nikos1982 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2012 το εχει μια φιλι και εχει φαγώθη να το αλλαξει.....εγω της λεω οτι δεν αξίζει να παει σε κατι αλλο π.χ(Corsair 600Τ) αφου εχει ενα τετιο κουτι αλλα δεν καταλαβαίνει......εσείς τι λετε?
Thanos1972 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2012 Πολυ ωραιο κουτι ρε συ.κριμα να το αλλαξει.προσπαθησε να την πεισεις να μην το κανει.
Doc1355 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2012 Nαι είναι απο τα πολύ καλά κουτιά και σηκώνει πολύ πράγμα! Και εγώ συμφωνώ στο να μείνει σε αυτό,βέβαια δεν ξέρω αν έχει σκοπό να το μοντάρει καθόλου για να το αλλάξει και να της αρέσει περισσότερο
Super Moderators Thresh Δημοσ. 24 Μαρτίου 2012 Super Moderators Δημοσ. 24 Μαρτίου 2012 κουτάρα το Silverstone αυτό, δεν αξίζει να δώσει λεφτά για το Graphite 600T (το οποίο έχω btw)
mavlamemos Δημοσ. 26 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2012 Θα της ελεγα την "αληθεια". Οτι ειναι χαλια μαπα χωρις τιποτα αξιολογο πανω του! Επισης οτι ασε θα το κρατησω εγω!!! Αντε ρε μεγεια το κουτακι!!! Sent from my iPod touch using Insomnia
SwAToNeR Δημοσ. 27 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2012 Ναι βρέ. Πες της να το αλλάξει τι βλακίες κουτί είναι αυτό. Πότε να περάσω να το πάρω για ανακύκλωση; Επειδή είναι φίλη μπας και θέλει άσπρο? Είναι και της μόδας το άσπρο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα