Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σας, αγόρασα το προϊόν easy cap και έχω κολλήσει. το έχω συνδέσει κανονικά στο βιντεοvhs μου και στον υπολογιστή μου (win7) και πάτησα το play. Χρησιμοποίησα αρκετά προγραμματακια αλλά τίποτα, ούτε εικόνα ούτε ήχος.τι μπορεί να φταίει? έχω συνδέσει κάτι λάθος? χρειαζετε κάποια άλλη συσκευή ίσως? παρακαλώ μια απάντηση για να μην τρελαθώ και το πετάξω.

Δημοσ.

Πρέπει να μας πεις ακριβός πως τα σύνδεσες να δούμε αν είναι όλα σωστά.

Αν δεν το σύνδεσες με scart π.χ. θα πρέπει να κάνεις ίσως και ρυθμίσεις στο vhs για να παίξει μέσα από το A/V,ή ίσως να έχεις καλώδιο a/v se scart και να το έβαλες με λάθος φορά,είναι πάρα πολλά που αν δεν είσαι μπροστά δεν μπορείς να τα καταλάβεις,οπότε πες μας όσο ποιο λεπτομερές τι σύνδεσες που να δούμε τι γίνεται.

Αυτό το τα σύνδεσα σωστά μπορεί να ισχύει μεν αλλά 95% κάπου εκεί είναι το πρόβλημα,εκτός και αν είναι χαλασμένο ή υπάρχει πρόβλημα με τα driver.

Δημοσ.

Συνδεσα με σκαρτ το vhs και τα καλώδια(κόκκινο, κίτρινο, άσπρο) με το easy cop. τώρα πάει κάτι να δείξει αλλά τίποτα. ακούγετε λίγο η φωνή αλλά η εικόνα είναι γκρι και τρεμοπαίζει για λίγο και μετά σταματάει.το έχω ανοίξει με πολλά προγράμματα (honestech, corel studio, stoik, uliad video studio) αλλά τίποτα. είμαι και ψιλοάσχετος, φαντάζομαι το κατάλαβες .

Δημοσ.

1.Δοκίμασες να το συνδέσεις το vhs με tv;Έτσι για να σιγουρευτείς ότι δεν φταίει κάτι άλλο και ψάχνεσαι άδικα.

2.Αυτό το γρι και τρεμόπαιξιμο μου κάνει εμένα σε πρόβλημα ntsc/pal δες από το vhs αν έχει τέτοια ρύθμιση σε συνδυασμό και με τα προγράμματα ρύθμισε δηλαδή και τα δύο το ίδιο,αν είναι αμερικάνικη κασέτα ίσως να μην την παίξει σωστά ό,τι και να κάνεις.

Δημοσ.

Φίλε μου κάτι πάω να κάνω. Η εικόνα δουλεύει κάπως με την ρύθμισή που μου είπες. με το θέμα του ήχου? δεν ακούγετε τίποτα τωρα.

Φίλε μου οκ ακούγετε και ήχος. μήπως έχεις να μου δώσεις καμιά συμβουλή για καλύτερη ποιότητα ήχου και εικόνας;

κανα προγραμματακι η καμιά ρύθμιση. Πάντως η βοήθειά σου ήταν καταλυτική, θα τα παρατούσα αν δεν τα κατάφερνα με τις συμβουλές σου. ευχαριστώ πολύ.

Δημοσ.

Φίλε το μέγιστο που γίνεται σε ποιότητα είναι αυτή που έχει η κασέτα,αν η κασέτα έχει περάσει γολγοθάδες τότε η ποιότητα θα είναι χάλια(δεν είναι τυχαίο ότι περάσαμε σε dvd) μπορείς να δοκιμάσεις να καθαρίσεις την κεφαλή του vhs αν παίζει γενικά χάλια,από εκεί και πέρα τράβα με ανάλυση dvd 720 × 576 ή τουλάχιστον 640x480 χωρίς να πειράξεις της ρυθμίσεις.

Το αρχείο που θα προκύψει μπορείς να το περάσεις μέσα από διάφορα φίλτρα που ίσως να το κάνουν ποιο όμορφο στο μάτι αλλά αυτό είναι και το μέγιστο στο οποίο μπορείς να ελπίσεις.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...