axilleas Δημοσ. 1 Ιουνίου 2003 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2003 Έχω κατεβάσει το update απο το my-siemens.com σε .exe μορφή για το me45. Το τρέχω και όταν ελέγχει τον ταχύτητα της σύνδεσης το κινητό σβήνει με αποτέλεσμα όταν αρχίζει το γράψιμο να μου λέει ότι έχω λάθος software version. Ή μηπως έχω; Εαν έχει κάνει κανείς την παραπάνω διαδικασία με επιτυχεία και μπορούσε να μου δώσει μερικές συμβουλές θα τον ευχαριστούσα πολύ.
Highlander Δημοσ. 1 Ιουνίου 2003 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2003 Πριν το κάνεις update σου είχε wrong software ? Θυμάσαι ποιά έκδοση είχες ? Αν θέλεις e-mail me για να σου στείλω την τελευταία. Αν το κινητό έβγαζε από την αρχή wrong software να ψάξω για το προγραμματάκι που το φέρνει στα ίσα του.
kostas_crete Δημοσ. 2 Ιουνίου 2003 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2003 Mou fainetai pos gia na ginoun ola ta updates sto kinito prepei ayto na einai kleisto...Ara den prepei na einai provlima to oti svinei.
axilleas Δημοσ. 2 Ιουνίου 2003 Μέλος Δημοσ. 2 Ιουνίου 2003 Στο unwired.gr πήγα αλλα είναι πολύ κουραστικό να ψάχνεις σε ενα post 15 ή 20 σελίδων. με την εντολη*#06# μου λεει ότι έχω εκδοση 28 Απο αυτά που είδα υπάρχει μέχρι και 30.Είναι Official; Το όνομα του αρχείου είναι ME45210408_UpdateTool. μηπως το 21 είναι η εκδοση γιατι κάπου στο παράθυρο της αναβάθμισης λέει SVN:21; Φίλε Highlander Απο την αρχή πως να βγάλει wrong software; Δεν χρησιμοποιώ κανένα προγραμμα μόνο το update της siemens. Φίλε Κώστα στο update λεει να απενεργοποιήσω και να ξαναερνεργοποιήσω την συσκευή, αλλά μάλλον είναι έτσι που τα λές. Ευχαριστώ
Highlander Δημοσ. 3 Ιουνίου 2003 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2003 Ρώτησα μήπως το βρήκες ή στο έδωσαν με Wrong Software. Εγώ έχω την έκδοση 30. Αν τη θέλεις πες μου. Είναι περίπου 3,5ΜΒ. Τα πάντα γίνονται με κλειστό κινητό.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.