Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Οι Plasma έχουν φυσικά χρώματα (γήινα), ομοιομορφία στην φωτεινότητα του panel και άριστη κίνηση.

Αν δεν την αφήνεις ατελείωτες ώρες σε στατικές εικόνες (πχ τηλεοπτικό κανάλι), προχώρα άφοβα. Η φωτεινότητα δεν είναι τόσο πρόβλημα το πρωϊ (κάθε άλλο) όσο οι αντανακλάσεις ίσως, αλλά το βράδυ θα σε αποζημιώσει και με το παραπάνω.

Κι εγώ θα σου πρότεινα για το budget σου, την Panasonic P42U30.

Αν προχωρήσεις με την Samsung, απλά θα πρέπει να την ρυθμίσεις έτσι ώστε να σου φαίνεται πιο φυσική και ξεκούραστη.

Επεξ/σία από Sorath
  • Απαντ. 48
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

να παρω τη Samsung η να προσπαθήσω να παρω πίσω τα λεφτά και να παραγγειλω την Panasonic?

Το μαγαζι που πηρες την grundig, δεν εχει ουτε την panasonic p42u30 ουτε την p50u30?

Εγω θα χτυπαγα την panasonic, στις 50" κατα προτιμηση που θα σου ερθει σχεδον ιδια χρηματα με την 40" samsung.

Χωρια οτι θα σε αποζημιωσει με την καλυτερη εικονα της.

Τελος, οσον αφορα τις αντανακλασεις, μη νομιζεις οτι η panasonic θα εχεις τοσες αντανακλασεις σπιτι σου οσες ειχε στο καταστημα. Στο καταστημα συνηθως ειναι με παρα πολλα ασπρα φωτα, δεν πιστευω το σπιτι σου να εχει φωτισμο γηπεδου!!

Για πολυ μειωμενες αντανακλασεις(δεν θα σε ενοχλουν ακομα και σε εξαιρετικα φωτεινο σπιτι), αλλα και ακομα καλυτερη εικονα και βαθυτερο μαυρο, πρεπει να πας στην panasonic p42g30 που παιζει στα 640€ και πανω.

Μιλαμε για εικονα ομως που θα παθεις πλακα σε σχεση με τις φθηνιαρικες led lcd των 600€.

----------------------------------------

Aν παντως εισαι Αθηνα, στο Πλαισιο του Συνταγματος εχει ειδικα διαμορφωμενο χωρο με αρκετες τηλεορασεις (εχει και διαφορες plasma panasonic, πχ εχει και την u30 και την g30) . Ειναι σκοτεινος ο χωρος, παιζουν οι τηλεορασεις συνηθως ταινιες και μπορεις να κρινεις με σχετικη μεγαλυτερη ασφαλεια αν σου αρεσει η τηλεοραση. Προσωμοιαζει ο χωρος το πως θα παιζεις παιχνιδια/ταινιες/βλεπεις ποδοσφαιρο το βραδυ.

Δωσε βαση στις σκοτεινες σκηνες(ακομα και στο ποσο μαυρες ειναι οι μπαρες πανω-κατω στις ταινιες ) και στις γωνιες θεασης.

Επεξ/σία από haHa
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Όχι δεν θέλω να ανέβω στα 640Ε

Μέχρι 500.

Αφού τα έδωσα τώρα... θα προσπαθήσω να τα πάρω πίσω και θα παραγγείλω panasonic p42u30

Θεσσαλονίκη πού μπορώ να δω την p42u30?

Επεξ/σία από Giorgos3924
Δημοσ.

Την άλλαξα με την Samsung 40D5000

Το μόνο που δεν μου άρεσε σ' αυτήν είναι το μέγεθος των υπότιτλων στις ταινίες.

το ρύθμισα αλλά και πάλι μικροί είναι. πολύ μικρή διαφορά, δεν μεγαλώνουν πολύ.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...