Sebu Δημοσ. 25 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2012 Για οποιον ενδιαφερεται να κανει μια μικροεπισκευη/μικροβαψιματακι στο αυτοκινητο του (25 ευρω για προφυλακτηρα αντι 80 και 58 αντι για 120 για το αμαξωμα) http://www.winwindeals.gr/deal/25euros-exaleipsi-mikrovathoulwmatos-i-58euros-topiki-vafi-ekdorwn-amaxwma-paintbull/ Κατα καιρους (συνηθως ανα 4-5 μηνες) η Paintbull βγαζει τετοιες προσφορες (ειναι η 3η προσφορα της που πετυχαινω τον τελευταιο 1 χρονο) συνηθως σε διαφορετικο εκπτωτικο site καθε φορα. Τα 80 ειναι πολλα για τοπικη επισκευη/βαφη. Με τα 25 ομως κατι γινεται.
Vasilis 07 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2012 Για οποιον ενδιαφερεται να κανει μια μικροεπισκευη/μικροβαψιματακι στο αυτοκινητο του (25 ευρω για προφυλακτηρα αντι 80 και 58 αντι για 120 για το αμαξωμα) http://www.winwindeals.gr/deal/25euros-exaleipsi-mikrovathoulwmatos-i-58euros-topiki-vafi-ekdorwn-amaxwma-paintbull/ Κατα καιρους (συνηθως ανα 4-5 μηνες) η Paintbull βγαζει τετοιες προσφορες (ειναι η 3η προσφορα της που πετυχαινω τον τελευταιο 1 χρονο) συνηθως σε διαφορετικο εκπτωτικο site καθε φορα. Τα 80 ειναι πολλα για τοπικη επισκευη/βαφη. Με τα 25 ομως κατι γινεται. Στον πατέρα μου γνωστός του κάνει "φιλική" τιμή 150 ευρώ για 2 γρατζουνιές στην πόρτα. Πολλά είναι ?
louben Δημοσ. 25 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2012 Ειτε η πορτα εχει 2 γρατζουνιες ειτε 102 θα βαφτει ολοκληρη.Εμενα πριν κανενα 3μηνο μου εβαψαν προφυλακτηρα φτερο, ψιλοεπισκευασαν τον προφυλακτηρα και αντικατεστησαν το φαναρι εμπρος με 200 οποτε βγαλε τα συμπερασματα σου.
keysmith Δημοσ. 25 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2012 Ειτε η πορτα εχει 2 γρατζουνιες ειτε 102 θα βαφτει ολοκληρη.Εμενα πριν κανενα 3μηνο μου εβαψαν προφυλακτηρα φτερο, ψιλοεπισκευασαν τον προφυλακτηρα και αντικατεστησαν το φαναρι εμπρος με 200 οποτε βγαλε τα συμπερασματα σου. σήμερα υπάρχουν μεθόδου (βλεπε chipsaway) που ΔΕΝ βάφεται όλη η πόρτα αλλά μονο η γρατσουνιά. Κάποιου φαναρτζιδες επικρίνουν αυτές τις μεθόδους σαν "πρόσκαιρες" (οτι χαλάει δλδ). Η εγγύηση που δίνεται είναι (μόνο) 2 έτη.. Δεν εχω άποψη, νομίζω η chipsaway χρεώνει κανα 80άρη την μια γρατσουνιά, αλλα κάνει καλύτερη τιμή όταν είναι πολλές.
Alxnks Δημοσ. 26 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2012 πιο συχνα το βαζει...εγω το χω πετυχει 3-4 φορες τους τελευταιους 3 μηνες! σε γνικες γραμμες ειναι μουφα, σου λενε πηγαινε σε μαγαζι πρωτα να το δουν και στο μαγαζι βγαζουν οτι να ναι (πηγαμε μαζι με φιλο που ηθελε να το κανει ετσι...κι οπως πηγαμε φυγαμε! χαχα!)! πριν μερικες μερες που το πετυχα σε αλλο site με το ζορι τους καταφερα να δεχτουν να γινει γρατζουνια στον καθρεφτη του αυτοκινητου του πατερα μου που τον βρηκαμε γρατζουνισμενο. μου λεγανε οτι κανονικα κοστιζει παραπανω! οταν στο παρελθον σε προηγουμενο αυτοκινητο μου ειχα κανει και τους 2 με 40 ευρω! παντως οπως ειπα το δεχτηκαν τελικα, οποτε ισως το κανουμε.
Sebu Δημοσ. 26 Μαρτίου 2012 Μέλος Δημοσ. 26 Μαρτίου 2012 σε γνικες γραμμες ειναι μουφα, σου λενε πηγαινε σε μαγαζι πρωτα να το δουν και στο μαγαζι βγαζουν οτι να ναι (πηγαμε μαζι με φιλο που ηθελε να το κανει ετσι...κι οπως πηγαμε φυγαμε! χαχα!)! παντως οπως ειπα το δεχτηκαν τελικα, οποτε ισως το κανουμε. Σε ποιο καταστημα απο ολα ειχες παει??? Για να προετοιμαζομαι ψυχολογικα για φασαρια
Alxnks Δημοσ. 26 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2012 Σε ποιο καταστημα απο ολα ειχες παει??? Για να προετοιμαζομαι ψυχολογικα για φασαρια Τηλεφωνικά στα κεντρικά (και σε κάνα δύο ακόμα) και τελικά από κοντα στο Αιγάλεω, στη Θηβών επάνω ειναι. Btw..με 80 ευρώ πια (καθώς έχουν πέσει οι τιμές...ειδικά με λίγο παζάρι) βαφεις ολόκληρο κομμάτι...όχι τοπική βαφή που λένε αυτοί!
Sebu Δημοσ. 26 Μαρτίου 2012 Μέλος Δημοσ. 26 Μαρτίου 2012 Τηλεφωνικά στα κεντρικά (και σε κάνα δύο ακόμα) και τελικά από κοντα στο Αιγάλεω, στη Θηβών επάνω ειναι. Btw..με 80 ευρώ πια (καθώς έχουν πέσει οι τιμές...ειδικά με λίγο παζάρι) βαφεις ολόκληρο κομμάτι...όχι τοπική βαφή που λένε αυτοί! Ααααα οκ γιατι στο winwin λεει οτι μπορεις να εξαργυρωσεις το κουπονι σε συγκεκριμενα καταστηματα μονο και εμενα θα με βολευε καποιο κοντα στον Πειραια (στη Θηβων μου ερχεται γαντι) γιατι αλλιως πρεπει να τρεχω Αγιο Δημητριο (οπου ειναι τα κεντρικα νομιζω της Paintbull).
Alxnks Δημοσ. 26 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2012 λογικα αν παρεις ενα τηλ στα κεντρικα θα σου πουν κι εσενα οτι μπορεις παντου. και παρε κι ενα τηλ σε εκεινο στο αιγαλεω να ρωτησεις. ειχε κι ενα στη γρηγοριου λαμπρακη, κοντα στο village, αλλα εκεινο το καταστημα το γυρισαν σε εγκαταστεις υγραεριου. 1
THESPYROS Δημοσ. 9 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2019 Για επισκευή πίσω φτερό 2 βαθουλώματα ξέρετε κανένα καλό συνεργείο Θεσσαλονίκη οικονομικό ; 1 1
THESPYROS Δημοσ. 9 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2019 Μου χτυπήσανε το αυτοκίνητο που το είχα παρκαρισμένο
Αλεξανδρος A.92 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2019 φιλε το θεμα είναι 7 χρονια παλιο...ψαξε αλλου 1 1
kalmik Δημοσ. 10 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2019 Στις 25/3/2012 στις 1:29 ΜΜ, louben είπε Ειτε η πορτα εχει 2 γρατζουνιες ειτε 102 θα βαφτει ολοκληρη.Εμενα πριν κανενα 3μηνο μου εβαψαν προφυλακτηρα φτερο, ψιλοεπισκευασαν τον προφυλακτηρα και αντικατεστησαν το φαναρι εμπρος με 200 οποτε βγαλε τα συμπερασματα σου. Μια μέση τιμή για βάψιμο πόρτας μεταλλικό χρώμα είναι γύρω στα 100. Βρίσκεις από 60/70 ως 150.
Αλεξανδρος A.92 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2019 οχι δεν ειναι κακο απλως καλυτερα να εκανε ενα νεο θεμα και να μας πει ολο του το προβλημα στο αρχικο post για να το βλεπουν ολοι...Τεσπα ας κανει οτι θελει
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα