Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας θα ήθελα να ρωτήσω αν για να έχω συχνότητα 3.8χρειάζεται να αλλάξω κάτι άλλο πέρα από πολλαπλασιαστεί ας πούμε το turbo μήπως να τ κλείσω; ;;; Τ ρεύματα δεν θέλω να τ πειράξο για ασφάλεια. Έβαλα κ Ύδροψύξη δώστε μου τα φώτα σας των έχω για αναπαραγωγή hd ταινιών παιχνίδια όχι συνέχεια crysis για κατεβάσματα.Ευχαριστώ

Δημοσ.

Συνήθως οι πιο πολλοί οδηγοί overclock λένε να απενεργοποιείς το turbo για πιο εύκολο τσεκάρισμα αν είναι σταθερός.Εγώ πάντως που τον έχω 4,3 το έχω απενεργοποιημένο.

Εγώ στην θέση σου,θα τον ανέβαζα στα 4 με 4.1,εφόσον δεν θα ήθελα να ασχοληθώ με τα ρεύματα.Εφόσον έχεις και υδρόψυξη είσαι κομπλέ

Δημοσ.

Ή κάνε ένα γενναίο o/c με τη βοηθεια των παιδιών και διάβασμα να δεις τις δυνατότητες του και να τον αξιοποιήσεις μιας και είναι τρελό overkill γι αυτά που κάνεις ούτως ή άλλως ή άφησέ τον stock. Δεν έχει νόημα το 3.8, δεν έχει καμία διαφορά πουθενά.

Δημοσ.

Άπλα δεν με νοιάζει τόσο να πειράξω γιατί δεν έχει κ τόσο νόημα για μένα. Η μνήμες είναι 1600 αλλά της δουλεύω 1333 γιατί είχα διαβάσει αυτό με το ότι πρέπει να είναι 1,50 v και ότι αν πάει ποιο πανό τότε μακροπρόθεσμα ο controler επιδει βρίσκεται μέσα του θα τα τινάξει με το καιρώ ... θα των πάω 4:) Όντος είναι οπός είπες overkill αλλά να σου πω κατή προτιμώ να πάρω κατή που έχει περισσότερη δύναμη από αυτό που χρειάζομαι κ να με ικανοποιεί στο 100% παρά να λέω ίσως να επερνα κατή άλλο καλύτερο. Κοινώς οπός λένε καλύτερα να το έχω και να μην το χρειάζομαι παρά να το χρειάζομαι και να μην το έχω :P

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...