sakissalonika Δημοσ. 24 Μαρτίου 2012 Share Δημοσ. 24 Μαρτίου 2012 Αδερφια, αγορασα προχθες απο το Πλαισιο τον iMac MC309GR/Z0H6. Μου ειπαν οτι θα επρεπε να συνοδευετε με DVD για να μπορω να τον κανω format οταν χρειαστει. Ξερει κανεις αν δικαιολογημενα δεν ειχε μεσα DVD ή εκαναν καμια "πατατα"? Ευχαριστω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
atheatos Δημοσ. 24 Μαρτίου 2012 Share Δημοσ. 24 Μαρτίου 2012 Αδερφια, αγορασα προχθες απο το Πλαισιο τον iMac MC309GR/Z0H6. Μου ειπαν οτι θα επρεπε να συνοδευετε με DVD για να μπορω να τον κανω format οταν χρειαστει. Ξερει κανεις αν δικαιολογημενα δεν ειχε μεσα DVD ή εκαναν καμια "πατατα"? Ευχαριστω Το κουτί το έχεις ?Γράφει από έξω για το τι περιέχει μέσα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sakissalonika Δημοσ. 24 Μαρτίου 2012 Μέλος Share Δημοσ. 24 Μαρτίου 2012 Το κουτί το έχεις ?Γράφει από έξω για το τι περιέχει μέσα? Ναι το εχω αλλα δεν προσεξα αν γραφει κατι. Νομιζω πως δεν γραφει αλλα θα πρεπει να το ξανακοιταξω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
atheatos Δημοσ. 24 Μαρτίου 2012 Share Δημοσ. 24 Μαρτίου 2012 Ναι το εχω αλλα δεν προσεξα αν γραφει κατι. Νομιζω πως δεν γραφει αλλα θα πρεπει να το ξανακοιταξω. Κουτί http://www.apple.com/imac/specs.html Φίλε δεν γραφει για recovery dvd. Aρα δεν ξεχασαν να στο δώσουνε.Απλά δεν χρειάζεται,γιατί έχεις Lion.Δειξε το και σε αυτούς που σου "είπαν" και διάβασε την υπογραφή μου... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sakissalonika Δημοσ. 24 Μαρτίου 2012 Μέλος Share Δημοσ. 24 Μαρτίου 2012 Κουτί Φίλε δεν γραφει για dvd. Aρα δεν ξεχασαν να στο δώσουνε.Απλά δεν χρειάζεται,γιατί έχεις Lion.Δειξε το και σε αυτούς που σου "είπαν" και διάβασε την υπογραφή μου... Σε ευχαριστω πολυ Μπορεις να μου πεις ομως αν σε περιπτωση που χρειαστει να κανω format, πως θα το κανω χωρις τα DVD? Για παραδειγμα, ενα email που ειχε ελληνικα, μου το εμφανισε με κινεζικα (ενω αλλα με ελληνικα τα δειχνει κανονικα), και πιστευω οτι εχω γινει καποια χαζομαρα με αυτο το Monolingual που εβαλα και ετρεξα. Και ηθελα να κανω restore το language pack απο το DVD Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
isay Δημοσ. 24 Μαρτίου 2012 Share Δημοσ. 24 Μαρτίου 2012 Αδερφια, αγορασα προχθες απο το Πλαισιο τον iMac MC309GR/Z0H6. Μου ειπαν οτι θα επρεπε να συνοδευετε με DVD για να μπορω να τον κανω format οταν χρειαστει. Ξερει κανεις αν δικαιολογημενα δεν ειχε μεσα DVD ή εκαναν καμια "πατατα"? Ευχαριστω Απο την έλευση του lion δεν παρέχονται recovery DVDs. Υπάρχει ειδικό recovery partition. Αν τώρα ο χρήστης θέλει να φτιάξει recovery media, τοτε μπορεί να χρησιμοποιήσει το Recovery Disk Assistant Για περισσότερες πληροφορίες: http://www.apple.com/macosx/recovery/ http://support.apple.com/kb/DL1433 http://www.tuaw.com/2011/08/09/mac-101-creating-a-recovery-disk-using-recovery-disk-assistant/ ps. Οταν αγοράζουμε κάτι καινούργιο ρίχνουμε μια ματιά στο manual Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
atheatos Δημοσ. 24 Μαρτίου 2012 Share Δημοσ. 24 Μαρτίου 2012 Σε ευχαριστω πολυ Μπορεις να μου πεις ομως αν σε περιπτωση που χρειαστει να κανω format, πως θα το κανω χωρις τα DVD? Για παραδειγμα, ενα email που ειχε ελληνικα, μου το εμφανισε με κινεζικα (ενω αλλα με ελληνικα τα δειχνει κανονικα), και πιστευω οτι εχω γινει καποια χαζομαρα με αυτο το Monolingual που εβαλα και ετρεξα. Και ηθελα να κανω restore το language pack απο το DVD http://support.apple.com/kb/HT4718 Οτι χαζομαρα και να γίνει,αν χρησιμοποιείς Τime machine δεν θα χρειαστει φορματ... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
isay Δημοσ. 24 Μαρτίου 2012 Share Δημοσ. 24 Μαρτίου 2012 http://support.apple.com/kb/HT4718 Οτι χαζομαρα και να γίνει,αν χρησιμοποιείς Τime machine δεν θα χρειαστει φορματ... Indeed. Το time machine ειναι απο τα πιο εύχρησα backup tools που εχω συναντήσει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sakissalonika Δημοσ. 24 Μαρτίου 2012 Μέλος Share Δημοσ. 24 Μαρτίου 2012 Σας ευχαριστω πολυ παιδια. Θα διαβασω ολα τα λινκ που μου δωσατε, και αν προκυψουν αποριες....θα επανελθω. Ειλικρινα σας ευχαριστω θερμα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ozelot Δημοσ. 25 Μαρτίου 2012 Share Δημοσ. 25 Μαρτίου 2012 Πάντως, ρίξε και μια ματια στο άρθρο οδηγίες σε αρχάριους για setup του Mac. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Κomos Δημοσ. 28 Μαρτίου 2012 Share Δημοσ. 28 Μαρτίου 2012 να κανω μια ερωτηση στους πιο παλιους macαδες το partition με το recovery βρισκεται στον δισκο αν αλλαξεις δισκο (πχ βαλεις ssd η απλα κλασει ο παλιος) υπαρχει καποια λυση να bootareis ? το μονο που ξερω (και εχω δοκιμασει) να εχεις προνοησει να εχεις ενα stick με lion ξερω οτι τα νεα mac κατεβαζουν το os απο το internet απο τους servers της apple αλλα δεν ειμαι σιγουρος πως θα γινει αυτο αν δεν εχεις και το lion recovery Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
atheatos Δημοσ. 28 Μαρτίου 2012 Share Δημοσ. 28 Μαρτίου 2012 να κανω μια ερωτηση στους πιο παλιους macαδεςτο partition με το recovery βρισκεται στον δισκο αν αλλαξεις δισκο (πχ βαλεις ssd η απλα κλασει ο παλιος) υπαρχει καποια λυση να bootareis ? το μονο που ξερω (και εχω δοκιμασει) να εχεις προνοησει να εχεις ενα stick με lion ξερω οτι τα νεα mac κατεβαζουν το os απο το internet απο τους servers της apple αλλα δεν ειμαι σιγουρος πως θα γινει αυτο αν δεν εχεις και το lion recovery Ούτε εγω είμαι σίγουρος αλλά για να το γράφει : Lion Internet Recovery If you happen to encounter a situation in which you cannot start from the Recovery HD' date=' [u']such as your hard drive stopped responding or you installed a new hard drive without Mac OS X installed[/u], new Mac models introduced after public availability of OS X Lion automatically use the Lion Internet Recovery feature if the Recovery HD (Command-R method above) doesn't work. Lion Internet Recovery lets you start your Mac directly from Apple's Servers. The system runs a quick test of your memory and hard drive to ensure there are no hardware issues. Μάλλον έχει να κάνει με την μητρική... Sent from my iPad using Insomnia Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Κomos Δημοσ. 29 Μαρτίου 2012 Share Δημοσ. 29 Μαρτίου 2012 δεν μου πολυ αρεσει η ιδεα οτι θελει ιντερνετ για να μπει να κατεβασει recovery + lion Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ozelot Δημοσ. 29 Μαρτίου 2012 Share Δημοσ. 29 Μαρτίου 2012 @Komos, υπάρχουν δύο ακόμη δυνατότητες : 1. Σε παλιότερα μηχανήματα με ένα Lion recovery disk asssistant, που κατεβάζει το Lion από τα servers της Apple. 2. Για όλα τα μηχανήματα με ένα Lion install disk, που έχει το πλεονέκτημα ότι η διαδικασία είναι σύντομη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
atheatos Δημοσ. 30 Μαρτίου 2012 Share Δημοσ. 30 Μαρτίου 2012 δεν μου πολυ αρεσει η ιδεα οτι θελει ιντερνετ για να μπει να κατεβασει recovery + lion Κοίταξε, αν δεν έχεις το lion σε στικακι βάλει ή σε DVD την στιγμή που το κατεβασες απο το app store δεν νομίζω ότι υπάρχει άλλος τρόπος.Βεβαια αυτο είναι unofficial και θα πρεπε να σου δίνει το image του lion καλη ώρα όπως το Linux,αλλα μετα δεν θα το πουλαγε,αλλα θα το έδινε τζάμπα ... Sent from my iPad using Insomnia Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα