Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπερα εχω ενα ξεχασμενο pc με τα εξης στοιχεια........

motherboard:ASUS P5KPL-AM

ram:3GB

graphic card:NVIDIA 9800GT 1024MB

cpu:INTEL PENTIUM 4 3,20

και ρωτω τι "φτηνο" χρειαζομαι κυριως για να παιζω παιχνιδια απο επεξεργαστη-μνημη-καρτα η καποιο απο αυτα να αλλαξω αμα σηκωνει............

Δημοσ.

Η μητρικη σου δεχεται και core2duo.λογικα εσυ τωρα εχεις εναν Pentium 4 640.

εαν οι μνημες σου ειναι ddr2 εισαι οκ,με την καρτα γραφικων εισαι οκ οποτε η μενεις οπως εισαι και παιζεις σε 1280Χ1024 και οσο παει,η αλλαζεις επεξεργαστη με καποιον μεταχειρισμενο μαξ κανενα 50ρικο η τα πουλας τα δικα σου και πας σε κατι καλυτερο.

Δημοσ.

ναι ο επεξεργαστης ειναι αυτος που ειπες και οι μνημες ddr2 αμα επερνα αυτο απο ενα φιλο με 40 PENTIUM E6300 DUALCORE 2.80/2M/1066 πρεπει να αλλαξω και μνημες η οκ?και αν επερνα ενα τετοιο επεξεργαστη θα μπορω να παιξω κανονικα με τα υπολοιπα (εξαλου εχω απο εδω γραφω laptop i7 sony vaio απλα ελεγα να το ψιλοφτιαξω το μεγαλο)

Δημοσ.

Κοιτα οτι ο 6300 σιγουρα ειναι καλυτερος απο αυτον που εχεις και δεν θα εχεις προβλημα με τις μνημες αλλα ειναι πολλα τα 40 για τον 6300.με την ψυχτρα του μαζι καμια 30αρα ειναι καλα.

ποια ειναι η αναλυση σου και πιο το τροφοδοτικο σου?

Δημοσ.

Με το τροφοδοτικο που εχεις,απορω εαν θα bootαρει το συστημα.οποτε πας για αλλαγη.οταν λεω αναλυση εννοω την αναλυση της οθονης σου.δηλαδη ποσο παει μαξ?1280Χ1024?1920Χ1200?ποσο.εαν δεν ξερεις πες μας ποια ειναι η οθονη η τουλαχιστον της ιντσες της.

απο που εισαι για να προταθει και τροφοδοτικο.

Δημοσ.

Αρα η αναλυση σου ειναι 1,680x1,050

μαλιστα.κοιτα λογικα κανενα κατοσταρικο θα χρειαστεις για να πεις οτι θα παιξεις σε αυτη την αναλυση και μαλιστα οχι τα τελευταια games μαξ.τα δινεις για να παρεις κανενα επεξεργαστη με κανενα 50ρικο πιο γρηγορο απο τον 6300 και αλλα 50 για τροφοδοτικο η παει πολυ?

Δημοσ.

O φιλος δεν λεει για τον c2d Ε6300 που ετρεχε στα 1,83 αλλα για τον μεταγενεστερο "pentium" 6300 που τρεχει στα 2,8..

Go for it απο μενα..

Δημοσ.

Εγώ πάλι δεν είμαι τόσο σίγουρος...

Αυτός πχ e7500, αν και παλιότερος C2D είναι σαφέστατα καλύτερος με κανα 60αρι (που πιστεύω θα τον πάρει ακόμα χαμηλότερα)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...