Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδιά καλημέρα ενδιαφέρομαι να φτιάξω έναν σταθερό υπολογιστή και θα με ενδιέφερε η γνώμη σας σχετικά με ποιο καταστήματα θα ήτανε η καλύτερη σας επιλογή(με τα όποια πλεονεκτήματα,μειονεκτήματα μπορεί να έχει το καθένα).

Περίπου πάνω κάτω ξέρω που κυμαίναμε(σχετικά με επιδόσεις του υπολογιστή) απλά δεν ξέρω από που να κάνω την αγορά π.χ. plaisio,e-shop,multirama ή κάποιο άλλο αξιόλογο κατάστημα.

Δημοσ.

Kαταρχήν απέκλεισε τις έτοιμες λύσεις. Κατά δεύτερον όλα τα parts καλύπτονται από εγγυήσεις είτε του καταστήματος, είτε του κατασκευαστή. Αν είσαι Αθήνα θα σου πρότεινα το msystems.gr. Έχει πολύ καλές κριτικές. Βέβαια πρωταρχικός παράγοντας είναι πάντα η τιμή.

Δημοσ.

Φιλε μου και εγώ θέλω να φτιάξω το δικό μου κουτί και να πληρωσω οτι πραγματικα χρειαζομαι κ οχι να ετοιμο κουτι που μπορει και να μην με ικανοποιει στην τελικη. Ξέχασα να αναφερομαι οτι ειμαι Θεσσαλονικη. Απλα ειμαι καπου plaisio , e-shop , multirama και ισως και κανα ακομα που να αξιζει η αυτο που μου προτεινες και θα το κοιταξω να δω τι εχει.

Δημοσ.

Για Θεσσαλονικη σαν ποικιλια και τιμες ειναι το visionstudio.αξιοπιστο μαγαζι.απο εκει και περα εξαρταται τι θελεις να κανεις.μπορει τα αλλα να εχουν τυχον προσφορες και τετοια.παρολλα αυτα σαν συνολο κατα την δικη μου αποψη,τα ξεπερναει το vision σε ολα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...