baradur Δημοσ. 26 Μαρτίου 2012 Μέλος Δημοσ. 26 Μαρτίου 2012 Η dell μου ειπε για κατασκευη custom specs πρεπει να παω στα μαγαζια που παιρνουν προιοντα απο τη dell (πχ multirama) Πηγα και κανονισα με ενα πωλητη και μου ειπε πως θα μου τηλεφωνησουν αυριο για τιμη (full hd, blu ray, 2.5ghz, 2gb v-card, 8gb ram, 512 ssd)εσεις ποσο το υπολογιζετε με αυτα τα specs? παντα μιλαμε για m17x
Δεινόσαυρος Δημοσ. 26 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2012 Επειδή διάβασα όλο το θέμα: Είσαι σίγουρος οτι θέλεις να δώσεις 3-4 χιλιάρικα για ένα μηχάνημα που δεν θα είναι ούτε gaming ούτε laptop? Gaming δεν το λες όταν θα έχει την απόδοση ενός desktop των 800 ευρώ και φορητό-φορητό δεν το λες με την 17αρα και το βαρος που θα έχει. Fail από τα αποδυτήρια για μένα σαν ιδέα εξαρχής. Επίσης μου κάνει εντύπωση ότι ένας φίλος μόνο πρότεινε μέχρι τώρα το αυτονόητο: πάρε desktop.
baradur Δημοσ. 26 Μαρτίου 2012 Μέλος Δημοσ. 26 Μαρτίου 2012 κοιτα. συμφωνω με τη λογικη σου. αλλα επειδη του χρονου βγαινω για σπουδες στο εξωτερικο δεν λεει να κουβαλαω το desktop μαζι μου. γιαυτο επισης δεν επελεξα και το m18x(too big). πιστευω πως το m17x ειναι οτι πρεπει. αν εχεις καποια γνωμη για αγορα gaming laptop i d be glad to hear it
Δεινόσαυρος Δημοσ. 26 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2012 Όχι, δεν έχω να σου προτείνω κάτι. Τη θεωρώ εκ των προτέρων κακή αγορά όποιο και να πάρεις. Επίσης είναι πιο εύκολο να πάρεις το desktop σου μαζί από το να δώσεις 2000 ευρώ παραπάνω. Τουλάχιστον για μένα.
baradur Δημοσ. 26 Μαρτίου 2012 Μέλος Δημοσ. 26 Μαρτίου 2012 dammit! δεν ξερω φιλε. οταν δηλαδη θα ειμαι στη ταξη και θα το χρειαζομαι για τα projects δεν θα μπορω να κουβαλω το desktop. αρα θεωρεις οτι η ιδεα ενος gaming laptop ειναι fail?
Δεινόσαυρος Δημοσ. 26 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2012 Θεωρώ ότι δεν υπάρχει gaming laptop. Θέμα marketing είναι. Στο εργαστήριο με ένα φτηνό λαπτοπ θα κάνεις τη δουλειά σου.
baradur Δημοσ. 26 Μαρτίου 2012 Μέλος Δημοσ. 26 Μαρτίου 2012 στο θεμα gaming δηλαδη μονο desktop? χμμ.. ευχαριστω για τη συμβουλη σου! θα το χω υποψιν.
stamatisx Δημοσ. 26 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2012 Επειδή διάβασα όλο το θέμα: Είσαι σίγουρος οτι θέλεις να δώσεις 3-4 χιλιάρικα για ένα μηχάνημα που δεν θα είναι ούτε gaming ούτε laptop? Gaming δεν το λες όταν θα έχει την απόδοση ενός desktop των 800 ευρώ και φορητό-φορητό δεν το λες με την 17αρα και το βαρος που θα έχει. Fail από τα αποδυτήρια για μένα σαν ιδέα εξαρχής. Επίσης μου κάνει εντύπωση ότι ένας φίλος μόνο πρότεινε μέχρι τώρα το αυτονόητο: πάρε desktop. Ειλικρινά θέλω να μου απαντήσεις, αν δεις ένα 3DMark Vantage score: P38.874 (κ για να προλάβω μερικούς, έχει το physx on) ή έχει wprime v1.55 1024M στα 155.81 sec πως θα το πεις? tablet? δεν είναι gaming? ή έστω DTR? Σε προκαλώ λοιπόν να παραθέσεις μια σύνθεση ενός desktop (φουλ σύνθεση έτσι? με οθόνη, πληκρολόγια, ποντίκια, ηχεία κτλ...) 800 ευρώ που να έχει το ίδια ή καλύτερα score. (και επειδή είμαι και κουβαρντάς σου δίνω κ άλλα 200 ευρώ πάνω όριο)
OnTour Δημοσ. 26 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2012 Εγώ απλά να σημειώσω στον ts ότι ο Δεινόσαυρος πριν βγάλει εδώ άχρηστα και μη υπαρκτή κατηγορία προιόντων τα gaming laptops έχει βγάλει και ανύπαρκτη ανάγκη τα smartphones.-
liakjim Δημοσ. 26 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2012 Συμφωνώ εν μέρη με τον δεινοσαυρο. Γιατί να δώσεις 2000€ για φορητό , όταν με τα ίδια λεφτα φτιάχνεις ένα καρατουμπανο κ κυρίως πλήρως αναβαθμισιμο pc(1500€) κ σου μένουν 500€ για έναν πραγματικά φορητο κ ελαφρυ των 13,3" ??? Εκεί που δεν συμφωνώ είναι ότι δεν υπάρχουν gaming laptops . Σήμερα παίρνεις με 800€ , φορητο με i7 και nvidia 555Μ ή Amd 7690m κ παίζεις το 95% των τωρινών παιχνιδιών στα τέρματα στην ανάλυση των 1366Χ768 που έχουν συνήθως τα 15,4" , πόσο μάλλον η 6990Μ ή η 675Μ. Άρα είναι gaming. Πιστευω οτι τα πάντα είναι θέμα αναγκών . Πχ για μένα που λειπω λόγω δουλειάς από το σπίτι μου 150-200 μέρες τον χρόνο , θα πάω καθαρά για δυνατό φορητο , γνωρίζοντας τους συμβιβασμούς στο βάρος κ στην έλλειψη αναβάθμισης. ΑΛΛΑ η ενδεδειγμένη λύση είναι τα εξειδικευμένα μηχανήματα. Sent from my iPod touch using Insomnia
liakjim Δημοσ. 26 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2012 Δεν θα πω την άποψη μου γιατί ο δογματισμός μερικών εδώ μέσα , με έκανε να απεχω απο αυτο το forum . Το μόνο που θα πω είναι ότι με 1300€ παίρνεις την 560Μ , η οποία όμως είναι πολύ υποδεεστερη απο την 6990. Sent from my iPod touch using Insomnia
baradur Δημοσ. 27 Μαρτίου 2012 Μέλος Δημοσ. 27 Μαρτίου 2012 :/ δυσκολευει το πραγμα πλεον. τελικα κατεληξα εδω http://www.skroutz.gr/s/381676/Dell-Alienware-M17xR3-i7-2630QM-8GB-1-5TB.html και θα βαλω εγω λεφτα για ssd γιατι με πηραν και μου ειπαν πως custom order δεν γινεται. WHAT THE HELL? Εχετε να προτεινετε καλο ssd συστημα(ειτε ενας μεγαλος η δυο μικροι)
Δεινόσαυρος Δημοσ. 27 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2012 Εκεί που δεν συμφωνώ είναι ότι δεν υπάρχουν gaming laptops . Σήμερα παίρνεις με 800€ , φορητο με i7 και nvidia 555Μ ή Amd 7690m κ παίζεις το 95% των τωρινών παιχνιδιών στα τέρματα στην ανάλυση των 1366Χ768 που έχουν συνήθως τα 15,4" , πόσο μάλλον η 6990Μ ή η 675Μ. Άρα είναι gaming. Πιστευω οτι τα πάντα είναι θέμα αναγκών . Πχ για μένα που λειπω λόγω δουλειάς από το σπίτι μου 150-200 μέρες τον χρόνο , θα πάω καθαρά για δυνατό φορητο , γνωρίζοντας τους συμβιβασμούς στο βάρος κ στην έλλειψη αναβάθμισης. ΑΛΛΑ η ενδεδειγμένη λύση είναι τα εξειδικευμένα μηχανήματα. Εμ εδώ είναι το θέμα. Το 2012 δεν μπορείς να λες ότι παίζεις σε 15αρα και σε τέτοια ανάλυση! Όσο για την ανάγκη: Βεβαιώς τα πάντα είναι θέμα αναγκών αλλά δεν νομίζω να υπάρχει κάποιος σοβαρός άνθρωπος που να θεωρεί ανάγκη του το gaming. Το παιχνίδι είναι ευχαρίστηση. Αν τώρα κάποιος το ευχαριστιέται σε τέτοια οθόνη και αφού έχει σκάσει και ένα 2χιλιαρο, 3χιλιαρο, δεν έχω κάτι να πω. Hands down και ο μπαμπάς να ναι καλά.
Giorgos09 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2012 :/ δυσκολευει το πραγμα πλεον. τελικα κατεληξα εδω http://www.skroutz.gr/s/381676/Dell-Alienware-M17xR3-i7-2630QM-8GB-1-5TB.html και θα βαλω εγω λεφτα για ssd γιατι με πηραν και μου ειπαν πως custom order δεν γινεται. WHAT THE HELL? Εχετε να προτεινετε καλο ssd συστημα(ειτε ενας μεγαλος η δυο μικροι) €2000 για 2630qm? Πανε τα ονειρα για video editing.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα