mac_mac Δημοσ. 26 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2012 Υλικό κατασκευής Ατσάλι που ίσες την "πλαστικουρα" φιλάρα εμενα μου αρέσει πολύ και το στιλ του και όλα μάλλον θα πάρο αυτό που ηπα και στην αρχή aerocool strke x Δες την υπογραφή μου . Sent from my iPhone using Insomnia
kostask91 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2012 Υλικό κατασκευής Ατσάλι που ίσες την "πλαστικουρα" φιλάρα εμενα μου αρέσει πολύ και το στιλ του και όλα μάλλον θα πάρο αυτό που ηπα και στην αρχή aerocool strke x ηθελε να το παρει ενας φιλος μου. πηγαμε το ειδαμε και απο κοντα και ειναι σκετο πλαστικο . δεν το συνιστω. απο το σκρουτζ μια χαρα φαινεται. τωρα αν δε σε ενοχλει το πλαστικο μαγκια σου και χαρα σου
vrioniscy Δημοσ. 26 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2012 φιλάρα για το aerocool μίλαγα όχι για το δικό σου ....αλλα το κουτί σου μου αρέσει πολύ όταν έκανα το dream μου pc το δικό σου έβαλα..αν είχα τα φράγκα θα το "γοραζα" φιλάρα kostak θα σου στυλο ένα άλλο μοντέλο να μου πεις την γνώμη σου να μην χαλάσουμε και το θέμα του παιδιού
mac_mac Δημοσ. 26 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2012 Όχι φίλε μου . Απλα το level gt 10 για εμένα δεν αξίζει τα euro που ζητάνε. Sent from my iPhone using Insomnia
jay_D Δημοσ. 26 Μαρτίου 2012 Μέλος Δημοσ. 26 Μαρτίου 2012 mac_mac εσύ που το χρησιμοποιείς πως σου φαίνεται σαν κουτί??? (εννοώ λειτουργικά!) Επίσης " κοκολινος " το είδα το κουτί και φαίνεται πολύ solid! Μου άρεσε! Και έχει και 6 ράγες 3,5 που θα με βολέψουν πολύ! Απλά γενικώς το θέλω για βαριά χρήση και δεν ξέρω αν είναι καλό να έχει πολύ πλαστικό! vrioniscy δεν μου χαλάτε το θέμα ίσα ίσα ακούω τις απόψεις όλων και βλέπω και εγώ τι θα κάνω!!!
mac_mac Δημοσ. 26 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2012 Όπως είπε και ο φίλος πιο πάνω, εάν δεν σε ενοχλεί που έχει αρκετά πλαστικά ,τότε δεν έχεις πρόβλημα . Έχει απίστευτους χώρους ,πολυ καλή διαχείρηση στα καλώδια . Και εχε κάτι υπόψιν σου : Είναι τεράστιο κουτί , όχι απλα μεγάλο ! Όταν ενοεις βαριά δουλεια ; Εγώ το δουλεύω σχεδόν 24/7 και δεν έχει δείξει σημάδια φθοράς . Απλα να είχε λιγότερα πλαστικα και θα ήταν κορυφή . Sent from my iPhone using Insomnia
jay_D Δημοσ. 26 Μαρτίου 2012 Μέλος Δημοσ. 26 Μαρτίου 2012 Όχι εντάξει δεν θα το δουλεύω τόσο πολύ! Με προβληματίζει το ΤΕΡΑΣΤΙΟ και σκέφτομαι να πάω να το δω από κοντά για να καταλάβω πόσο είναι! Δεν με ενοχλεί το πλαστικό απλά δεν ξέρω αν θα ήταν καλύτερα να πάρω κάτι με περισσότερο "μέταλλο"
mac_mac Δημοσ. 26 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2012 Το καλύτερο είναι να το δεις απο κοντά . Δεν είναι λίγα τα euro που κάνει , οπότε μην πάρεις βιαστικές αποφάσεις . Sent from my iPhone using Insomnia
jay_D Δημοσ. 26 Μαρτίου 2012 Μέλος Δημοσ. 26 Μαρτίου 2012 Θα συμφωνήσω απόλυτα με αυτό που είπες! Κ εννοείτε πως αυτό θα κάνω πρώτα!
maik42 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2012 Απλά γενικώς το θέλω για βαριά χρήση και δεν ξέρω αν είναι καλό να έχει πολύ πλαστικό! οταν λες βαρια χρηση τι ακριβως εννοεις;
jay_D Δημοσ. 26 Μαρτίου 2012 Μέλος Δημοσ. 26 Μαρτίου 2012 Επεξεργασια ηχου κ πιο σπανια κ εικονας! Sent from my iPhone using Insomnia Οχι εικονας ! Βιντεο ηθελα να πω! Κ καποιες φορες και τα βιντεο και μουσικη ταυτοχρονα Sent from my iPhone using Insomnia
maik42 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2012 για το υπολοιπο συστημα αποφασισες τι κοματια θα παρεις; μηπως ξεκινας λιγο αναποδα; και μεσαιας κατηγοριας κουτι να αγορασης γυρω στα100€,μπορει να ανταπεξελθει στις αναγκες σου. αρκει να εχει 3-4 θεσεις για να τοποθετησης αθορυβους ανεμηστηρες. αλλα αν εχεις τα € παρε αυτο που σου προτεινε η Karmen. Εχει ψησει.......αυτη.
jay_D Δημοσ. 26 Μαρτίου 2012 Μέλος Δημοσ. 26 Μαρτίου 2012 Δεν εχω αποφασισει . αρχισα ενα ακομα topic σημερα γιαυτο το θεμα γιατι ακομα ψαχνομαι! Απλα θελω σιγουρα να ειναι εντελως αθορυβο! Sent from my iPhone using Insomnia
karmen1983 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2012 Σου είπα κάτι για το αθόρυβο. Δεν το καθορίζει μόνο το κουτί Αν θες εντελώς αθόρυβο έχεις έξοδα μπροστά σου
jay_D Δημοσ. 26 Μαρτίου 2012 Μέλος Δημοσ. 26 Μαρτίου 2012 Οχι το λεω για τους ανεμιστιρες! Οσο για τα κεφτα δυστυχως το ξερω οτι θα μου παρει πολλα το ολο θεμα! Κ σρο τελος δεν ξερω κ αν θα τα εχω για να το φτιαξω οπως θελω ! :Ρ :Ρ Sent from my iPhone using Insomnia
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα