Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ανοίγω αυτό το θέμα για να προστατεύσω τα υπόλοιπα μέλη του φόρουμ από πιθανές συναλλαγές με το χρήστη jggeorgiadis.

Πρίν 2 εβδομάδες επικοινώνησε με pm μαζί μου για αγγελία που είχα ποστάρει και πουλούσα μία φωτογραφική μηχανη Nikon D40. Κανονίσαμε συνάντηση μιλώντας τηλεφωνικά, έξω από το Public στο Σύνταγμα και με έστησε. Δεν εμφανίστηκε ποτέ και δεν απάντησε στα pm που του έστειλα στη συνέχεια.

Μετά από 2 εβδομάδες μου ξαναέστειλε pm σχετικά με τη φωτογραφική..Έκανα το λάθος και τον πήρα τηλέφωνο. Μου ζήτησε τάχα "συγνώμη", και μου είπε να βρεθούμε στις 9 το βράδυ στο ίδιο σημείο και ότι θα είναι εκεί σίγουρα, να μην ανησυχώ κλπ κλπ...Τί να κάνουμε..τον πίστεψα..

Ξεκίνησα μετά τη δουλειά λοιπόν προς το public και...ΝΑΙ ΜΕ ΞΑΝΑΕΣΤΗΣΕ...

Το κινητό κλειστό και εγώ να ξεροσταλιάζω 45 λεπτά να τον περιμένω...

Είναι πέρα από απαράδεκτη συμπεριφορά, ιδιαίτερα προκλητική, έχασα 4 ώρες συνολικά από τον πολύτιμο χρόνο και την οικογένειά μου περιμένοντας έναν άνθρωπο φάντασμα.

Κρίμα πραγματικά.

Δημοσ.

Επρεπε να του εδινες την δευτερη φορα ραντεβου σε μερος που να συμφερε εσενα και να του ελεγες οτι αν αργουσε περισσοτερο απο 10 λεπτα θα εφευγες.

Δημοσ.

Δράττομαι της ευκαιρίας και για να μην ανοίγω καινούργιο θέμα έχω να προτείνω:

1. Να μην έχουν τη δυνατότητα να βάζουν αγγελίες πώλησης ή ζήτησης τα μέλη που δεν έχουν συμπληρώσει το πεδίο "Location"

(Προσωπικά έχω αναγκασθεί πολλάκις να στείλω pm επειδή μ' ενδιέφερε να κάνω συναλλαγή μόνο "χέρι με χέρι" και έπαιρνα την απάντηση: Είμαι από ......... Θα μπορούσα να μην είχα μπει στη διαδικασία αυτή αν ήξερα εκ των προτέρων ότι ο πωλητής ήταν εκτός περιοχής μου).

Αδυνατώ να κατανοήσω γιατί κάποιος δεν εμφανίζει την τοποθεσία του. Το αμελεί από αδιαφορία, από τεμπελιά ή εκ του πονηρού;

2. Στις αγγελίες πώλησης να αναγράφεται υποχρεωτικά η τιμή των πωλουμένων ειδών και όχι "Τιμή κατόπιν συνεννοήσεως"

3. Ανάλογα στις αγγελίες ζήτησης να αναγράφεται ενδεικτικά το ποσό που μπορεί να διαθέσει ο αγοραστής για το ζητούμενο είδος.

Πιστεύω ότι αν εφαρμοσθούν οι παραπάνω όροι θα διευκολυνθεί κατά πολύ η διαδικασία των αγοραπωλησιών.

Όσο για τις περιπτώσεις σαν αυτή που αντιμετώπισε ο demizz28 καλό θα ήταν να υπάρχει pinned blacklist στην αρχή της ενότητας "Αγγελίες".

Δημοσ.

Συμφωνω σε ολα με τον nikomas50, ειδικα το location. Ειμαι Ειμουν μελος σε φορουμ που δεν με αφηνε να δω μυνηματα εαν δεν συμπληρωνα κατι στο location, το οποιο εμφανιζονταν παντα κατω απο το avatar. Πολυ χρησιμο.

Δημοσ.

δεν εφαρμόζεται αυτό που λέτε για τους χρήστες γιατί πολύ απλά υπάρχουν αρκετοί άνθρωποι που μετακινούνται μέρα παρά μέρα και μπορούν να βρεθούν και σε άλλα σημεία εκτός του τόπου διαμονής

θα μπορούσε όμως να μπει ένα υποχρεωτικό πεδίο συγκεκριμένα για την αγγελία όπου θα αναφέρονται οι τοποθεσίες στις οποίες μπορεί να αποστήλει ή μπορεί να παρευρεθεί ο πωλητής - κι επομένως κι ο αγοραστής (αφού θα τις έχει διαβάσει στην αγγελία πριν επικοινωνήσει), όπως γίνεται και στο ebay

edit: btw όσοι επιθυμείτε χέρι με χέρι παράδοση, έχετε το νου σας για κλέφτες ακόμη κι αν έχετε το κινητό 'τους'

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...