panos0100 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2012 παιδια καλησπερα αντιμετωπίζω ενα πρωβλημμα πολυ καιρο με τα παιχνιδια μου, οταν παιζω καποιο μετα απο λιγη ωρα μου το πεταει οχι τελειως δηλαδη φενεται κατω στην μπαρα που ειναι η εναρξη, μετα οταν το ξαναβαζω θα κολησει ή θα παιξει με κολημματα, λογικο ειναι αφου ειναι σαν να κανεις παυση με ctrl alt delete εχω 2 λειτουργικα και 7 και χπ μου το κανει και στα 2 εψαξα για ιους δεν εχει τιποτα και το εχω καιρο το πρωβλημμα αυτο αρχικα νωμιζα οτι ειναι μνημες αλλα ποση ωρα πρεπει να τρεξω ενα μεμτεστ? 24 ωρες ειναι καλα? μηπως βγαλει κατι καμια λυση τι να κανω ξερει κανενας? επισης μπορει να εχει χαλασει ο ελεκτης usb3 που εχω? ειναι μια καρτουλα pci ex γιατι πχ οταν βαζω εναν δισκο επανω που ειναι usb 3 βγαινει το λαμπακι πορτοκαλι που συμαινει οτι τον βλεπει σαν 2 μπορει να προκαλεσει ασταθεια στο μηχανημα? ειναι κατι αλλο? οποιος εχει καμια λυση ας μου πει ευχαριστω
Thanos1972 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2012 Το συστημα σου ειναι αυτο της υπογραφης σου? απο θερμοκρασιες πως πας?κατεβασε το hwmonitor και ανοιξε το πριν παιξεις,ασε το να τρεχει απο πισω και παιξε και οταν σου το κανει αυτο,ποσταρε εδω μια screeshot απο το προγραμμα αλλα να δειχνει και την θερμοκρασια της καρτας γραφικων που ειναι κατω κατω.
stm00192 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2012 Αρχικα βαλε εδω ενα screenshot απο hwmonitor να δουμε τι θερμοκρασιες παιζουν σε cpu και gpu . Σε δευτερη φαση διορθωσε την ορθογραφια σου γτ μου βγηκε η πιστη να βγαλω νοημα απο το μηνυμα σου! Sent from my HTC Explorer A310e using Insomnia
panos0100 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2012 Μέλος Δημοσ. 26 Μαρτίου 2012 παιδια συγνωμη για τα λαθη μου εχω πρωβλημμα μεγαλο στην γραφη δυσλεξια χιλια συγνωμη για πειτε μου τι γινεται εγω καλα τα βλεπω παντος καποιος για βοηθεια? κανεις?
Thanos1972 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2012 Ας ελπισουμε οτι η 12αρα ενδειξη του τροφοδοτικου ειναι λαθος γιατι αλλιως...... Απο θερμοκρασιες εισαι οκ. Εχεις αλλο τροφοδοτικο να δοκιμασεις?εαν οχι,εχεις πολυμετρο να το ελενξεις?
panos0100 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2012 Μέλος Δημοσ. 26 Μαρτίου 2012 ναι ειναι λαθος το εκανα με το πολυμετρο βγαζει ακριβως 12 και το εκαναν ελεγχο στο πλαισιο ειναι οκ λενε και στο bios μεσα ειναι ακριβως 12ν
stm00192 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2012 Οκ παω πασο για την ορθογραφια... Δεν ηξερα σορρυ! Ναι οι θερμοκρασιες σου ειναι νορμαλ. Απο drivers εχεις τους τελευταιους?. Τους εχεις περασει σωστα... Σωστη αφαίρεση των προηγουμενων κτλ κτλ? Sent from my HTC Explorer A310e using Insomnia
panos0100 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2012 Μέλος Δημοσ. 26 Μαρτίου 2012 ναι οι οδηγοι ειναι σωστοι δεν εχουνε πρωβλημμα εχω τους τελευταιους μηπως λεω τωρα, η καρτα usb 3 pci ex μεσα στις συσκευες δουλευει πολους πορους απο οτι ειδα τωρα στα 7 δηλαδη λεει -2 -3- -4 -9 ειναι φυσιολογικο αυτο? δεν ξερω κιολας
stm00192 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2012 Δεν νομιζω να φταιει η usb3 αλλα για να σου φυγει η απορια γτ δεν την βγαζεις απο το συστημα εντελως για λιγι να δουμε αν θα συνεχισει τα τρελα του! Sent from my HTC Explorer A310e using Insomnia
panos0100 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2012 Μέλος Δημοσ. 26 Μαρτίου 2012 εγω παιδια λεω να ξεκινισω τωρα ενα μεμτεστ και να το κλεισω το πρωϊ πριν φυγω για δουλεια τι λετε να το κανω? ή θα ζοριστει τιποτα το μηχανημα
Thanos1972 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2012 Δεν θα ζοριστει,βαλε το να το κανεις.και εαν ξυπνησεις κατα τις 5 για τουαλετα και δεις οτι ειναι οκ ,κλεισε το κιολας.
Lost1 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2012 Δοκιμασε να τρεξεις game σε παραθυρο (οχι full screen) , μπορει να ειναι φταιει καποιο προγραμμα / antivirus / virus ...
panos0100 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2012 Μέλος Δημοσ. 26 Μαρτίου 2012 παει καπου αλου το μυαλο σας παιδια εσεις που εχετε και εμπειρια εγω απεκλεισα την καρτα γραφικων, την μητρικη, το τροφοδοτικο, μια καρτα ηχου η οποια θα αλαχτει αλλα αυτο ειναι ασχετο λιγο με κανει η καρτουλα 3 usb και λιγο οι μνημες, αυτα τα 2 κατι παιζει σκληρους δισκους εκανα τεστ τιποτα ολα καλα τι αλλο δεν ξερω δεν πηγαινει πουθενα το μυαλο μου παιδια μολις μπηκα στα χπ παρατηρησα οτι εχει συγκρουση ο ελεκτης με την καρτα γραφικων εχουνε και οι 2 τον ειδιο πορο δηλαδη το 16 σαν διακοπη ισως αυτο εξηγει οτι εχει πρωβλημμα ο ελεκγτης μου γιατι το λαμπακι του δισκου δεν εγινε μπλε στα χπ ειναι παλι σαν πορτοκαλι δηλαδη usb 2 θα το κοιταξω και αυτο αλλα δεν νωμιζω οτι εχει θεμμα και μπορει να χαλασε δεν θα εβγαζε μια μπλε οθονη ή κατι αλλο? σιγουρα εχει πρωβλημμα και δεν ξερω αν ειναι και σε εγγυηση
stm00192 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2012 Ρε συ βγαλε λιγο την usb3 και δες αν συνεχιζουν τα προβληματα... 2 λεπτα υποθεση ειναι! Sent from my HTC Explorer A310e using Insomnia
panos0100 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2012 Μέλος Δημοσ. 26 Μαρτίου 2012 καλα λες θα το κανω αλλα αυριο γιατι περασε η ωρα απο την νυστα μου μην βγαλω τιποτε αλλο εχω και δουλεια πρωϊ πρωϊ δυστηχως παιδια θα σας πω αυριο τι εγινε
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα