Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Budget :900-1000 eurw

Ενδιαφέρομαι για την αγορά ενός gaming υπολογιστή και ο καλύτερος που είδα είναι αυτός τον multirama o Multirama HQ Fantasy 9597 - Desktop PC Εδώ είναι και το link : http://www.multirama.gr/products/product?pid=0660681&catid=010100

και η οθόνη LG M2262DP-PZ - Οθόνη υπολογιστή - LCD TV - 21.5" Εδώ είναι και το link : http://www.multirama.gr/products/product?pid=0582677&catid=030100

Η χρήση του θα είναι extreme gaming (xD)..Πάντως σκοπεύω να παίζω τα παιχνίδια σε ultra quality...

Εσάς ποία είναι η γνώμη σας?Πιστεύετε ότι αξίζει τα λεφτά του?Ίσως θα ήταν καλύτερα (και ενδεχομένως ποιο οικονομικό) να συνθέσω δικό μου σύστημα(π.χ. στα Multirama)Εάν έχετε προτάσεις ΠΑΡΑΚΑΛΩ μην διστάσετε να απαντήσετε.

Ευχαριστώ για τον χρόνο σας!¨)

Δημοσ.

Εγώ θα σου έλεγα να μην πάρεις έτοιμο και να τον στήσεις κομμάτι-κομματι.Τώρα για σύνθεση περίμενε κάποιον πιο έμπειρο.

Δημοσ.
Δημοσ.

Γεια σας καλώς σας βρήκα! :D

Ποσό που διαθέτουμε :1000 ευρω

Χρήση υπολογιστή :Gaming

Ειδικά προγράμματα που θα χρησιμοποιήσουμε:Κανένα φαντάζομαι..οτι έχει να κάνει με τα παιχνίδια.

Οθόνη :Ναι

Πληκτρολόγιο,ηχεία,ποντίκι: Είμαι κομπλέ :)

Τοποθεσία στην οποία βρισκόμαστε : Ηράκλειο Κρήτης

Δέν επιθυμώ λειτουργικό σύστημα καθώς έχω...Έπειτα όσον αφορά για το αν θα είχα πρόβλημα να αγοράσω από διαφορετικά καταστήματα θα προτιμούσα να μην το έκανα καθώς αυτό θα προϋποθετε την στήση του συστήματος και δεν έχω εμπειρία πάνω σε αυτό.Προτιμώ συναρμολόγηση σε κατάστημα.

Δημοσ.

Γεια σας καλώς σας βρήκα! :D

Ποσό που διαθέτουμε :1000 ευρω

Χρήση υπολογιστή :Gaming

Ειδικά προγράμματα που θα χρησιμοποιήσουμε:Κανένα φαντάζομαι..οτι έχει να κάνει με τα παιχνίδια.

Οθόνη :Ναι

Οθόνη έχεις ή κοιτάς αυτή που έδειξες πιο πάνω; Μπερδεύτηκα λίγο

Δέν επιθυμώ λειτουργικό σύστημα καθώς έχω...Έπειτα όσον αφορά για το αν θα είχα πρόβλημα να αγοράσω από διαφορετικά καταστήματα θα προτιμούσα να μην το έκανα καθώς αυτό θα προϋποθετε την στήση του συστήματος και δεν έχω εμπειρία πάνω σε αυτό.Προτιμώ συναρμολόγηση σε κατάστημα.

Α ρε πατριώτη με έκανες και γέλασα :P

Δημοσ.

Οθόνη αυτή που έβαλα πιο πάνω...Όσον αφορά την ''στήση'' ήθελα να γράψω στήσιμο αλλά κάτι δεν πήγε καλά :whistle:

Τώρα που το σκέφτομαι ούτε το ''στήσιμο'' ακούγεται εντάξει.

Δημοσ.

Εκανα μία σύνθεση απο visionstudio στη Θεσ/νικη. Πέρασα το όριο. Αν δεν μπορείς να τα διαθέσεις πες το και κόβω

post-204649-0-86051600-1332685743_thumb.png

Δημοσ.

Φαίνεται αρκετά καλό όντως..Μπήκε και ssd με μικρή επιβάρυνση..Το θέμα είναι όμως πως θα προτιμούσα να πάρω μία σύνθεση από ένα κατάστημα στο Ηράκλειο κι όχι να παραγγείλω καθώς είναι αυτό το θέμα με τις κάρτες και τις καταθέσεις και είμαι ανήλικος..Αν δεν σου είναι δύσκολο θα μπορούσες να μου φτιάξεις μια δική σου σύνθεση στο Πλαισιο ή το Multirama..?Ευχαριστώ για τον χρόνο σου :)

Δημοσ.

Το πάλεψα απο πλαίσιο αλλά βγαίνει αρκετά εκτός ορίων κάτι παρόμοιο. Εκτός αν αλλάξουμε πλατφόρμα

Επίσης μπορείς να επιλέξεις αντικαταβολή απο vision ¨οχι πιστωτικές κλπ

Για πλαίσιο βλέπω και δεν έχει στο Ηράκλειο απόθεμα κάποια πράγματα παρα μονάχα Αθήνα

post-204649-0-51852300-1332686947_thumb.png

Δημοσ.

Ναι έχεις δίκιο..Θα κάτσω και θα το ψάξω μόνος μου προτού πάρω κάτι και δεν νομίζω να τους προτιμήσω..Ευχαριστώ για τον χρόνο σου με βοήθησες πολύ! :wub:

Δημοσ.

Δίκιο έχεις. Φιλε TS επειδή ενδιαφέρθηκες για έτοιμο δες λίγο αν δεν βαριέσαι και αυτό: http://www.insomnia.gr/topic/439794-%CF%87%CF%81%CE%AE%CF%83%CE%B9%CE%BC%CE%B1-tips-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-%CE%B1%CE%B3%CE%BF%CF%81%CE%AC-%CE%BA%CE%B1%CE%B9%CE%BD%CE%BF%CF%8D%CF%81%CE%B9%CE%BF%CF%85-%CF%85%CF%80%CE%BF%CE%BB%CE%BF%CE%B3%CE%B9%CF%83%CF%84%CE%AE/

Κατά τα άλλα κλασσικά +1 στην σύνθεση της καρμεν.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...