Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Λοιπόν, έχω το AVG antivirous και μόλις έκανα format και το εγκατέστησα το boot στα windows έπεσε κατά 7-8 δευτερόλεπτα...

Είναι πάρα πολύ καλό antivirus αλλά θέλω να το αλλάξω για τον παραπάνω λόγο....

Θέλω το καινούργιο antivirus να υποστηρίζει χεροκίνητο update και να είναι ελαφρύ (για laptop) και τέλος να έχει ένα γρήγορα scan αλλά και πολύ αποτελεσματικό...δηλαδή να είναι ΠΟΛΥ αξιόπιστο όπως το AVG...

Τι προτείνεται??

Ευχαριστώ προκαταβολικά....

Δημοσ.

Υπάρχει ήδη θέμα συζήτησης για τα antivirus.

Ότι και να βάλεις θα αυξηθεί ο χρόνος εκκίνησης, απλά στο avg γίνεται λίγο παραπάνω.

Επειδή είπες για boot time, μικρό boot time έχει το mse, αλλά γενικότερα πιο ελαφρύ είναι το avast.

Overall προτείνω avast, έχεις ότι ζητάς.

Δημοσ.

Υπάρχει ήδη θέμα συζήτησης για τα antivirus.

Ότι και να βάλεις θα αυξηθεί ο χρόνος εκκίνησης, απλά στο avg γίνεται λίγο παραπάνω.

Επειδή είπες για boot time, μικρό boot time έχει το mse, αλλά γενικότερα πιο ελαφρύ είναι το avast.

Overall προτείνω avast, έχεις ότι ζητάς.

Ευχαριστώ για την απάντηση...

Ήξερα ότι το avast είναι πρώτο στις προτημίσεις και είχα δει και το συγκεκριμένο thread αλλά δεν ήμουνα σίγουρος αν κάνει για τις ανάγκες μου...

Το εγκατέστησα (free version) και έκανα και update αλλά μικρή διαφορά στο boot time...

Έβγαλα και μερικές εφαρμογές από το startup και απενεργοποίησα και τα aero αλλά πάλι μικρή διαφορά, περιπου ίδια δηλαδή....

Τι άλλο μπορεί να φταίει?

Δημοσ.

Πολλά. Υπηρεσίες των Windows που έχεις βάλει να εκκινούν μαζί με το boot των Windows, προγράμματα (skype, ovoo) τα οποία ξεκινάν όταν ξεκινούν και τα Windows, μικρή χωρητικότητα σκληρού δίσκου, ή μικρή χωρητικότητα ελεύθερου χώρου στο δίσκο κτλ

Στην περίπτωσή σου θα έβαζα MSE αλλά εφόσον με το Avast δεν είδες κάποια αισθητή διαφορά αναζήτησε την αιτία αλλού (εκεί που προαναφερθηκα).

Δημοσ.

Πολλά. Υπηρεσίες των Windows που έχεις βάλει να εκκινούν μαζί με το boot των Windows, προγράμματα (skype, ovoo) τα οποία ξεκινάν όταν ξεκινούν και τα Windows, μικρή χωρητικότητα σκληρού δίσκου, ή μικρή χωρητικότητα ελεύθερου χώρου στο δίσκο κτλ

Στην περίπτωσή σου θα έβαζα MSE αλλά εφόσον με το Avast δεν είδες κάποια αισθητή διαφορά αναζήτησε την αιτία αλλού (εκεί που προαναφερθηκα).

Eleuthero xwro gia windows exw mpoliko... oi mones efarmoges pou exw valei sto startup einai to system control manager kai to avast pou den vgainei apo to startup... meta apo merikes epanekiniseis pou ekana eida mia diafora 5-6 deterolepta opote ok...

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...