Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα,

Είμαι κάτοχος μιας Sony SDM-HX73 οθόνης 17'' η οποία μετά από χρόνια καλής λειτουργίας φαίνεται πως πέθανε,ή τουλάχιστον αρρώστησε.Το πρόβλημα είναι οτι μετά από κανά λεπτό on,σβήνει (μαυρίζει) και σκοτάδι.Αν πάντως παρατηρήσω καλά,φαίνεται θολά το τι δείχνει πίσω,έχει δλδ μια δυνατή θαμπάδα.

A.Αυτή η βλάβη ειναι επιδιορθώσιμη?Που?Πόσο μπορεί να κοστίσει?

B.Σκεφτόμουν να την αντικαταστήσω με μια νέα χαμηλού budget δλδ εώς 110-120 euro.

Δεν με ενδιαφέρουν τα παιχνίδια,βλέπω λίγες ταινίες που κ που και κατα κύριο λίγο την θέλω για σερφάρισμα στο ίντερνετ.

Ο υπολογιστής συνοδεύεται από μία nvidia 7600 gt κάρτα γραφικών.

Προτάσεις?Συμβουλές?

Δημοσ.

εψαχνα και εγω μια φτηνη οθονη για τη δουλεια. πηρα αυτη εδω πριν απο 1 μηνα 65ευρω. ηταν σε προσφορα. τωρα βλεπω οτι εχει παει 75. σε σχεση με τα 110-120 που θες να ξοδεψεις ειναι αρκετα κατω. για απλη χρηση πχ ιντερνετ και ταινιες, νομιζω ειναι μια χαρα. για τα λεφτα της.

http://www.msystems.gr/index.php?category=2322&product=10043

Δημοσ.

λιγα παραπανω=τα διπλα λεφτα. σιγουρα πολυ καλυτερη οθονη αλλα δεν τα λες και "λιγα" :)

σε σχεση παντα με τη χρηση που θελει να κανει ο φιλος.

Δημοσ.

λιγα παραπανω=τα διπλα λεφτα. σιγουρα πολυ καλυτερη οθονη αλλα δεν τα λες και "λιγα" :)

σε σχεση παντα με τη χρηση που θελει να κανει ο φιλος.

Τσουκ. Τα διπλά από αυτήν που λες εσύ αλλά 30 ευρώ πάνω από το max budget του. 19αρα και 1440 Χ 900? Ας χαρεί ο άνθρωπος λίγο μέγεθος.

Δημοσ.

ναι εχεις δικιο. απλα μου φαινονται πολλα 150 ευρω για μια οθονη της οποιας η χρηση ειναι σχεδον για τα βασικα. (προσωπικη αποψη γενικα για την οθονη, οχι για την επιλογη σου στο θεμα)

Δημοσ.

Τι να σου πω, δεν θεωρώ ότι σε μια οθόνη μιλάμε για "βασική χρήση" και "προχωρημένη χρήση". Εκτός βέβαια από τις επαγγελματικές. Είτε βλέπει ταινία είτε σερφαρει οι διαστάσεις και η ανάλυση μετράνε. Και 19αρα το 2012 είναι κάπως.

Δημοσ.

εννοειται οσο μεγαλυτερη τοσο το καλυτερο. αν μπορει να τα διαθεσει ο φιλος, δεν το συζηταμε.

Δημοσ.

Ευχαριστώ για τις άμεσες απαντήσεις. :)

Το γεγονός ότι εχω απαρχαιωμένη κάρτα γραφικών (7600gt) μήπως θα χω θέμα με μια καλή οθόνη σαν αυτή που πρότεινες Δεινόσαυρε?

Το IPS είναι πρακτικά σημαντικό πλεονέκτημα σε μια οθόνη?Γτ υπάρχουν οθόνες LG με 120 euro και 22'' (http://www.msystems.gr/index.php?category=2323&product=13181)

ΥΓ. Η αγορά θα γίνει στην περιοχή της Θεσ/νικης

ΥΓ2. Ήμουν βέβαιος οτι θα γίνουν προτάσεις πάνω απο το budget :Ρ

Δημοσ.

Οι ips οθόνες έχουν καλύτερα χρώματα, ναι. Τεράστια διαφορά δεν υπάρχει αλλά εφόσον πάιζουν πάνω κάτω στην ίδια τιμή, αξίζουν. Αυτή που δείχνεις έχει μόνο vga (αναλογική) σύνδεση, αυτή που σου πρότεινα και dvi και hdmi (ψηφιακά). Άποψή μου είναι να τα δώσεις τα 30 ευρώ γιατί η οθόνη μένει.

Πρόβλημα με την κάρτα γραφικών δεν θα έχεις κανένα. Εγώ είχα μια 23αρα full hd σε μια fx 5200 (πιο παλιά και αδύναμη από τη δικιά σου). Μια χαρά θα σηκώσει την ανάλυση.

Δημοσ.

αν το υπολοιπο συστημα σου ειναι αρκετα παλιο και δεν επιδεχεται αναβαθμισης, τοτε μια καλη (ακριβη) οθονη, σου μενει για το επομενο συστημα.

Δημοσ.

Η αληθεια ειναι οτι η οθονη που λεει ο δεινοσαυρος ειανι απο τις καλυτερες επιλογες για εσενα.

αλλα οτι και να παρεις πλεον σε συγκριση με αυτη που ειχες,θα ειναι τεραστια διαφορα και θα το χαρεις,πιστεψε με.ριξε και μια ματια σε αυτη απο καταστημα Θεσσαλονικης LinkPhilips LCD LED 21.5'' 226V3LAB ΤΙΜΗ 121.54 €

Το προβλημα που εχει η τωρινη σου οθονη λογικα φτιαχνετε.

Δημοσ.

είχα δοκιμάσει μια 19άρα philips με 82Ευρώ, αυτή.

Για τα λεφτά της πολύ καλή, αφού το όριο που έχεις θέσει είναι 120Ευρώ, προτίμησε την 21,5'. Το μόνο που θες είναι καλώδιο DVI - DVI, οι οθόνες συνήθως δεν το δίνουν μαζί (στο οικονομικό εύρος τιμών).

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...