Δεινόσαυρος Δημοσ. 26 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2012 Kαλησπέρα. Απ ότι βλέπω στο στο site υπάρχει ακόμα η παλιά ώρα. Πότε θα διορθωθεί? Μήπως είναι κάτι που μπορεί να αλλάξει ο χρήστης?
sistah Δημοσ. 26 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2012 Οι ρυθμισεις μου--> Διορθωση DST αν δεν ειναι επιλεγμενο. Εμενα μου την δειχνει σωστα.
Δεινόσαυρος Δημοσ. 26 Μαρτίου 2012 Μέλος Δημοσ. 26 Μαρτίου 2012 Οκ, σ ευχαριστώ. Δεν το είχα προσέξει.
runner69 Δημοσ. 4 Απριλίου 2012 Δημοσ. 4 Απριλίου 2012 Οι ρυθμισεις μου--> Διορθωση DST αν δεν ειναι επιλεγμενο. Εμενα μου την δειχνει σωστα. Εμενα που ειναι επιλεγμενο το "Διορθωση DST" γιατι συνεχίζει και μου δειχνει την παλια ωρα;
Lost1 Δημοσ. 4 Απριλίου 2012 Δημοσ. 4 Απριλίου 2012 Εμενα που ειναι επιλεγμενο το "Διορθωση DST" γιατι συνεχίζει και μου δειχνει την παλια ωρα; Κλεισε το παραθυρο και ανοιξε το παλι ... *Browser ...
runner69 Δημοσ. 4 Απριλίου 2012 Δημοσ. 4 Απριλίου 2012 Κλεισε το παραθυρο και ανοιξε το παλι ... *Browser ... ωραια σε ευχαριστω, αλλαξε τωρα. Απλα οταν πηγα στις ρυθμισεις ηταν ηδη τσεκαρισμενο το "διορθωση dst" και απορουσα γιατι δεν δουλευε.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα