Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα.... Εδώ και μερικές μέρες παρατηρώ μια έντονη φωτεινότητα στην αριστερή πλευρά της οθόνης και μεταξύ πάνελ και πλαισίου πάντα όμως σε σκούρο και γενικά μαύρο wallpaper... Κλασικό Backlit Bleed ...Θα ήθελα να μου πεί κάποιος αν είναι κάτι που μπορεί να διορθωθεί στο service πριν απευθυνθώ στην LG..Επισυνάπτω και photo.. :shifty: ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ

post-236760-0-86730100-1332666033_thumb.jpg

Δημοσ.

Δεν νομίζω ότι μπορούμε να κάνουμε και πολλά. Εγώ από το Amazon την πήρα και απ'ότι διαβάζω στις αξιολογήσεις χρηστών έχουν και άλλοι παρόμοιο πρόβλημα διαρροής φωτισμού με την συγκεκριμένη οθόνη. Ξενέρωσα μόλις είδα αυτή τη διαρροή γιατί είναι πολύ καλή για τα λεφτά της και τα χρώματα είναι άψογα εκτός βέβαια από το μαύρο στις άκρες...Την έχεις καιρό? Από που την πήρες?

Δημοσ.

...την έχω 20 μέρες και τη πήρα απο το Μ-systems... H αλήθεια είναι ότι και εγώ έχω ξενερώσει τρελά και η πλάκα είναι ότι μόλις χθες το κατάλαβα μιας και έβαλα μαύρο wallpaper :mad: .. μήπως διορθώνετε από ενδεχόμενο service δε ξέρω..

Δημοσ.

Παιδια εσεις που την εχετε; Οταν βλεπετε καμια ταινια που παιζει αρκετο μαυρο σε καποια σημεια δεν ειναι ψιλοπρασινη η οθονη οταν γινεται μαυρη η οθονη; Πχ αντ για bleed να εχεις πανω δεξια ( οχι μονο στις ακρες ) πιο πολυ ενα μερος να αχνοπρασινιζει...

Δημοσ.

... όχι, κάτι τέτοιο δεν έχω παρατηρήσει. Αν εξαιρέσεις το Backlit Bleed, η οθόνη τα σπάει !!! Αλλά είναι εκνευριστικό ...

Δημοσ.

Aspidas... έχεις δίκιο και εγώ αυτό πιστεύω.Αλλά μιλάω για ενδεχόμενη επισκευή του Backlit Bleed και αν αυτή μπορεί να γίνει.. αν οχι μένουμε ως εχει δυστυχώς !!! :(

Δημοσ.

Και να μην γίνει δεν νομίζω να υπάρχει πρόβλημα. Πολλές οθόνες έχουν αυτό το θέμα με την διαρροή ;) Πάντως δεν είναι ιδιαίτερα ενοχλητικό στις ταινίες και στα games.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...