Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα θέλω να αγοράσω ενα μηχανάκι για να κινούμαι μεσα στην αθηνα αποστάσεις καθημερινα 5-10xlm και να πηγαινω σε κοντινες αποστασεις το πολυ μεχρι πειραια(δευτερο ατομο ναι αλλα οχι συνεχεια και ψιλο καλοι αποθηκευτικοι χωροι).Εχω ηδη ενα σκουτερακι 50cc αλλα τα φτυσε.Λεφτα μεχρι 2,500.Θα προτιμουσα καποιο scooter.Εχω ακουσει για sym.Tι λετε;

Δημοσ.

καλη επιλογη τα sym, βεβαια ενοειτε πως θα πας για μεγαλυτερο απο 50cc, και αφου θες και χωρους το σκουτερ ειναι μονοδρομος. με 2500 βρισκεις και πολυ καλα μεταχειρισμενα xonta-yamaha

Επισκέπτης
Δημοσ.

Υπαρχει και παπακι με αποθηκευτικο χωρο.

Το Kawasaki Zx130,

2000 ευρω.

Πολυ καλο για τις προυποθεσεις σου.

Δημοσ.

δεν ειναι μονο ο χωρος κατω απο την σελα, αλλα και το πατωμα που μπορει να σε βοηθησει να κουβαλησεις πολυ πραμα (ιδιως οταν ειναι επιπεδο). γενικα σε ευκολια, ανεση και χωρους τα σκουτερ δεν συγκρινονται με παπιες, το μονο μειον ειναι το πιο ακριβο κοστος συντηρησης

Δημοσ.

Ο φίλος από πάνω τα είπε σωστά.

Τα σκουτερ κατά βάση ειναι πιό σταθερά, έχουν μεγαλύτερους αποθηκευτικούς χώρους κτλ κτλ.

ΟΜΩΣ....Το παπί είναι παπί.

Ξέρεις ανά πάσα στιγμή τι συμβαίνει, τι βλάβη έχει και φυσικά το κόστος συντήρησής του ειναι το 1/5 σε σχέση με ένα σκουτερ...

Δημοσ.

Sym Joyride 2, ειναι 200αρι (171 πραγματικα) και με εχει βολεψει. Η ποιοτητα κατασκευης δεν ειναι τελεια, για παραδειγμα καποια κουμπια στο τιμονι εχουν ξεβαψει απο τον ηλιο, η ζελατινα εχει κιτρινισει.

Απο χωρους ειναι πολυ καλο, ενα full face κρανος κατω απο την σελα και μπολικα αλλα πραγματα. Στο πατωμα μπορεις να μεταφερεις το μεγελυτερο μεγεθος πιτσας. Εχει το μεγαλυτερο πατωμα που μπορεις να βρεις, αυτο και το Dink της Kymco.

Sym-Joyride-1.jpg

nws_gal_324_JoyrideEVO_BLACK.jpg

Δημοσ.

επισης για ενα αρκετα αρχαριο τι ειναι πιο ευκολοδηγητο ενα σκουτερακι ή ενα παπι ;

Eνα σκουτερ φυσικά.

Απλά το ξαναλέω.

Το σκουτερ συμπεριφέρετε διαφορετικά από ένα παπί.

Γενικά δε μπορω να ειμαι αντικειμενικός, γιατί έχω αηδιάσει με τα προβλήματα που παρουσιάζουν τα σκουτερ.

Σίγουρα αν πάρεις σκουτερ των 6-7 χιλιάδων είναι κορυφή.

Αν πάρεις επισης το mx5 ας πούμε, ειναι σα να έχεις μηχανή. Αλλά κάνει και 11χιλιάρικα.

Ε το παπί μπορεί να μη σου προσφέρει την ιδια ποιότητα οδήγησης αλλά είναι φθηνό, πάει παντού και το μόνο που θέλει είναι τα λάδια του :-)

• 2 μήνες μετά...
Δημοσ.

ξανα επαναφέρω το thread επειδή είμαι και εγώ σε αναζήτηση οικονομικού και βολικού μέσου μετακίνησης πόλης

είμαι ανάμεσα στο kawasaki zx130 και το sym symphony sr 150

όταν λέτε για υψηλό κόστος συντήρησης στα scooter κσι συγκεκριμένα μιας και μιλάμε για το 150cc για τί ποσά μιλάμε ;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...