ektor7 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2012 για το support στην ελλαδα ξερετε τιποτα? αν τυχει να παθει κατι το λαπτοπ θα το επισκευασουν? και ποσο αναβαθμισιμο ειναι (οντας ενα λαπτοπ) Dell. Ναι,Dell. Αρκετα(hdd/ssd,cpu,ram,gpu).
baradur Δημοσ. 25 Μαρτίου 2012 Μέλος Δημοσ. 25 Μαρτίου 2012 γινεται δηλαδη στο μελλον να βαλω ivy bridge?
ektor7 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2012 γινεται δηλαδη στο μελλον να βαλω ivy bridge? Αυτο δεν ειναι σιγουρο,πρεπει να τους υποστηριζει η μητρικη! Καλυτερα να περιμενεις κανενα 3μηνο/4μηνο,να βγουν τα μοντελλα με τους ivy bridge,παρα να τρεχεις να το αναβαθμησεις πιο μετα!
baradur Δημοσ. 25 Μαρτίου 2012 Μέλος Δημοσ. 25 Μαρτίου 2012 παει στο καλο ξεχνα τον επεξεργαστη. τα αλλα πραγματα μπορω να τα παω στην αντιπροσωπεια να μου τα αναβαθμισουν? πχ θελω περισσοτερη ram. και θα ειναι πιο φτηνο να τα αναβαθμισω αργοτερα παρα να τα παρω εξ αρχης?
stamatisx Δημοσ. 25 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2012 Ναι SSD,RAM,CPU,GPU αν τα πάρεις απέξω είναι πιο φτηνά. Απλά αν σου πάθουν κάτι δε θα έχεις να κάνεις με τη Dell αλλά με αυτούς που στο πούλησαν, πχ ebay seller.
baradur Δημοσ. 25 Μαρτίου 2012 Μέλος Δημοσ. 25 Μαρτίου 2012 και αν παρω τελος παντων το λαπτοπ αυτο (alienware m17x) ποσα χρονια υπολογιζεται οτι θα κρατησει με τα παιχνιδια που βγαινουν μεχρι να τα φτυσει?
stamatisx Δημοσ. 25 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2012 κάνα 2 χρονάκια με συμβιβασμούς θα στα βγάλει άνετα... maxed out βαριά παιχνίδια μην περιμένεις όμως...
liakjim Δημοσ. 25 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2012 Ο λεγομενος Χ factor. Η αληθεια ειναι οτι εξαρταται δυστυχως απο το ποτε θα βγει η επομενη γενια κονσολων. Να φανταστεις ο δικος μου (υπογραφη) με την 9800GTS αντεχει ακομα σχετικα καλα. Τωρα η 6990Μ ειναι 2 φορες ποιο γρηγορη , αρα do the math. Η λογικη λεει οτι τα επομενα 2-3 χρονια θα εισαι καλυμμενος για να παιζεις σχεδον τα παντα σε 1920X1080 σε high αντε medium-high αν τα πραγματα προχωρησουν τοσο πολυ(αν κ δεν πιστευω)
baradur Δημοσ. 25 Μαρτίου 2012 Μέλος Δημοσ. 25 Μαρτίου 2012 Σας ευχαριστω παρα πολυ. Δεν φανταζεστε ποσο με βοηθησατε. Δυο εβδομαδες προσπαθουσα να επικοινωνησω με μαγαζια οπως το you και δεν απαντουσαν σε καμια ερωτηση μου. Σας ευχαριστω και παλι!!!
DimAslan Δημοσ. 25 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2012 Στα μεγάλα συν του Alienware είναι και άλλα πράγματα, όπως ότι δεν ζεσταίνεται εύκολα, και βέβαια το στοιχείο του απόλυτου φετίχ για έναν gamer...
liakjim Δημοσ. 25 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2012 Παντως πριν προχωρησεις σε μια τοσο ακριβη αγορα , ξεδιαλυνε με τον εαυτο σου αν οντως χρειαζεσαι φορητοτητα , γιατι αν οχι , στο θεμα του gaming πας ξεκαθαρα για desktop. Αν οχι , τοτε στην Ελλαδα δεν θα βρεις κατι ανωτερω απο αυτον. Αποψη μου , θεσε ενα ανωτερω χρηματικο οριο κ επικοινωνησε αυριο με Dell Ελλαδας κ κανε μια συνθεση με m17x ή m18x και υποσυστηματα που θα τα παρεις ολα απο αυτους ωστε να εξασφαλισεις την φοβερη εγγυηση της Dell. Κατα προτεραιοτητα θες οθονη>καρτα γραφικων>μνημη>ταχυτητα σκληρου>και τελος ταχυτητα επεξεργαστη. Θεσε τα ερωτηματα σου κ εδω ειμαστε.
liakjim Δημοσ. 25 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2012 Εδω βλεπω ενα τηλεφωνο : http://www1.euro.dell.com/content/topics/topic.aspx/emea/topics/footer/privacy?c=gr&l=el Δεν ξερω αν ισχυει.
dimni Δημοσ. 26 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2012 Τα msi γιατί δεν αναφέρονται πουθενά; Π.χ. msi gt780dx το οποίο νομίζω πως αναμένεται στο e-shop? και για την ψύξη έχω ακούσει τα καλύτερα. Για τις επιδόσεις δε μιλάω... μιλάει από μόνο του.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα