optimus_crime Δημοσ. 24 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2012 τι του λέτε ρε του ανθρώπου και δίλ γιατί να μην χαρεί το παλικάρι που το βρήκε? δέστε το σαν δώρο θεού! [/b] Γιατί να το δει ο φίλος σαν δώρο θεού και όχι σαν μια δοκιμασία; Δεν καταλαβαίνω. Ωραία, μπήκαμε στην θέση του φιλου, στην θέση του 'θύματος' όμως; Είμαι σίγουρος πως όλοι μας βρήκαμε πράγματα στον δρόμο(ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΕΓΩ) και δεν τα επιστρέψαμε, αλλά είναι ζήτημα το συνολικό ποσό να είναι 20Ε... Για τέτοια χρηματικά ποσά όμως όπως το iphone, το πράγμα χοντρένει... Άσε που έρχονται και γιορτές ημέρες... Το 'Με λένε Βαγγέλη το είδες;' +1 Να το επιστρέψεις.
giwtaki27 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2012 Μέλος Δημοσ. 24 Μαρτίου 2012 συγνωμη που δεν απανταγα. το επεστρεψα συναντιθικα με τον κυριο που το ειχε χασει και του το εδωσα. αποστολη εξετελεστη. ευχαριστω πολυ παντος
gamanos Δημοσ. 24 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2012 συγνωμη που δεν απανταγα. το επεστρεψα συναντιθικα με τον κυριο που το ειχε χασει και του το εδωσα. αποστολη εξετελεστη. ευχαριστω πολυ παντος Αποστολή από Iphone με Ινσομνια App fixed
ektor7 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2012 συγνωμη που δεν απανταγα. το επεστρεψα συναντιθικα με τον κυριο που το ειχε χασει και του το εδωσα. αποστολη εξετελεστη. ευχαριστω πολυ παντος Και τι εξηγηση του εδωσες για το reset που εκανε ο "φιλος" σου?
kirileman Δημοσ. 24 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2012 Εννοείται ότι θα το κράταγα και εννοείται ότι δεν θα έλεγα τίποτα ούτε εδώ ούτε πουθενά. Κάτι τέτοιες στιγμές επανέρχεται η πίστη μου στο Θεό, "ήταν θέλημά Του να το βρω εγώ" και εκεί τελειώνουν όλα.
Haldol Δημοσ. 24 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2012 Εγώ πάντως θα το επέστρεφα και θα ζήταγα λεφτά (π.χ. ένα 10% της αξίας του ή τέλος πάντων ένα ποσό κοντά στα 50€). Τα δικαιούμαι αφού το βρήκα. Εννοείται ότι δε θα το κράταγα. Ούτε εγώ θα ήθελα να μου κρατήσει ο άλλος το iPhone μου άμα το έβρισκε. Εκτός βέβαια και αν δεν ήθελε να πληρώσει, οπότε να πάει να [...], δεν είμαι και υποχρεωμένος στην τελική να τρέχω για να του το δώσω πίσω.
axaxouxas Δημοσ. 24 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2012 Ολες οι πραξεις ειναι στην κριση αυτων που τις πραττουν Οταν υπαρχει εστω λιγο δειγμα αξιοπρεπειας και σεβασμου περισσοτερο στον εαυτο σου και μετα στον οποιονδηποτε το επιστρεφεις χωρις να ζητας κατι
Προτεινόμενες αναρτήσεις