Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδες εχω ενα λαπτοπ μιας φιλης που της ειπα εγω να το αγορασει μαλιστα και παρουσιαζει το εξης προβλημα.

Μετά απο 6 μηνες χρήσης ξαφνικα το μηχανημα παγωσε.

Επαννεκινηση και ξανα μεσα..το ποντικι λαγκαρε με την εκκινηση των windows και μετα απο 30 sec εβγαλε μπλε οθονη .

Επανεκκινηση και ξανα μέσα το ποντικι δεν λαγκαρε το wifi ομως δεν αναβε ( το λαμπακι ουτε ο ανταπτορ ) και μετα απο δυο λεπτα ενω το μηχανημα πηγαινε κανονικα παλι μπλε οθονη .

Επανεκκινηση 2-3 φορες εγκατασταση driver ποιο καινουργιων τιποτα, ξανα τους παλιους τιποτα . Καποια φαση στην 4ρτη επανεκκινηση ολα κομπλε!! ουτε μπλε οθονες ουτε τιποτα. Σε 10 λεπτα ομως παλι τα ιδια μπλε οθονες κτλπ .

Ξεκιναω κανω restore ολα τα partition κανονικα μεσα απο το Acer restore ολα καινουργια κτλ. Στην δευτερη επανεκκινηση που περνουσε drivers το PC μπλε οθονη .

ΜΕ τα χιλια ζορια μπαινει στα 7 και ολα καλα..Wifi κανονικα μπλε οθονες τιποτα κτλπ κτλπ.. Περνανε 4 μερες ολα καλα..

Στην 5η μέρα παλι κολλημα το PC μπλε οθονη και στην δευτερη επανεκκινηση ενω το μηχανημα εμπαινε στο λειτουργικο το Wifi δεν αναβε με τιποτα . Ουτε με FN αναβε ( διακοπτη δεν εχει ) ουτε με drivers που περασα ξανα ουτε τιποτα . Με πολλα ρεσταρτ και κολληματα ξαφνικα εφτιαξε και ολα καλα . Ουτε γατα ουτε ζημια . Αποτελεσμα...

Οποτε γουσταρει ξαφνικα χανει το wifi , αν γουσταρει και εχει ορεξη πεταει και καμια μπλε οθονη και θελει καμια χιλιαρια restart να φτιαξει .

Το θεμα ειναι το εξης.

Εχει 6 μηνες εγγυηση ακομα . Το προβλημα αυτην την στιγμη δεν υφιστατε .

Το μηχανημα το στρεσσαρα με διαφορα τεστ εκανα δοκιμες τιποτα ρε παιδες...Και ομως οποτε του γουσταρει το κανει . Πως θα αποδειχτει αυτο στην Acer απο την στιγμη που το κανει οταν του γουσταρει ?Θα παει το μηχανημα ηδη εχω ανοιξει RMA και θα το δουν οκ και θα το γυρισουν πισω?

Ιδεες?

Α να συμπληρώσω

HDD = ok no bad clusters ktlp ..

Θερμοκρασίες = κομπλέ

Πέσιμο κατασταση = άριστη σαν καινουργιο

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...