Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 65
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Φίλε μου απ ότι καταλαβαίνω θέμα με τα χρήματα δεν έχεις. Γιατί δεν παίρνεις λοιπόν ένα laptop των 400 ευρω να κάνεις όλες τις δουλείες με τη σχολή σου και ένα gaming desktop με 1000 να παίζεις και σαν άνθρωπος να έχεις και high end pc? Αγόρασέ το εκεί που θα πας να σπουδάσεις, το πιο απλό. Αλλά και από Ελλάδα να το πάρεις, πάλι κέρδος θα έχεις. Ποιό λίγο θα κοστίσουν και τα 2 απο τα "gaming" laptops που κοιτάς ακόμα και αν συμπεριλάβουμε μεταφορικά. Αν δε φτάσεις τα 3 χιλιάρικα θα είσαι τούμπανο.

Στο τέλος:

α) Θα είσαι με δύο μηχανήματα για διαφορετικές δουλειές

β) Το pc πέρα από gaming θα μπορεί να κάνει τα πάντα

γ) Δεν θα έχεις θέματα αναβαθμισιμότητας, θερμοκρασιων.

δ) Θα παίζεις σαν άνθρωπος σε μια 23αρα.

Δημοσ.

τι προτεινεις δηλαδη? γιατι custom specs παραγγελια δεν γινεται.

Γιατι δε περνεις καποιο alienware απο εξωτερικο. Θα εχεις εγγυηση και στην Ελλαδα.

Δημοσ.

@δεινοσαυρος

1ον : καταθέτεις την προσωπική σου πάντα άποψη .

2ον : μια χαρα παίζω εδώ κ 3 χρόνια σε 15,4" οθόνη

3ον : ένας σύγχρονος φορητος των 1000 κάνει τα πάντα ακριβώς όπως ένα desktop (προφανώς εννοώ τις λοιπές εργασίες )

4ον : φαίνεται έχεις καιρό να δεις ένα καλο λάπτοπ . Με 17" οθόνη σε full hd ανάλυση , i7 κ 6990Μ κ SSD έχεις άπλετη δύναμη.

Στο γενικότερο πνεύμα συμφωνω

Sent from my iPod touch using Insomnia

Δημοσ.

Εγώ πάλι συμφωνώ απόλυτα με τον δεινόσαυρο. Παιδιά, μην παρασυρεστε. Με τόσα λεφτα παίρνεις απο ένα μηχάνημα ανα χρόνο.

dammit! δεν ξερω φιλε. οταν δηλαδη θα ειμαι στη ταξη και θα το χρειαζομαι για τα projects δεν θα μπορω να κουβαλω το desktop. αρα θεωρεις οτι η ιδεα ενος gaming laptop ειναι fail?

Αν καταφέρεις και βγάλεις ένα 2ωρο με αυτο το μηχάνημα στην τάξη, θα είναι άθλος. Και όταν όλοι οι άλλοι θα πανε στην επόμενη τάξη, εσυ θα ψάχνεις μπριζα.

Δεν είναι φορητό για να κουβαλάει στην τάξη αυτο.

Δημοσ.

Μα αφού ο άνθρωπος το θελει να το κουβαλαει ρε παιδιά πως να παρει desktop.

Όντως ενα desktop είναι πιο δυνατό από ένα laptop στα ίδια χρήματα αλλά το παιδί ψάχνει φερραρι και εμείς του λέμε παρε bmw να δώσεις και λιγότερα.

@baradur

Φίλε αν δεν τίθεται θεμα χρημάτων και όντως θες το τοπ μπορείς να παρεις στο Msystems και να παραγγείλεις το pc που θελεις custom από Dell. Τωρα να βρεις καλύτερο από το alienware σε gaming, δεν νομίζω.

Ο μονος λόγος να κανεις ερευνα αγορας είναι η τιμή, δηλ. μηπως βρεις κατι άλλο ισάξιο σε καλύτερη τιμή αλλά αφού δεν σε νοιαζει.

Οι ivy bridge αν δεν κανω λαθος από Σεπτεμβρη έχω ακούσει ότι θα έρθουν, οπότε δεν είναι 3 μήνες.

επίσης μην μπερδεύεσαι με τις αναβαθμίσεις. Τι αναβάθμιση να κανεις αφού θα έχεις παρει το τοπ?

Το ίδιο κανουν και σε μαγαζιά αλυσίδες σου πουλάνε αναβάθμιση αλλά τι είναι αναβάθμιση αλήθεια? Είναι αναβάθμιση να αλλάξω επεξεργαστή, να προσθέσω μνημη ή να αλλάξω καρτα γραφικών, αλλά όχι όλα ταυτόχρονα γιατί τότε δεν είναι αναβάθμιση είναι καινούργιο μηχάνημα σε παλιο κουτί.

@Δεινόσαυρος

Δεν βολεύει φίλε για σπουδές ο σταθερός. Σε καμία περίπτωση ειδικά για εξωτερικό. Τα σπίτια είναι μικρά, θες να το παίρνεις στο πανεπιστημιο ή σε κανα φίλο/η, το φέρνεις μαζί σου όταν έρχεσαι Ελλάδα μην το ψάχνεις.

Είτε το θελεις είτε όχι ο μεσος++ user βολεύεται με ενα λαπτοπ και τα κάνει όλα. Το σταθερό το αγοράζει ο εξειδικευμένος χρήστης μονο πλεον.

Αυτά από εμένα ελπίζω να βοήθησα.

Δημοσ.

εχει κανεις σας χειριστει το m17x η το m14x να μου πειτε γνωμες και προβληματα που συναντησατε?

Δημοσ.

τα turbo-x laptops λενε?

Τα clevo που φέρνει το Πλαίσιο είναι φθηνότερα από alienware, με ότι αυτό συνεπάγεται. Value for money, κατά τη γνώμη μου, έχω ήδη ένα από αυτά εδώ και ένα χρόνο και απλά περιμένω τις νέες amd κάρτες για αναβάθμιση. Για την ώρα βολεύομαι με την 6970.

Δημοσ.

Εάν χρησιμοποιήσω το tablet που έχω για τα διάφορα της σχολής? και αφήνω το λάπτοπ στο διαμέρισμα? καλή ιδέα?

Sent from my iPad using Insomnia

Δημοσ.

Στο τέλος:

α) Θα είσαι με δύο μηχανήματα για διαφορετικές δουλειές

β) Το pc πέρα από gaming θα μπορεί να κάνει τα πάντα

γ) Δεν θα έχεις θέματα αναβαθμισιμότητας, θερμοκρασιων.

δ) Θα παίζεις σαν άνθρωπος σε μια 23αρα.

α)Θα εχεις ενα μηχανημα για ολες τις δουλειες.

β)Το λαπτοπ εκτος απο gaming θα μπορεις να κανεις τα παντα και παντου.

γ)Δε θα εχεις θεματα να τρεχεις να το αναβαθμιζεις καθε φορα που βγαζουν καινουριες καρτες κ επεξεργαστες.Και με ενα καλο κ ποιοτικο λαπτοπ,δε θα εχεις προβληματα με τις θερμοκρασιες!

δ)Και θα παιζεις σαν ανθρωπος στην 40αρα ή 55αρα τηλεωραση στο σαλονι σου ή στο εξωχικο σου ή με ενα προτζεκτορα,το καλοκαιρακι στην αυλη/μπαλκονι!

Δημοσ.

Εάν χρησιμοποιήσω το tablet που έχω για τα διάφορα της σχολής? και αφήνω το λάπτοπ στο διαμέρισμα? καλή ιδέα?

Sent from my iPad using Insomnia

Αν η ταμπλέτα είναι iPad, να ξέρεις ότι δε θα βρεις απόλυτη συμβατότητα στα αρχεία office μεταξύ ταμπλέτας και pc. Δε ξέρω τι γίνεται σε android tablets, φαντάζομαι, όμως, ότι θα ισχύει πάνω κάτω το ίδιο.

edit: iPad βλέπω ότι έχεις, άρα το γνωρίζεις ήδη.

Δημοσ.

guys τελικα πηγα στα media markt και αγορασα το δεκαεπταρι για 2000. blyray but no full hd, 2.2 ghz cpu, 2gb cpu, 8gb ram, 1 tb hdd, win 7 home premium

Δημοσ.

Κριμα που δεν το πηρες σε Full Hd. Το μονο καλο ειναι οτι θα χαρισεις παραπανω ζωη στην καρτα γραφικων (τα 1600Χ900 θα τα εχει για πλακα η 6990Μ για καιρο ακομα) --->

ΑΛΛΑ ---->

θα ταλαιπωρηθεις παρα πολυ σε ολες τις απλες σου εργασιες. 17.3'' και τετοια αναλυση δεν πανε μαζι. Μακαρι να μη σου φανει τοσο τραγικο οσο σε εμενα.

Προτασεις : 1. βαλε ΑΜΕΣΑ οσο ποιο μεγαλο πακετο επεκτασης εγγυησης βρεις.

2. βαλε SSD .

Αντε μεγεια παντως. Περιμενουμε εντυπωσεις.

Δημοσ.

guys τελικα πηγα στα media markt και αγορασα το δεκαεπταρι για 2000. blyray but no full hd, 2.2 ghz cpu, 2gb cpu, 8gb ram, 1 tb hdd, win 7 home premium

Πω πω ρε φίλε, και πως θα παίζεις τώρα παιχνίδια; :mrgreen:

Καλορίζικο!!! Ποιά κάρτα έχει;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...