djsoundwave Δημοσ. 26 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2012 Καλημέρα σε όλους. Έχω ένα λαπτοπ που δεν έχει hdmi πάνω, έχει μόνο μια vga θύρα και σκεφτόμουν να πάρω κάτι τέτοιο http://www.easytechnology.gr/index.php?main_page=product_info&products_id=578 για να συνδέσω το λαπτοπ με την τηλεόραση, μόνο που αν προσέξετε λέει "θα πρέπει πρώτα να ελέγξετε εαν η κάρτα γραφικών σας υποστηρίζει μετάδοση ψηφιακού σήματος HDMI" Εγώ έχω μια Intel GMA 4500M πως ακριβώς θα διαπιστώσω αν υποστηρίζει μετάδοση ψηφιακού σήματος? Όσο κι αν έψαξα δεν βρήκα άκρη. Και αν τελικά δεν υποστηρίζει,εχετε καμιά άλλη ιδέα ρε παιδιά για άλλο καλώδιο η ανταπτορα(με λιγοτερο απο 50 ευρω? Να στε καλά!
disqualified Δημοσ. 26 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2012 δεν προκειται να κανεις δουλεια για τον ιδιο λογο πανω κατω που και οι αντρες δεν μπορουν να κυοφορησουν. Γι αυτο και σου παραθετει το επιπλεον μηχανημα. Επειδη εχω ξανασυναντησει τετοια καλωδια τα οποια μου εχουν κανει μεγαλη εντυπωση και παντα ελεγα οτι ειναι απατη εψαξα λιγο και βρηκα στη wikipedia με την πληροφορια βεβαια να ελεγχεται οτι λεει HDMI to VGA adapters generally won't be useful as most displays can't read analog over the HDMI port. Εγω δεν ξερω καποια τετοια συσκευη. Οποτε μην το ψαχνεις. Ο μονος τροπος να δεις εικονα ειναι να το συνδεσεις με τη vga εισοδο της τηλεορασης αν εχει ή τη DVΙ-I θυρα της τηλεορασης
JIMBOAthens Δημοσ. 26 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2012 δεν προκειται να κανεις δουλεια για τον ιδιο λογο πανω κατω που και οι αντρες δεν μπορουν να κυοφορησουν. Το παράδειγμά-παραλληλισμός ήταν φοβερό πάντως...
CMD Δημοσ. 26 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2012 υπάρχει καλώδιο, το οποίο όμως έχει converter στην μέση και για αυτό κάνει κάνα 100ρικο.
disqualified Δημοσ. 26 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2012 υπάρχει καλώδιο, το οποίο όμως έχει converter στην μέση και για αυτό κάνει κάνα 100ρικο. θα πρεπει να υπαρχει και τροφοδοσια ρευματος σε αυτον τον converter
djsoundwave Δημοσ. 26 Μαρτίου 2012 Μέλος Δημοσ. 26 Μαρτίου 2012 Οκ, κατανοητά όλα για το vga-hdmi. Η τηλεόραση δεν έχει dvi, έχει ομως vga, οπότε λογικά εικόνα θα έχω,με τον ήχο τι μπορώ να κάνω?
disqualified Δημοσ. 26 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2012 Κατα πασα πιθανοτητα η Vga θυρα θα συνδθαζεται με εισοδο ηχου 3.5mm jack. Οποτε θα χρειαστεις μαλλον αυτο. Δες το πισω μερος της τηλεορασης σου
djsoundwave Δημοσ. 8 Απριλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 8 Απριλίου 2012 Γεια χαρα και παλι. Πηρα σημερα ενα vga καλωδιο και συνδεσα το λαπτοπ με την τηλεοραση,οντως η vga θυρα της τηλεορασης συνδυάζεται με μια εισοδο ηχου. Εικονα εχω κανονικα,ήχο ομως οχι. Για τον ηχο πηρα αυτο το καλωδιο http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.750730 το συνδεω κανονικα στην tv και στην εισοδο για τα ακουστικα στο λαπτοπ αλλα δεν ακουω τιποτα. Μηπως πρεπει να κανω καμια ρυθμιση? Η tv που εχω ειναι η Sony Kdl40ex720 Να στε καλα!
plpapadopoulos Δημοσ. 8 Απριλίου 2012 Δημοσ. 8 Απριλίου 2012 Γεια χαρα και παλι. Πηρα σημερα ενα vga καλωδιο και συνδεσα το λαπτοπ με την τηλεοραση,οντως η vga θυρα της τηλεορασης συνδυάζεται με μια εισοδο ηχου. Εικονα εχω κανονικα,ήχο ομως οχι. Για τον ηχο πηρα αυτο το καλωδιο http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.750730 το συνδεω κανονικα στην tv και στην εισοδο για τα ακουστικα στο λαπτοπ αλλα δεν ακουω τιποτα. Μηπως πρεπει να κανω καμια ρυθμιση? Η tv που εχω ειναι η Sony Kdl40ex720 Να στε καλα! Δεδομένου ότι το καλώδιο δεν είναι DOA (ελλατωματικό) κι εφόσον σιγουρεύτηκες ότι η τρύπα στην TV είναι Audio In και όχι Audio Out, θα πρέπει να ρυθμίσεις από το μενού της TV to Audio In να αντιστοιχηθεί στην θύρα VGA. Αν δεν απατώμαι για κάποιο λόγο σε πολλές SONY το Audio IN, στο μενού είναι assigned by default το Audio IN στο HDMI 4. Για έλεξέ το αυτό.
djsoundwave Δημοσ. 8 Απριλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 8 Απριλίου 2012 Ειχες δικιο αδερφε για το audio in και το hdmi4.Τελικα λυθηκε το προβλημα με τον ηχο. Τωρα εχω αλλο προβλημα Οταν επιλεγω στο λαπτοπ αναλυση οθονης 1280χ720(ειναι η μοναδικη αναλυση που δειχνει η τηλεοραση καλα οτι παιζει στο laptop)μερικες φορες η εικονα της τηλεορασης τρεμει.Γιατι γινεται αυτο?μερικες φορες δεν το κανει αλλα τις περισσοτερες γινεται. Παρεπιπτοντως να αναφερω πως οποιαδηποτε αλλη αναλυση και να επιλεξω οπως πχ την βέλτιστη αναλυση του λαπτοπ που ειναι 1366x768 η τηλεοραση εμφανιζει αριστερα και δεξια μαυρα πλαισια.
plpapadopoulos Δημοσ. 8 Απριλίου 2012 Δημοσ. 8 Απριλίου 2012 Ειχες δικιο αδερφε για το audio in και το hdmi4.Τελικα λυθηκε το προβλημα με τον ηχο. Τωρα εχω αλλο προβλημα Οταν επιλεγω στο λαπτοπ αναλυση οθονης 1280χ720(ειναι η μοναδικη αναλυση που δειχνει η τηλεοραση καλα οτι παιζει στο laptop)μερικες φορες η εικονα της τηλεορασης τρεμει.Γιατι γινεται αυτο?μερικες φορες δεν το κανει αλλα τις περισσοτερες γινεται. Παρεπιπτοντως να αναφερω πως οποιαδηποτε αλλη αναλυση και να επιλεξω οπως πχ την βέλτιστη αναλυση του λαπτοπ που ειναι 1366x768 η τηλεοραση εμφανιζει αριστερα και δεξια μαυρα πλαισια. Επειδή μου έχει ξανατυχει παρόμοιο πρόβλημα, είχε να κάνει με κακής ποιότητας καλώδιο. Κάποιος αγωγός από μεσα δεν έκανε επαφή και η TV δε μπορούσε να λάβει σωστά το σήμα με αποτέλεσμα να μπερδεύεται ο scaler της ΤV από το σήμα εξόδου της 4500MHD. Δε μπορούσε να φτιάξει ούτε από το μενού της κάρτας, ούτε από το μενού της TV. Λύθηκε με αλλαγή/αντικατάσταση καλωδίου με καλύτερο.
djsoundwave Δημοσ. 10 Απριλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 10 Απριλίου 2012 Να σαι καλα φιλαρακι,οντως το καλωδιο εφταιγε, το οποιο ηταν αγορασμένο πριν 4 μερες και το ειχα στο κουτι του μεχρι που το χρησιμοποιησα..ηταν θεμα του εργοστασιου μου ειπαν!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα