Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

το εκανα αλλα τιποτα παλι το ξανακανει με ειπε ενας τεχνικος να ξαναβαλω οδηγους απο τον ελεκτη usb 3 μπορει να βοηθησει αυτο? παιζει να ειναι κατι αλλο?

Δημοσ.

Κοιτα το αμέσσως επομενο ποιο απλο πράγμα που μπορεις να κάνεις είναι μια φρέσκια εγκατάσταση windows για να αποκλείσουμε το ενδεχομενο να είνια το προβλημα softwareρικό ... Περνας windows απο την αρχή ... απο εκελι και πέρα μονο drivers και τα παιχνίδια που σε ενδιαφερουν και απολυτως τπτ αλλο και δοκιμαζεις!!!

Επίσης αν υπάρχει η δυνατότητα δανίσου καμια αλλη καρτα απο φίλο.... να δοκιμάσεις...

Και μια ερώτηση ... σε benchmarks τυπου 3Dmark, Unigine heaven κτλ κτλ σου δημιουργέι το ίδο πρόβλημα??

Δημοσ.

οχι δεν κανει τιποτα απλα τωρα δεν ειναι δυσκολο και τα 2 λογισμικα να τα ξυλωνω πρεπει να κανω back up να καθομαι να τα ξαναβαζω αυτο ειναι λιγο δυσκολο και απαιτει χρονο και δεν τα εχω αυτα λιγες φορες ειναι ακομα και σε ιο που προσπαθω να τον βγαλω χωρις φορματ το μισω το εχω σιχαθει με πιανει τρελα οταν ακουω φορματ δηλαδη πρεπει η κατασταση να μην σηκωνει τιποτα για να το κανω αλλιως ευκολα δεν κανω τιποτα

Δημοσ.

Clear CMOS εχεις κανει??

Δοκίμασε με την παρακατω σειρα!!

Συνδεδεμένα πάνω στο pc τα απολύτως απαραιτητα!! (1 σκληρός, καρτα γραφικών, 1 στικ μνήμη και τπτ αλλο...)

Αν έχεις πάλι τα ιδια

αλλη καρτα γραφικών,

αλλο τροφοδοτικο...

αν μετα απο τα παραπανω συνεχισει να εχει πρόβλημα

τοτε καταληγουμε σε software (που είναι λιγο κουλό βεβαια διοτι ποιες οι πιθανότητες να εμφανίζει το ίδιο προβλημα σε δύο διαφορετικά λειτουργικά η ακόμη χειροτερα σε μητρική!!

Δημοσ.

θα ξεκινησω απο μεμτεστ και βλεπουμε

Ακομη δεν έκανες ρε??? νομιζα ότι είχες κανει και δεν σου έβγαλε πρόβλημα!!!

Δημοσ.

εεεε οχι οχι δεν το εκανα σορρι πρεπει να το κανω ητανε για εχτες αλλα το ξεχασα ποσες ωρες το αφηνω?

Δημοσ.

Οσες παραπανω τόσο το καλύτερο... αλλα γύρω στις 4 - 5 πιστεύω είναι safe για να δεις αν υπάρχει πρόβλημα ή όχι.

Δημοσ.

κοιταξε το αφησα 5 ωρες και εκανε μονο ενα πασσ και τελειωνε και το 2 ειναι φυσιολογικο αυτο? να αργει τοσο πολυ? παντος δεν βρηκε πρωβλημμα

Δημοσ.

Φυσιολογικό είναι .. αμα δεν σου έβγαλε errors τοτε μια χαρα είναι και οι μνήμες.. οποτε ξεκίνα να κανεις τα υπολοιπα που σου είπα!!

Δημοσ.

εκανα μια δοκιμη τον ελεκγτη τον εβγαλα δεν το εκανε το παρατηρησα ποση δεν μου εβγαλε πρωβλημμα επισης η καρτα εχει 2 θυρες usb 3 η μια ειναι 3 η αλλη ειναι 2 πως γινεται αυτο? μαλον εχει πρωβλημμα εεε αφου λεει η συσκευασια περιλαμβανει 2 θυρες usb 3 αλλιως θα ελεγε περιλαμβανει μια θυρα usb 3 και μια 2 αρα μαλον εχει καποιο πρωβλημμα παρολο οτι δεν μου εκανε πρωβλημμα εμενα παλι μου κανουνε οι μνημες αλλα αφου το μεμτεστ δεν εδειξε κατι και αφου μετα την αφερεση της καρτας δεν εδειξε κατι αρα φταιει αυτη μαλον!

Δημοσ.

το εκανα αλλα τιποτα παλι το ξανακανει με ειπε ενας τεχνικος να ξαναβαλω οδηγους απο τον ελεκτη usb 3 μπορει να βοηθησει αυτο? παιζει να ειναι κατι αλλο?

Καλα ρε παλαβε εδώ δεν λες ότι το είχες δοκιμαει ήδη αυτο ??? Θα με χαζέψεις εσύ!! :wacko: :blink:

Δημοσ.

οχι ρε σι τωρα το εκανα και ειδα οτι στο ενα λειτουργει σαν 3 και στο αλλο σαν 2 αυτο με κηνισε την περιεργεια να τον βγαλω και να δωκιμσαω και δεν το εκανε αλλα τωρα σκεφτομαι την περιπτωση να μην εχει αλλο εγγυηση και τι θα κανω? μαλον θα το αφησω μεσα ωσπου να ρημαξει τελειως να σκασει και κανενας πυκνωτης και να παρω αλλη καρτα μετα απλα βαρεθηκα ολο να καιγονται κολοπλαισιο

Δημοσ.

Ουφ πραγματικά ζαλιστικα... αλλα λεμε ... αλλα κανεις αλλα καταλαβαινουμε... συννενοηση μπουζουκι!! :P :P

Βγαλε ρε συ τον controller για να δουλεύει το pc σου σωστά ... και αμα τον χρειάζεσαι τόσο πολύ παρα ένα καινουργιο... απο 11Ε ξεκινάνε σιγα !!

Δημοσ.

καλα λες αυτο θα κανω θα τον βγαλω αλλα μετα τον ιουλιο μηνα γιατι εχω εναν καινουριο δισκο και θελω να του βαλω αρχεια ολο τον εσωτερικο μεσα γιατι φευγουμε αυτα σε ευχαριστω για την βοηθεια οπως και ολους σας παιδια και εσενα υστερα απο τους εκτυποτες τωρα εδω βρηκαμε τουλαχιστον οτι φταιει αυτος τωρα θα δω τι θα τον κανω σπουδαζω και ηλεκτρονικος μπωρει να τον φτιαξω με καποιον εξιδικευομενο σε αυτα

γιατι λεφτα υπηρχαν καποτε τωρα οτι πηραμε πηραμε

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...