Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα, ανέλαβα να φτιάξω ένα site για ένα μη κερδοσκοπικό σωματείο, και λέω να το κάνω με joomla.

Δεν έχω προηγούμενη εμπειρία, οπότε θα χρειαστώ βοήθεια...

Για αρχη έχω κάποιες απορίες...

1. Το σωματείο θα χρειαστεί μια βάση δεδομένων. Κάποια από αυτά τα στοιχεία θα πρέπει να υπάρχουν και στο site..

Θα πρέπει να υπάρχουν 2 βάσεις που θα ενημερώνει η μια την άλλη (γίνεται;) ή μια βάση, και η διαχείρηση να γίνεται εκτός site? Υπάρχει περιορισμός στο joomla, σχετικά με αυτό (πχ μέγεθος); Έχω εγκαταστήσει το XAMMP

2. Όταν δημιουργηθεί το site, απλώς θα πάρω τα αρχεία και θα τα πάω στον server?

Πρέπει να προνοήσω για κάτι;

Φαντάζομαι ότι όσο προχωράω θα βρίσκω όλο και περισσότερες απορίες, οπότε κάθε βοήθεια ευπρόσδεκτη..

Ευχαριστώ

Δημοσ.

1. Το σωματείο θα χρειαστεί μια βάση δεδομένων. Κάποια από αυτά τα στοιχεία θα πρέπει να υπάρχουν και στο site.

2. Όταν δημιουργηθεί το site, απλώς θα πάρω τα αρχεία και θα τα πάω στον server? Πρέπει να προνοήσω για κάτι;

Καλησπέρα,

1. Το Joomla δουλεύει με βάση δεδομένων. Σε αυτή τη βάση αποθηκεύονται όλα τα δεδομένα το website.

2. Θα πρέπει να μεταφέρεις όλα τα αρχεία της τοπικής εγκατάστασης και να αλλάξεις κάποια στοιχεία του configuration αρχείου του Joοmla. Κυρίως το όνομα χρήστη και κωδικό για τη σύνδεση με τη βάση δεδομένων και κάποια path προς τον φάκελο tmp & cache αν θυμάμαι καλά.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...