Nikos T Δημοσ. 25 Μαρτίου 2012 Share Δημοσ. 25 Μαρτίου 2012 Παιδιά θα πάρω μια R125 Τώρα θέλω όση είναι γνώστες να μου πουν σε θέμα αναβάθμισης εκτός κυβικά τι μπορώ να κάνω.(μην αρχίσει κάποιος δεν αξίζει γιατί και σε άλλες μηχανές μεγάλες πχ 600 δεν αξίζει καλύτερα να πάρεις μια 1000 και πάει λέγοντας ) ΓΡΑΨΤΕ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΤΗΣ ΑΠΟΡΙΕΣ ΣΑΣ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΑΓΟΡΑ ΜΗΧΑΝΗΣ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 25 Μαρτίου 2012 Share Δημοσ. 25 Μαρτίου 2012 Σε θεμα αναβαθμισης βαλε μια εξατμιση σαν αυτη που εχει ο Μητρογλου στο δικο του παπακι και εισαι κομπλε. Να τσεκαρεις αν θα ακουγεται 2 τετραγωνα μακρια πριν παραλαβεις ομως. ΥΓ. Παρε εξαρχης αυτο που χρειαζεσαι και μην παιρνεις κατι με σκοπο να το "πειραξεις". Θα σου βγει και πιο φθηνο και πιο αξιοπιστο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Nikos T Δημοσ. 25 Μαρτίου 2012 Μέλος Share Δημοσ. 25 Μαρτίου 2012 Σε θεμα αναβαθμισης βαλε μια εξατμιση σαν αυτη που εχει ο Μητρογλου στο δικο του παπακι και εισαι κομπλε. Να τσεκαρεις αν θα ακουγεται 2 τετραγωνα μακρια πριν παραλαβεις ομως. ΥΓ. Παρε εξαρχης αυτο που χρειαζεσαι και μην παιρνεις κατι με σκοπο να το "πειραξεις". Σωστος για το Υ.Γ κοιταξε εγω εχω αμαξη ωραια ηθελα να παρω κατι μικρο καλο θεμα ασφαλειας και τα σχετικα ομορφο και οικονομικο και εκει ηρθε η R εμενα δεν με πειραζει θα κατεβαζει 140 ετσι απλα μεγαλες αποστασης με διπλο θα ηθελα να τα κατεβαζε 140 σγρα και 150 αντιστοιχα..! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
viper2005 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2012 Share Δημοσ. 25 Μαρτίου 2012 Παιδιά θα πάρω μια R125 Τώρα θέλω όση είναι γνώστες να μου πουν σε θέμα αναβάθμισης εκτός κυβικά τι μπορώ να κάνω.(μην αρχίσει κάποιος δεν αξίζει γιατί και σε άλλες μηχανές μεγάλες πχ 600 δεν αξίζει καλύτερα να πάρεις μια 1000 και πάει λέγοντας ) ΓΡΑΨΤΕ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΤΗΣ ΑΠΟΡΙΕΣ ΣΑΣ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΑΓΟΡΑ ΜΗΧΑΝΗΣ δεν εχουμε αποριες για μηχανες μιας και τα μοτερ μας μιλανε σαν γνησια & σκληροπυρινικα αρσενικα αλλα η απορια μας ειναι: γιατι ανοιγεις θεμα σε λαθος τοπικ...? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Nikos T Δημοσ. 25 Μαρτίου 2012 Μέλος Share Δημοσ. 25 Μαρτίου 2012 δεν εχουμε αποριες για μηχανες μιας και τα μοτερ μας μιλανε σαν γνησια & σκληροπυρινικα αρσενικα αλλα η απορια μας ειναι: γιατι ανοιγεις θεμα σε λαθος τοπικ...? λαθος τοπικ ; γενικα δεν ειναι για εδω ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
athlios Δημοσ. 25 Μαρτίου 2012 Share Δημοσ. 25 Μαρτίου 2012 Mπα. Σημερα ανοιγουμε θεματα μονο για παρελαση. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα