Προς το περιεχόμενο

Asus 1GB Radeon HD 6850 - amazon.co.uk

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Είναι ελάχιστη η διαφορά απ όσο διαβάζω από 2x5850 σε 2χ6850. Για μένα αξίζει μόνο αν έχεις ήδη βρει να δώσεις τις 5850 και θες να κάνεις update στις εγγυήσεις σου.

Δημοσ.

Στελνει κανονικα ελλλαδα δηλαδη?Ξερουμε ποσες μερες κανει?αξιζει μεταφορα απο 2χ5850 σε 2χ6850?

Δεν αξίζει, μείνε όπως είσαι.

Δημοσ.

Ποια ακριβώς είναι η προσφορά? Το link του skroutz που αναφέρεται στο πρώτο post είναι λάθος.

http://www.skroutz.g...HD6850-1GB.html

ΥΓ. Τη συγκεκριμένη την έχω και όντως είναι πολύ καλή. Παίζει στα 1000/1100 πυρήνας/μνήμες μόνιμα χωρίς απολύτως κανένα πρόβλημα.

Δημοσ.

Την συγκεκριμένη υλοποίηση της 6850 την είχα πέρυσι και τα σπάει.

Πιάνει 1000Mhz πυρήνα με το απαραίτητο voltage tweak εύκολα.

Επίσης έχει πολύ καλές θερμοκρασίες. Μια απο τις πιο καλύτερες κάρτες που συνάντησα η συγκεκριμένη.

link για το voltage tweak? rolleyes.gif

Δημοσ.

link για το voltage tweak? rolleyes.gif

Μπές στον φάκελο εγκατάστασης του afterburner και άνοιξε το msiafterburner.cfg με notepad,πήγαινε άλλαξε τα ακόλουθα απο 0 σε 1:

UnofficialOverclockingEULA = 1

UnofficialOverclockingMode = 1

Κανε save,άνοιξε το afterburner και πηγαινε στα settings..στο πρώτο tab τίκαρε τα unlock voltage control και unlock voltage monitoring..κανε save και δές αν σου άνοιξε η μπάρα του core voltage!

Δημοσ.

Δεν χρειάζεται να τα κάνει αυτά. Η συγκεκριμένη υλοποίηση έρχεται με ξεκλείδωτα τα ρεύματα χωρίς να χρειάζεται να πειράξεις κάτι στο αρχείο cfg του afterburner.

Τόσο με afterburner λοιπόν όσο και με το Trixx αυξάνεις την τάση κανονικά.

Έχω ανεβάσει benchmarks με την συγκεκριμένη πέρυσι στο ανάλογο thread αλλά τώρα ποιός ψάχνει...

Πάντως τα 1000mhz core εύκολα και πάνω απο όλα κρύα.

@Νtinaras επειδή πέρασε χρόνος απο τότε που την είχα δεν είμαι 100% σίγουρος για την ακριβή τιμή της τάσης που χρειαζόταν για τα 1000mhz. Γύρω στο 1,2v αν δεν με απατά η μνήμη μου.

Για περισσότερα google is your friend, υπάρχουν reviews της συγκεκριμένης δεν τα βγάζω απο το μυαλό μου αγαπητέ.... :rolleyes:

Δημοσ.

Σχετικά με τηνAsus 1GB Radeon HD 6850 , μου απεστάλει μύνημα από Amazon χτες 29 Μαρτίου ότι "απεστάλει" using Deutsche Post DHL !! SUPER τους βρίσκω !

Το delivery time που γράφει στην διαθεσιμότητα ..απλώς δεν υπάρχει (έλεγε 17 Απριλίου με 8 Μαίου !)

Δημοσ.

Μια απο τις 2, κανει για πουσαρισμενο Q6600 από τα 2,4 στα 3,2ghz??? Ή είναι overkill???

Ευχαριστουμε τον Petros13 για το finding. Ακομα και η Radeon ειναι 19 ευρω φθηνοτερη απο γνωστα μαγαζια τυπου Πλαισιο. Το Pixmania το αγνοω γιατι εχει τρελα μεταφορικα συνηθως και βγαινει μια η αλλη.

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Σχετικά με τηνAsus 1GB Radeon HD 6850 , μου απεστάλει μύνημα από Amazon χτες 29 Μαρτίου ότι "απεστάλει" using Deutsche Post DHL !! SUPER τους βρίσκω !

Το delivery time που γράφει στην διαθεσιμότητα ..απλώς δεν υπάρχει (έλεγε 17 Απριλίου με 8 Μαίου !)

Αναμενουμε......

• Moderators
Δημοσ.

Πιθανοτατα παρελαβε Μ.Δευτερα-Μ.Τριτη αν ολα πηγαν καλα με τα ταχυδρομεια...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...