Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλημερα , στο γραφειο μου δουλευω σε περιβαλον CITRIX και δεν εχω την δυνατοτητα να εισαγω καποιο cd. Αγορασα ενα μεταχειρισμενο εξωτερικο wd passport, οταν εκανα restart για να τον δει, στην οθονη βγηκε το παρακατω μηνυμα: Attempting Boot from usb device. Boot MGR is missing :whistle: .Μπορει καποιος να βοηθησει? Πρεπει να κανω κατι στο wd? Πρεπει να ζητησω κατι απο τους IT στο γραφειο ? Στο laptop τον βλεπω κανονικα τον εξωτερικο. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ

• Moderators
Δημοσ.

Απλα τον.... αποσυνδεεις και τον συνδεεις αφου φορτωσει το λειτουργικο.

Εναλλακτικα (αν ξερεις), μπορεις να μπεις στο BIOS και να απενεργοποιησεις το USB boot. Ο υπολογιστης σου προσπαθει να φορτωσει το λειτουργικο που τρεχεις απο τον εξωτερικο δισκο, γιαυτο το "κολλημα".

Δημοσ.

Μου ζηταει να κανω restart με clt+alt+del ,ομως και παλι βγαζει το ιδιο μηνυμα .Αν εννοεις να συνδεσω τον εξωτερικο ενω ειναι σε λειτουργια το pc ,δυστυχως δεν γινεται διοτι λογο του citrix , μπορει να διαβασει εξωτερικες συσκευες μονο οταν αυτες ειναι ηδη συνδεδεμενες ενω κανει start.

Δημοσ.

Σού είπε ο gorge, μαν,πρέπει να μπεις στο bios και να το ρυθμίσεις να ξεκινάει από το σωστό δίσκο, αυτό με το λειτουργικό δηλαδή.

Επίσης ίσως να πρέπει να ρυθμίσεις σωστά τα jumper που έχουν οι δίσκοι και αναλόγως την μητρική να τους βάλεις και στης σωστές θύρες.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...