Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπέρα σε όλους και χρονια πολλά σε όσους γιορτάζουν.. Έχω 2 σκληρούς που κάθονται εδώ και καιρώ υπάρχει κάποιο πρόγραμμα να μου λέει αν είναι λειτουργικοί και σε τι κατάσταση βρίσκονται και πως να τους αδειάσω τελείως αν έχουν κάτι μέσα

Δημοσ.

Τους εχεις συνδεσει σε υπολογιστη να δεις εαν δουλευουν?εαν ναι,κατεβασε το hd sentinel και δες τι θα σου πει εκεινο για την κατασταση των δισκων.τωρα για να σβησεις τα παντα,το format δεν σου κανει?

Δημοσ.

Τους εχεις συνδεσει σε υπολογιστη να δεις εαν δουλευουν?εαν ναι,κατεβασε το hd sentinel και δες τι θα σου πει εκεινο για την κατασταση των δισκων.τωρα για να σβησεις τα παντα,το format δεν σου κανει?

τον ξέρω τον τρόπο του format απλώς επειδή περνώ καινούριο pc και θα βάλω τον 1 από τους δυο αν δουλεύει δεν ξέρω τι να κάνω γιατί ο ένας έχει windows μέσα. Τι κάνω συνδέω όλα τα κομμάτια και κάνω boot κανονικά η πρέπει να περάσω τα wind πρώτα ai μετά boot

Δημοσ.

Εαν συνθεσεις καινουργιο υπολογιστη τοτε θα πρεπει να βρεις ποιος δουλευει και θα οτν βαλεις επανω και θα βαλεις το dvd με το λειτουργικο σου και σαν πρωτη επιλογη boot from dvd και θα κανει format απο το dvd του λειτουργικου.τωρα,εαν θελεις να βρεις ποιος δουλευει?εχεις κανενα υπολογιστη που να δουλευει τωρα?

Δημοσ.

Εαν συνθεσεις καινουργιο υπολογιστη τοτε θα πρεπει να βρεις ποιος δουλευει και θα οτν βαλεις επανω και θα βαλεις το dvd με το λειτουργικο σου και σαν πρωτη επιλογη boot from dvd και θα κανει format απο το dvd του λειτουργικου.τωρα,εαν θελεις να βρεις ποιος δουλευει?εχεις κανενα υπολογιστη που να δουλευει τωρα?

. έχω ενα δίσκο εξωτερικό μπορω να τους βάλω εκεί να τους ελεξω αλλα τι ελεγχους να κάνω???

Δημοσ.

φιλε θάνο έτρεξα το πρόγραμμα στο laptop που χρησιμοποιώ καθημερινά και μου έβγαλε αυτό το report τι εννοεί ότι έχω μονο Estimated Remaining Lifetime 43 days

Hard Disk Summary

-------------------

Hard Disk Number . . . . . . . . . . . . . . . . : 0

Interface . . . . . . . . . . . . . . . . . . . : S-ATA

Disk Controller . . . . . . . . . . . . . . . . : Intel® 82801GBM/GHM (ICH7-M Family) Serial ATA Storage Controller - 27C4 (ATA)

Disk Location . . . . . . . . . . . . . . . . . : Channel 0, Target 0, Lun 0, Device: 0

Hard Disk Model ID . . . . . . . . . . . . . . . : TOSHIBA MK2035GSS

Firmware Revision . . . . . . . . . . . . . . . : DK020M

Hard Disk Serial Number . . . . . . . . . . . . : 473FT3HBT

Total Size . . . . . . . . . . . . . . . . . . . : 190779 MB

Power State . . . . . . . . . . . . . . . . . . : Active

Logical Drive(s) . . . . . . . . . . . . . . . . : C: [] D: []

Current Temperature . . . . . . . . . . . . . . : 41 °C

Power On Time . . . . . . . . . . . . . . . . . : 497 days, 12 hours

Estimated Remaining Lifetime . . . . . . . . . . : 43 days

Health . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . : ###----------------- 19 % (Bad)

Performance . . . . . . . . . . . . . . . . . . : #################### 100 % (Excellent)

Δημοσ.

Την Dos έκδοση έτρεξες;;Κάτι έλεγες για κουτί,τρέξε το σωστό sentinel μέσα από τα windows δίνει ποιο πολλές πληροφορίες.

Το 19% bad σημαίνει ότι έχει ή bad ή weak sectors,πρέπει να κάνεις ένα Low level Format (θα πάρει πολλές ώρες)και να το ξανά τρέξεις αν παραμένουν στα ίδια επίπεδα τότε ο δίσκος είναι off και πας για άλλον.

Δημοσ.

Την Dos έκδοση έτρεξες;;Κάτι έλεγες για κουτί,τρέξε το σωστό sentinel μέσα από τα windows δίνει ποιο πολλές πληροφορίες.

Το 19% bad σημαίνει ότι έχει ή bad ή weak sectors,πρέπει να κάνεις ένα Low level Format (θα πάρει πολλές ώρες)και να το ξανά τρέξεις αν παραμένουν στα ίδια επίπεδα τότε ο δίσκος είναι off και πας για άλλον.

Low Level Format πρώτη φορα το ακούω δηλαδή θα τα χάσω όλα τα άρχει όπως το κανονικό ??? πως γίνετε ????

((Την Dos έκδοση έτρεξες;)) Τι εννοείς????

κουτί εννοώ το κουτί του εξωτερικού σκληρού μπορώ να βγάλω αυτόν που έχω μέσα και να βάλω τους άλλους 2 έναν-έναν να τους κοιτάξω

Δημοσ.

Το Low level κάνει σχολαστικό format και ναι,τα σβήνει όλα.

Ναι,βάλε τους δίσκους που θέλεις να ελέγξεις στην εξωτερική θήκη και τρέξε την έκδοση του sentinel που είναι για windows δηλαδή αυτό Hard Disk Sentinel Trial v4.00 (ZIP)

Δημοσ.

Καλά ρε αδερφέ σοβαρά τώρα;;Πείρες εικόνα και την έβαλες στο word για να την ζιππάρεις και να την ανεβάσεις;;;; :wacko: :wacko: :wacko: :wacko: :wacko: Μπορείς να κάνεις επισύναψη και σε εικόνες.

Αννυβάει,στην αναφορά φαίνεται μόνο ένας δίσκος οπότε μάλλον είναι από το λειτουργικό,αν δεν σου τον βγάζει τον δεύτερο δίσκο είναι λογικά λόγου θήκης οπότε ίσως να αναγκαστείς να τον συνδέσεις εσωτερικά για να τον ελέγξεις.

Δημοσ.

Καλά ρε αδερφέ σοβαρά τώρα;;Πείρες εικόνα και την έβαλες στο word για να την ζιππάρεις και να την ανεβάσεις;;;; :wacko: :wacko: :wacko: :wacko: :wacko: Μπορείς να κάνεις επισύναψη και σε εικόνες.

Αννυβάει,στην αναφορά φαίνεται μόνο ένας δίσκος οπότε μάλλον είναι από το λειτουργικό,αν δεν σου τον βγάζει τον δεύτερο δίσκο είναι λογικά λόγου θήκης οπότε ίσως να αναγκαστείς να τον συνδέσεις εσωτερικά για να τον ελέγξεις.

για κάποιον λόγο δεν με αφήνει να ανεβάσω φωτό δεν ξέρω γιατί

αυτός είναι ο δίσκος που είναι συνδεμένος στον εξωτερικό απλώς ο βασικός του υπολογιστή τον έχω να μην φαίνεται τα αποτελέσματα είναι από αυτόν που είναι συνδεμένος στον εξωτερικό

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...