Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα κ χρόνια πολλα !!!

Θέλω να πάρω ενα MacBook air 11 άρα οθόνη -μεταχειρισμένο - αλλα έχω το εξής δίλημμα : να πάρω του 2010 το οποίο είναι πιο φθηνο ή να δώσω κάτι παραπάνω κ να πάρω του 2011;;; Βασικά εαν καταλήξω στου 2010 για ποσα χρόνια θα μπορω να το δουλεύω χώρις προβληματα;;;

Σας ευχαριστω πολυ για το χρόνο σας :)

Δημοσ.

Καλησπέρα κ χρόνια πολλα !!!

Θέλω να πάρω ενα MacBook air 11 άρα οθόνη -μεταχειρισμένο - αλλα έχω το εξής δίλημμα : να πάρω του 2010 το οποίο είναι πιο φθηνο ή να δώσω κάτι παραπάνω κ να πάρω του 2011;;; Βασικά εαν καταλήξω στου 2010 για ποσα χρόνια θα μπορω να το δουλεύω χώρις προβληματα;;;

Σας ευχαριστω πολυ για το χρόνο σας :)

Οταν λες "προβλήματα" τι εννοεις?Αν εννοεις από αξιοπιστια του hardware δεν θα έχεις προβλημα για καμια δεκαετία.Αν εννοεις για το πόσο θα υποστηρίζεται από το software,εξαρταται απο τι δουλεια θέλεις να κάνει .

Δημοσ.

Το θέλω για πολυ απλα πράγματα :) έχω MBP κ iPad 2 απλα αυτο το θέλω για τις μετακινήσεις ώστε να μην παίρνω το pro !

Δημοσ.

Το θέλω για πολυ απλα πράγματα :) έχω MBP κ iPad 2 απλα αυτο το θέλω για τις μετακινήσεις ώστε να μην παίρνω το pro !

Ποιό MBP ?Αν επιτρέπεται.

Δημοσ.

Έχω του 2011 15'αρα οθόνη :)

Αν πιστεύεις οτι το ΜΒΡ είναι παραπανω από αρκετο για αυτά που κάνεις τοτε το ΜΒΑ του 2010,είναι καλή επιλογή.Αλλα αν δουλευει οριακά τοτε πας σε ΜΒΑ του 2011.Τα προγράμματα που δουλεύεις θα το καθορίσουν,αλλα το ΜΒΑ του 2011 για μενα εξαιτιας τις thunderbolt θα κρατήσει αρκετα παραπάνω χρόνια.

Δημοσ.

Τα πάντα εξαρτώνται από την τιμή, αλλά κατά την γνώμη μου πήγαινε στο μοντέλο του 2011.

Η αναβάθμιση στον επεξεργαστή είναι πολύ μεγάλη (*) και δεν μπορείς να την παραβλέψεις εύκολα. Επιπλέον έχει φωτιζόμενο πληκτρολόγιο και thunderbolt το οποίο μελλοντικά μπορεί να σου φανεί χρήσιμο.

(*) Με μια πρόχειρη ματιά στα Geekbench Benchmarks θα παρατηρήσεις ότι το MBA 11" του 2011 (με τον i5) έχει τις ίδιες σχεδόν επιδόσεις με το MACBOOK PRO 15" 2010 με i5 2.4Ghz. Και αν λάβουμε υπόψη και τον παράγοντα SSD, τότε μιλάμε για πολύ καλύτερες επιδόσεις.

Τα πράγματα γίνονται ακόμη καλύτερα για το Air, αν μιλήσουμε για το 11αρι με τον i7.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...