Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

για το support στην ελλαδα ξερετε τιποτα? αν τυχει να παθει κατι το λαπτοπ θα το επισκευασουν? και ποσο αναβαθμισιμο ειναι (οντας ενα λαπτοπ)

Dell.

Ναι,Dell.

Αρκετα(hdd/ssd,cpu,ram,gpu).

• Απαντ. 65
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

γινεται δηλαδη στο μελλον να βαλω ivy bridge?

Αυτο δεν ειναι σιγουρο,πρεπει να τους υποστηριζει η μητρικη!

Καλυτερα να περιμενεις κανενα 3μηνο/4μηνο,να βγουν τα μοντελλα με τους ivy bridge,παρα να τρεχεις να το αναβαθμησεις πιο μετα!

Δημοσ.

παει στο καλο ξεχνα τον επεξεργαστη. τα αλλα πραγματα μπορω να τα παω στην αντιπροσωπεια να μου τα αναβαθμισουν? πχ θελω περισσοτερη ram. και θα ειναι πιο φτηνο να τα αναβαθμισω αργοτερα παρα να τα παρω εξ αρχης?

Δημοσ.

Ναι SSD,RAM,CPU,GPU αν τα πάρεις απέξω είναι πιο φτηνά. Απλά αν σου πάθουν κάτι δε θα έχεις να κάνεις με τη Dell αλλά με αυτούς που στο πούλησαν, πχ ebay seller.

Δημοσ.

και αν παρω τελος παντων το λαπτοπ αυτο (alienware m17x) ποσα χρονια υπολογιζεται οτι θα κρατησει με τα παιχνιδια που βγαινουν μεχρι να τα φτυσει?

Δημοσ.

κάνα 2 χρονάκια με συμβιβασμούς θα στα βγάλει άνετα... maxed out βαριά παιχνίδια μην περιμένεις όμως...

Δημοσ.

Ο λεγομενος Χ factor.

Η αληθεια ειναι οτι εξαρταται δυστυχως απο το ποτε θα βγει η επομενη γενια κονσολων. Να φανταστεις ο δικος μου (υπογραφη) με την 9800GTS αντεχει ακομα σχετικα καλα. Τωρα η 6990Μ ειναι 2 φορες ποιο γρηγορη , αρα do the math.

Η λογικη λεει οτι τα επομενα 2-3 χρονια θα εισαι καλυμμενος για να παιζεις σχεδον τα παντα σε 1920X1080 σε high αντε medium-high αν τα πραγματα προχωρησουν τοσο πολυ(αν κ δεν πιστευω)

Δημοσ.

Σας ευχαριστω παρα πολυ. Δεν φανταζεστε ποσο με βοηθησατε. Δυο εβδομαδες προσπαθουσα να επικοινωνησω με μαγαζια οπως το you και δεν απαντουσαν σε καμια ερωτηση μου. Σας ευχαριστω και παλι!!! ^_^

Δημοσ.

Στα μεγάλα συν του Alienware είναι και άλλα πράγματα, όπως ότι δεν ζεσταίνεται εύκολα, και βέβαια το στοιχείο του απόλυτου φετίχ για έναν gamer...

Δημοσ.

Παντως πριν προχωρησεις σε μια τοσο ακριβη αγορα , ξεδιαλυνε με τον εαυτο σου αν οντως χρειαζεσαι φορητοτητα , γιατι αν οχι , στο θεμα του gaming πας ξεκαθαρα για desktop.

Αν οχι , τοτε στην Ελλαδα δεν θα βρεις κατι ανωτερω απο αυτον. Αποψη μου , θεσε ενα ανωτερω χρηματικο οριο κ επικοινωνησε αυριο με Dell Ελλαδας κ κανε μια συνθεση με m17x ή m18x και υποσυστηματα που θα τα παρεις ολα απο αυτους ωστε να εξασφαλισεις την φοβερη εγγυηση της Dell.

Κατα προτεραιοτητα θες οθονη>καρτα γραφικων>μνημη>ταχυτητα σκληρου>και τελος ταχυτητα επεξεργαστη.

Θεσε τα ερωτηματα σου κ εδω ειμαστε.

Δημοσ.

Τα msi γιατί δεν αναφέρονται πουθενά; Π.χ. msi gt780dx το οποίο νομίζω πως αναμένεται στο e-shop? και για την ψύξη έχω ακούσει τα καλύτερα. Για τις επιδόσεις δε μιλάω... μιλάει από μόνο του.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...