ge-orgio Δημοσ. 25 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2012 Γεια χαρά, Έχω την εξής απορία: Υπάρχει κάποιο πρόγραμμα που να μου επιτρέπει να βλέπω ταυτόχρονα δύο e-mail accounts? Μπορεί να γίνει με κάποιον browser; Ο λόγος είναι ότι έχω δύο gmail accounts (ο ένας για προσωπική χρήση και ο άλλος για internet gaming) και πολλές φορές θα ήθελα να τα παρακολουθώ και τα δύο ταυτόχρονα χωρίς να χρειάζεται να κανω log out και log in από τον έναν στον άλλον.
Moderators Gi0 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2012 Moderators Δημοσ. 25 Μαρτίου 2012 Εχεις δοκιμασει με τον thunderbird?
ge-orgio Δημοσ. 25 Μαρτίου 2012 Μέλος Δημοσ. 25 Μαρτίου 2012 Δεν ήξερα ότι μπορώ να τον σετάρω και web mail. Γίνεται; Με ενδιαφέρει το Hotmail και το Gmail
isay Δημοσ. 25 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2012 Το thunderbird είναι μια πλήρη σουίτα διαχείρισης ηλεκτρονικής αλληλογραφίας και μπορεις να βάλεις οσους λογαριασμους θες. Εναλλακτικά και αν θες απλά να ενημερώνεσαι οτι εχεις νεο email, μπορεις να εγκαταστήσεις κάποιο πρόγραμμα τύπου gmail notifier pro ( http://www.gmailnotifier.se/ ) το οποίο στη δωρεάν έκδοση του ελέγχει μέχρι 2 λογαριασμούς και υποστηρίζει gmail,hotmail,yahoo, κλπ
ge-orgio Δημοσ. 25 Μαρτίου 2012 Μέλος Δημοσ. 25 Μαρτίου 2012 Ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας. Με βοήθησαν διότι έχω χάσει πολλά επεισόδια! Ήδη εγκατέστησα το Thunderbird που το είχα αφήσει σε μονοψήφια έκδοση και με τρία click παρακολουθώ ήδη τα e-mails μου από τρεις διαφορετικούς λογαριασμούς (2xGmail & 1xHotmail) Ααααααχ! άρχισα νε γερνάω... Παρεμπιπτόντως: Είδα λίγο τις δυνατότητες του Gmail Notifier Pro. Φένεται εκπληκτικό πρόγραμμα! πολύ χρήσιμο link
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα