Προς το περιεχόμενο

Cosmote internet on the Go

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μου έχει μείνει ένα stickάκι από cosmote internet on the go με κάρτα.

Θέλω να κάνω ανανέωση για να έχω κάποια GB internet, αλλά βλέπω ότι η cosmote έχει μόνο 3 πακέτα ανανέωσης και χρεώνονται όλα με ημέρες!

Δηλαδή δεν μπορώ να πάρω 5GB και να τα ξοδέψω σε 6 μήνες πχ; Αυτό ψάχνω...

Έχει καμιά άλλη εταιρία αυτό που ψάχνω; Μπορώ με το stickάκι της cosmote να βάλω sim άλλης εταιρίας;

Δημοσ.

Έχει την λογική:

Αγοράζω με 20€, 15 μέρες ή/και 2GB. Όποιο τελειώσει πρώτο, λήγει και η κάρτα.

αίσχος δηλαδή. Με την ίδια λογική οι χρόνοι ομιλίας στα καρτοκινητά θα ισχύουν για 30 μέρες ξερωγώ και όχι μέχρι να τους ξοδέψεις...

Δημοσ.

Δεν ξέρω αν είναι αίσχος. Δηλαδή, αν ήθελα mobile broadband θα έκανα κάποιο συμβόλαιο.

Το prepaid μου κάνει για πολύ περιστασιακό, του στυλ "Πάω για διακοπές 1-2 εβδομάδες και θέλω να κοιτάζω κανένα mail ή χαζεύω κανένα Insomnia το πρωί με τον καφέ...".

Δηλαδή για χρήση που δεν έχει αυξημένες απαιτήσεις σε όγκο ώστε να μην φτάνει εύκολα την ΠΟΧ.

Σίγουρα θα ήταν καλό να σου δίναν 10 ημέρες(=240ώρες) και όποτε τις καταναλώσεις αλλά έτσι δεν θα υπήρχε αγορά! :)

Δημοσ.

Δεν ξέρω αν είναι αίσχος. Δηλαδή, αν ήθελα mobile broadband θα έκανα κάποιο συμβόλαιο.

Ναι. Με την ίδια λογική δε θα υπήρχαν καρτοκινητά. Θα είχαν όλοι συμβόλαιο με μηνιαίο πάγιο.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...