Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Για οποιον ενδιαφερεται να κανει μια μικροεπισκευη/μικροβαψιματακι στο αυτοκινητο του (25 ευρω για προφυλακτηρα αντι 80 και 58 αντι για 120 για το αμαξωμα)

http://www.winwindeals.gr/deal/25euros-exaleipsi-mikrovathoulwmatos-i-58euros-topiki-vafi-ekdorwn-amaxwma-paintbull/

Κατα καιρους (συνηθως ανα 4-5 μηνες) η Paintbull βγαζει τετοιες προσφορες (ειναι η 3η προσφορα της που πετυχαινω τον τελευταιο 1 χρονο) συνηθως σε διαφορετικο εκπτωτικο site καθε φορα.

Τα 80 ειναι πολλα για τοπικη επισκευη/βαφη. Με τα 25 ομως κατι γινεται.

Δημοσ.

Για οποιον ενδιαφερεται να κανει μια μικροεπισκευη/μικροβαψιματακι στο αυτοκινητο του (25 ευρω για προφυλακτηρα αντι 80 και 58 αντι για 120 για το αμαξωμα)

http://www.winwindeals.gr/deal/25euros-exaleipsi-mikrovathoulwmatos-i-58euros-topiki-vafi-ekdorwn-amaxwma-paintbull/

Κατα καιρους (συνηθως ανα 4-5 μηνες) η Paintbull βγαζει τετοιες προσφορες (ειναι η 3η προσφορα της που πετυχαινω τον τελευταιο 1 χρονο) συνηθως σε διαφορετικο εκπτωτικο site καθε φορα.

Τα 80 ειναι πολλα για τοπικη επισκευη/βαφη. Με τα 25 ομως κατι γινεται.

Στον πατέρα μου γνωστός του κάνει "φιλική" τιμή 150 ευρώ για 2 γρατζουνιές στην πόρτα. Πολλά είναι ? :rolleyes:

Δημοσ.

Ειτε η πορτα εχει 2 γρατζουνιες ειτε 102 θα βαφτει ολοκληρη.Εμενα πριν κανενα 3μηνο μου εβαψαν προφυλακτηρα φτερο, ψιλοεπισκευασαν τον προφυλακτηρα και αντικατεστησαν το φαναρι εμπρος με 200 οποτε βγαλε τα συμπερασματα σου.

Δημοσ.

Ειτε η πορτα εχει 2 γρατζουνιες ειτε 102 θα βαφτει ολοκληρη.Εμενα πριν κανενα 3μηνο μου εβαψαν προφυλακτηρα φτερο, ψιλοεπισκευασαν τον προφυλακτηρα και αντικατεστησαν το φαναρι εμπρος με 200 οποτε βγαλε τα συμπερασματα σου.

σήμερα υπάρχουν μεθόδου (βλεπε chipsaway) που ΔΕΝ βάφεται όλη η πόρτα αλλά μονο η γρατσουνιά. Κάποιου φαναρτζιδες επικρίνουν αυτές τις μεθόδους σαν "πρόσκαιρες" (οτι χαλάει δλδ). Η εγγύηση που δίνεται είναι (μόνο) 2 έτη.. Δεν εχω άποψη, νομίζω η chipsaway χρεώνει κανα 80άρη την μια γρατσουνιά, αλλα κάνει καλύτερη τιμή όταν είναι πολλές.

Δημοσ.

πιο συχνα το βαζει...εγω το χω πετυχει 3-4 φορες τους τελευταιους 3 μηνες!

σε γνικες γραμμες ειναι μουφα, σου λενε πηγαινε σε μαγαζι πρωτα να το δουν και στο μαγαζι βγαζουν οτι να ναι (πηγαμε μαζι με φιλο που ηθελε να το κανει ετσι...κι οπως πηγαμε φυγαμε! χαχα!)!

πριν μερικες μερες που το πετυχα σε αλλο site με το ζορι τους καταφερα να δεχτουν να γινει γρατζουνια στον καθρεφτη του αυτοκινητου του πατερα μου που τον βρηκαμε γρατζουνισμενο. μου λεγανε οτι κανονικα κοστιζει παραπανω! οταν στο παρελθον σε προηγουμενο αυτοκινητο μου ειχα κανει και τους 2 με 40 ευρω! παντως οπως ειπα το δεχτηκαν τελικα, οποτε ισως το κανουμε.

Δημοσ.

σε γνικες γραμμες ειναι μουφα, σου λενε πηγαινε σε μαγαζι πρωτα να το δουν και στο μαγαζι βγαζουν οτι να ναι (πηγαμε μαζι με φιλο που ηθελε να το κανει ετσι...κι οπως πηγαμε φυγαμε! χαχα!)!

παντως οπως ειπα το δεχτηκαν τελικα, οποτε ισως το κανουμε.

Σε ποιο καταστημα απο ολα ειχες παει??? Για να προετοιμαζομαι ψυχολογικα για φασαρια :devil:

Δημοσ.

Σε ποιο καταστημα απο ολα ειχες παει??? Για να προετοιμαζομαι ψυχολογικα για φασαρια :devil:

Τηλεφωνικά στα κεντρικά (και σε κάνα δύο ακόμα) και τελικά από κοντα στο Αιγάλεω, στη Θηβών επάνω ειναι.

Btw..με 80 ευρώ πια (καθώς έχουν πέσει οι τιμές...ειδικά με λίγο παζάρι) βαφεις ολόκληρο κομμάτι...όχι τοπική βαφή που λένε αυτοί!

Δημοσ.

Τηλεφωνικά στα κεντρικά (και σε κάνα δύο ακόμα) και τελικά από κοντα στο Αιγάλεω, στη Θηβών επάνω ειναι.

Btw..με 80 ευρώ πια (καθώς έχουν πέσει οι τιμές...ειδικά με λίγο παζάρι) βαφεις ολόκληρο κομμάτι...όχι τοπική βαφή που λένε αυτοί!

Ααααα οκ γιατι στο winwin λεει οτι μπορεις να εξαργυρωσεις το κουπονι σε συγκεκριμενα καταστηματα μονο και εμενα θα με βολευε καποιο κοντα στον Πειραια (στη Θηβων μου ερχεται γαντι) γιατι αλλιως πρεπει να τρεχω Αγιο Δημητριο (οπου ειναι τα κεντρικα νομιζω της Paintbull).

Δημοσ.

λογικα αν παρεις ενα τηλ στα κεντρικα θα σου πουν κι εσενα οτι μπορεις παντου. και παρε κι ενα τηλ σε εκεινο στο αιγαλεω να ρωτησεις. ειχε κι ενα στη γρηγοριου λαμπρακη, κοντα στο village, αλλα εκεινο το καταστημα το γυρισαν σε εγκαταστεις υγραεριου.

• Sad 1
  • 7 χρόνια αργότερα...
Δημοσ.

Για επισκευή πίσω φτερό 2 βαθουλώματα ξέρετε κανένα καλό συνεργείο Θεσσαλονίκη οικονομικό ;

• Confused 1
  • Sad 1
Δημοσ.
Στις 25/3/2012 στις 1:29 ΜΜ, louben είπε

Μια μέση τιμή για βάψιμο πόρτας μεταλλικό χρώμα είναι γύρω στα 100. Βρίσκεις από 60/70 ως 150.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...