Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα έχω μητρική την gigabyte H67M-D2 έχω τον σκληρό στο λευκό sata και τα dvd τα έχω πάνω στα μπλε και δεν τα αναγνωρίζει εάν βάλω πάνω στο λευκό τότε μόνο τα αναγνωρίζει, έχω ένα dvd rw και ένα blueray……….τι να φταίει περιμένω τα φωτά σας.

post-235001-0-23200400-1332672429_thumb.jpg

Δημοσ.

Είναι δεύτερο κανάλι τα μπλε οπότε ενδέχεται να θέλει ρύθμιση από το bios,να το ανοίξεις κοινός για να βλέπει συσκευές,ενδέχεται να θέλει να του περάσεις και τον driver του(chipset/mass storage... )

Δημοσ.

Σωστά τα έχεις γιατί οι λευκές είναι Sata 3 και οι μπλε Sata 2 το θέμα σου είναι στο Mode του controler στο Bios πρέπει να έχεις 2 επιλογές.. Manual > http://download.gigabyte.eu/FileList/Manual/mb_manual_ga-h67m-d2-b3_v1.1_e.pdf

Με την ευκαιρία ρίξε και ένα Bios UpDate..

Δημοσ.

Θα το δω μέσα από το bios και θα σας ενημερώσω.

το εκανα αυτο εβαλα τα dvd στα λευκα και τον σκληρο στο μπλε και δεν εβλεπε τον σκληρο.

Δημοσ.

Σωστά τα έχεις γιατί οι λευκές είναι Sata 3 και οι μπλε Sata 2 το θέμα σου είναι στο Mode του controler στο Bios πρέπει να έχεις 2 επιλογές.. Manual > http://download.gigabyte.eu/FileList/Manual/mb_manual_ga-h67m-d2-b3_v1.1_e.pdf

Με την ευκαιρία ρίξε και ένα Bios UpDate..

ναι σωστα θα παω για bios update, αυτο σκεφτηκα απο την αρχη αλλα λεω ας παρω καμια γνωμη.
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

παιδια τιποτε δεν εγινε εκανα update το bios παλι τα ιδια βλεπει μονο τα λευκα........υπαρχει ενδεχομενο να εχουν καει τα μπλε σατα???? εβγαλα και την μπαταρια αλλα και παλι τιποτε.περασα και τους drivers τις μητρικης παλι τζιφος....

Επεξ/σία από aleyros
Δημοσ.

Οι Sata 3 θύρες πρέπει να έχουν άλλον controler από ότι οι sata 2 (οι μπλε δλδ). Ίσως κάτι να έχει ο controler για τις sata 2. Όμως καλό είναι να κοιτάξεις καλά στο bios μήπως υπάρχει κάποια επιλογή ενεργοποίησης των sata 2. Επίσης δες αν τις αλλάξεις σε ide μήπως δουλέψουν.

Δημοσ.

καλημερα....

μετα απο ψαξιμο στο ιντερνετ βρηκα οτι το chipset τις intel H67 και P67 εχουν προβλημα οι controller των sata2.

post-235001-0-91569200-1333175242_thumb.png

Δημοσ.

περασε πολυς χρονος !! δεν εχεις το B3 ?? διαφορετικα επιστροφη !! εχουν ανακληση!!

ναι το εμαθα τωρα που επαθα την ζημια .....τι ειναι το β3
Δημοσ.

η μητρικη σου γραφει B3, τα ειχε βγαλει ελλατωματικα η intel, και τα απεσυρε, και εφτιαξε το "νεο B3"

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...