Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Τα Bryce 7 PRO, DAZ Studio Pro και Hexagon 2.5 εντελώς δωρεάν από αρχική αξία 800€+ μέχρι τέλος του μηνός (31/3).

Απλά κάντε account και βάλτε τα στο καλάθι θα σας στείλουν κλειδιά και για τα 3.

Κατεβάστε τα setup αρχεία καλού κακού μιας και παίζει να είναι ανενεργά τα Links μετά το τέλος της προσφοράς.

http://www.daz3d.com/i/3d/free-3d-software-overview?home_h_btn=start

Επεξ/σία από kamui
  • Απαντ. 41
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Κατέβασα τα αρχεία και έχω και τους κωδικούς...πρέπει να τα ενεργοποιήσω τώρα τα προγράμματα ή όποτε θέλω εγώ?

Δημοσ.

Ευχαριστούμε αλλα δεν νομίζω οτι μπορείς να χρησιμοποιήσεις αυτα τα προγράμματα αν δεν έχεις σπουδάσει 3D

Sent from my iPhone using Insomnia

• Moderators
Δημοσ.

Ευχαριστούμε αλλα δεν νομίζω οτι μπορείς να χρησιμοποιήσεις αυτα τα προγράμματα αν δεν έχεις σπουδάσει 3D

Sent from my iPhone using Insomnia

Εαν γνωριζεις καλα καποιο 3D προγραμμα, δεν θα δυσκολευτεις να προσαρμοστεις.

Και στην τελικη δεν ειπε κανεις πως ειναι για παιχνιδι, αλλα σιγουρα δεν χρειαζεται και να σπουδασεις 3D για να τα χρησιμοποιησεις. Οποιος εχει ορεξη να μαθει θα την βρει την ακρη.

Aπορια: Καποιος πιθανοτατα εβαλε 1 αστερι στο θεμα, ενω οι αλλες δυο ψηφοι ειναι 5αρια. Τι ακριβως δεν του αρεσε?

Δημοσ.

Ωπ πολύ συζήτηση. Δεν ξέρω περί ενεργοποίησης αλλά και αυτό είναι μία καλή ιδέα. Όποιος δεν βαριέται το ενεργοποιεί.

Τα είχα βάλει και πριν 2 μέρες τα ίδια αλλά για κάποιο λόγο μου τα σβήσαν :fear: αν και νόμιμα τα πάντα . Πρσοχή, είχα γράψει και τότε, δίπλα από κάθε αρχείο γράφει tries που κάθε φορά που κατεβάζετε ένα αρχείο μειώνεται κατα ένα και μετά εξαφανίζεται το αρχείο από τη λίστα. 1-1 ή 2-2 κατέβασμα προσεκτικά. Αν τελειώσουν σε κάποιον τα tries μπορεί να τα κάνει reset κάθε 3 μήνες

Δημοσ.

θα προσπαθησω να τα μαθω εμενα μου αρεσαν αλλα μου φαινονται πολυ δυσκολα φιλος μου ειπε θελει 2 χρονια για να μαθεις να δημιουργησεις ταινια 3D απο που κατεβαζουμε τα αρχεια?εχω μονο τους κωδικους ενεργοποιησης

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...