BLuE_PaNtHeR Δημοσ. 25 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2012 Μπορεί να με βοηθήσει κάποιος σε ένα πολύ μικρό προβληματάκι που έχω στο wordpress? Δε θα πάρει πολύ ώρα. Δείτε στην φωτο Aν δε καταλάβετε τι εννοώ ,μπορώ να σας δώσω skype k teamviewer. updated:
BLuE_PaNtHeR Δημοσ. 25 Μαρτίου 2012 Μέλος Δημοσ. 25 Μαρτίου 2012 για να μην μπερδευτείτε θέλω το "Επικοινωνία"και το "Πληροφορίες για κατάρτι" να εμφανίζονται και εκει πάνω που σας εδειξα.
BLuE_PaNtHeR Δημοσ. 25 Μαρτίου 2012 Μέλος Δημοσ. 25 Μαρτίου 2012 καμμιά βοήθεια? Την χρειάζομαι την βοήθεια σας γιατί έχω κολλήσει 3 μήνες σ αυτό Περιμένει ένας ολοκληρος σύλλογος στο Ρεθυμνο δουλειά απο μένα σ αυτο το blog και εχω κολλήσει.αν ξέρει καποιος θα είμαι υπόχρεος
_tasos Δημοσ. 25 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2012 Αυτό που θέλεις μπορείς να το πετύχεις φτιάχνοντας ένα menu και να το εμφανίσεις στο σημείο του template που θέλεις. Λογικά το template θα έχει θέση για το top menu, αυτό θα το δεις όταν θα είσαι στην ενότητα menus στο admin του wordpress.
BLuE_PaNtHeR Δημοσ. 25 Μαρτίου 2012 Μέλος Δημοσ. 25 Μαρτίου 2012 οκ ευχαριστώ πολυ΄,να σαι καλά.Το έλυσα το πρόβλημα! σου βαλα και 5 αστέρια στο profil σου επειδή με βοήθησες
antonisid Δημοσ. 27 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2012 Βασικά δεν είναι "πρόβλημα" , κακώς το αποκαλείς έτσι.Το λέω αυτό γιατί σε όλα τα themes του wordpress πρέπει να ρυθμίζουμε το κάθε μενού ποια pages ή categories θα περιλαμβάνει.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα