Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γειά χαρά. Θα ήθελα να βλέπω αμερικάνικες σειρές. Το πρόβλημα όμως είναι κάθε φορά που μπαίνω στο site του αντίστοιχου καναλιού που τις προβάλλει, με ενημερώνει ότι πρέπει να είμαι στην Αμερική. Υπάρχει περίπτωση με κάποιo πάροχο VPN ή άλλο τρόπο να ξεγελάσω τα sites;

Δημοσ.

Αν συνδεθεις με καποιο αμερικανικο proxy server "φαινεσαι" οτι εισαι απο αμερικη ...

Τα sites γνωριζουν την υπαρξη των proxy server , και μπορει να χρειαστει να δοκιμασεις αρκετους ...

*Η συνδεση με proxy server δεν ειναι ασφαλης ...

Δημοσ.

Γειά χαρά. Θα ήθελα να βλέπω αμερικάνικες σειρές. Το πρόβλημα όμως είναι κάθε φορά που μπαίνω στο site του αντίστοιχου καναλιού που τις προβάλλει, με ενημερώνει ότι πρέπει να είμαι στην Αμερική. Υπάρχει περίπτωση με κάποιo πάροχο VPN ή άλλο τρόπο να ξεγελάσω τα sites;

Άφοβα το strongvpn.com

Τρέχω 3 κωδικούς και πανε σφαίρα, είναι το ποιό οικονομικό και αν έχεις σκοπό να είσαι απευθείας απο router τότε καντο open VPN με linksys e4200 SOS όμως version 1

Προσοχή μόνο αν έχεις hol,

Δημοσ.

Δυστυχώς είμαι Ελβετία σε σύνδεση η οποία είναι του σπιτιού που νοικιάζω και στην οποία δεν μπορώ να πειράξω το router... Το openvpn μου προτείνει lite open or PTPP για 10$. Θα κάνει;

Καμία άλλη πρόταση;

Δημοσ.
Δυστυχώς είμαι Ελβετία σε σύνδεση η οποία είναι του σπιτιού που νοικιάζω και στην οποία δεν μπορώ να πειράξω το router... Το openvpn μου προτείνει lite open or PTPP για 10. Θα κάνει;

Καμία άλλη πρόταση;

Ivacy.com

Sent from my iPad using Insomnia

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...