Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

εχω ενα σετακι loghitech το οποιο εχει 2 ηχεια μικρα και ενα γουφερακι, βγαζει περιπου 30w rms, μετα εχω ενα ενισχυτη με δυο 150w rms ηχεια, δλδ συνολο 300w.Και συνοψίζω, τα loghitech τα εχω συνδεση στην μια εξοδο της καρτας ηχου της μητρικης η οποια ειναι η κλασικη χρωματος πρασινη, τον ενισχυτη με τα μεγάλα ηχεια τον εχω συνδεση με ενα καλωδιο 5μετρων στην αλλη αξοδο της μητρικης που ειναι χρωματος μαυρο... ετσι μπορω απο το πινακακι (διαχηρησης ηχου στην επιφανεια εργασιας)μπορω να δουλευω μόνο τα loghitech ή μόνο τον ενισχυτη με τα μεγαλα ηχεια ή και τα δυο μαζι... δλδ loghitech με ενισχυτή+300w ηχεια ταυτοχρονα.Το θεμα ειναι οτι εχω συνδεση και ενα καλωδιο hdmi HD και 3d με ήχο βέβαια στην μητρική, για να βλέπω ταινίες από τον υπολογιστή. Και απο το πινακακι διαχηρησης ηχου που ειναι στην επιφανεια εργασιας δεν μπορω να δουλευω και τις 3 εξοδους ηχου μαζι, δλδ ηχεια (loghitech+ενισχητη με μεγαλα ηχεια) με εξοδο hdmi ταυτοχρονα.Μου λεει να καθορισω προεπιλεγμενη συσκευη ηχου την εξοδο hdmi ή τα ηχεια... και τα δυο μαζι μπορω να τα παιξω.. δλδ και την τηλεοραση με το hdmi και τα ηχεια του pc και του ενισχητη?

sory που εγραψα πολλα παιδια

Δημοσ.

Αλλά τι προσπαθείς να καταφέρεις?

Εάν κάνεις σαλάτα τη γεωμετρία ενός 5.1 συστήματος, και από κάθε κάρτα παίρνεις και ήχο με διαφορετικό Latency, και εχεις και επικαλύψεις σε συχνότιτες + τι κάνει ο χώρος, το αποτίμα δε θα είναι καθόλου μα καθόλου ποιοτικό.

Ξεκίνα ανάποδα

όχι με το τι έχεις (γιατί αν είναι έτσι όλο και κάποιο άλλο έξτρα ηχείο θα έχεις)

αλλά με το τι θες να επιτύχεις.

Δημοσ.

Προσπαθω να καταλαβω τι ακριβως θες να κανεις...

Αν θες και τα 3 set ηχειων να δουλευουν μαζι γινεται με καποιας μορφης audio splitter.

Καταρχας το να ακους μαζι απο 3 σετ ηχειων,τηλεοραση,Logitech,Hifi ειναι τελειως λαθος για προφανεις λογους.

Αν θες να εχεις επιλογη για το απο που θα ακους την καθε στιγμη φυσικα και υπαρχει η επιλογη οπως ειδες.

Το να ακους και απο τα 3 ταυτοχρονα απο 3 διαφορετικα set δεν εχει κανενα νοημα.

Μπορεις οπως σου ειπα ομως με splitter να συνδεσεις μια απο τις εξοδους σου και στα 3 συστηματα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...