Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρες

Σε εξειδικευμένης θεματολογίας forum στο οποίο είμαι μέλος, υπάρχει ένα σύστημα που ενημερώνει για τυχόν νέες απαντήσεις που δημοσιεύτηκαν ενώ έγραφα την δική μου.

Έτσι αν ξοδέψω αρκετά λεπτά γράφοντας κάτι και στο ενδιάμεσο έχουν απαντήσει άλλοι δέκα, με το που πατήσω αποστολή το μήνυμά μου δεν δημοσιεύεται αμέσως αλλά με μεταφέρει και πάλι στον editor με ένα μύνημα του τύπου "υπάρχουν τάδε νέες απαντήσεις στο θέμα, ίσως θέλετε να αλλάξετε το μήνυμά σας".

Παράλληλα (όπως και εδώ) βλέπω από κάτω στιν περίληψη τις απαντήσεις που έχουν σταλεί και έτσι αποφεύγονται τυχόν παρεξηγήσεις και edit των edit.

Υπάρχει η δυνατότητα στο συγκεκριμένο forum να γίνει κάτι τέτοιο και αν ναι θεωρείτε πως χρησιμεύει;

Δημοσ.

Αρκετά χρήσιμη δυνατότητα .

Την έχω συναντήσει συγκεκριμένα στο www.dpgr.gr που βασίζεται σε πλατφόρμα SMF και γλυτώνει αρκετό χρόνο μια και υπάρχει δυνατότητα για να δούμε τι απάντησαν κάποια μέλη ενώ ήδη γράφαμε. Οπότε , ανάλογα μπορούμε να τροποποιήσουμε την απάντησή μας πριν την υποβάλλουμε στο δημόσιο διάλογο.

Δεν ξέρω αν υπάρχει κάποιο πρόσθετο στην πλατφόρμα IP Board που να ενημερώνει με το ίδιο σκεπτικό για τις απαντήσεις που ήδη έχουν δοθεί ενώ γράφουμε. Πάντως , σαν εγγενής δυνατότητα δεν έχω δει να υποστηρίζεται.

Δημοσ.

Δεν ξέρω αν υπάρχει κάποιο πρόσθετο στην πλατφόρμα IP Board που να ενημερώνει με το ίδιο σκεπτικό για τις απαντήσεις που ήδη έχουν δοθεί ενώ γράφουμε. Πάντως , σαν εγγενής δυνατότητα δεν έχω δει να υποστηρίζεται.

Οι νεότερες εκδόσεις του IP.Board το υποστηρίζουν εγγενώς. Οπότε, στην επόμενη αναβάθμιση που θα κάνουμε, θα έχουμε σίγουρα τη δυνατότητα να το τεστάρουμε και να δούμε αν ο server που φιλοξενεί το Insomnia θα το αντέξει... :ph34r:

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...