Προς το περιεχόμενο

Πως μπορώ να ακούσω DTS sound?

Bakman

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

File mou MANUAL den exeis???<BR>anywayz...<BR>Sth LIVE! sth mia e3odo ta mpros hxeia sthn allh e3odo ta pisw...<BR>meta apo to Audio HQ ths LIVE dialegeis 4 speakers kai kane ena test na deis an ta kalwdia einai OK...<BR>ayta perilhptika...<BR

Δημοσ.

kamia sxesh.. <BR>gia na akouseis DTS hxo, prepei na exeis tin LIVE! thn kanonikh h na pros8eseis tin addon karta stin VALUE sou, pou 8a sou epitrepei na exei psifiakh eksodo.. Apo to addon ayto, feygei ena kalwdio kai paei ston apokwdikopoihth twn hxeiwn sou se psifiakh morfh kai apokwdikopoieitai ekei mesa.. Vasiki proypothesi einai na exeis kai to DVD Genie pou 8a vreis stin perioxh files tou insomnia, prokeimenou na kaneis to programa pou xrhsimopoihseis gia na vlepeis dvd, na vgalei DTS hxo apo tin LIVE!<BR>Ektos kai an exeis mpeg karta, opote tha exei kai psifiakh eksodo..<P>Ayta.. Oti allo 8es rwta :

Δημοσ.

Daneistika tin RealMagic tin karta kai eno sinedesa tin digital exodo tou ixou sta ixeia den akougotan tipota.Iparxei allos tropos sindesis ton kalodion?Ta xo parei sto kranio........axa

Δημοσ.

Για να ακούσεις DTS ήχο όπως και Dolby Digital πρέπει να έχεις φυσικά και το ανάλογο μηχάνημα-αποκωδικοποιητή.ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΒΓΕΙ ΠΟΛΥΚΑΝΑΛΙΚΟΣ ΗΧΟΣ ΧΩΡΙΣ ΤΟ ΑΝΑΛΟΓΟ ΜΗΧΑΝΗΜΑ.Το μηχάνημα αυτό πρέπει να το συνδέσετε με όσες κάρτες υποστηρίζουν DTS ήχο.Σίγουρα η Creative DXR3 υποστηρίζει με τους τελευταίους όμως drivers

Δημοσ.

Gia sou.<BR>Kita se ena apo ta palia RAM tora den 8imame<BR>akrivos tou Oktomvriou 99 i tou Oktomvriou 98<BR>exo diavasi pos mporeis na ftiakseis tin AC3<BR>psifiaki eksodo apo tin Creative Sound Blaster Value.Molis to ftiaksis to kostos<BR>einai oute 2000 drx.<BR>8a prepi na exeis ena katalilo programa<BR>to opoio pezi DVD kai na tou valeis<BR>na Vgazei ixo apo AC3 tis kartas ixou.<BR>Enoite oti sto DVD apokodikopiiti exeis vali<BR>na akougete apo AC3 eisodo.<BR>Loipon ean den petixi auto kapou exo petixi<BR>ena programa to opoio spai tin perioxes<BR>tou DVD kai exei kai na ri8misis na akous<BR>apo tin SoundBlasterValue i Gold opos kai<BR>apo tis kartes me chip Vortex pou exoun<BR>texnologia A3D kai katatignomipou poli<BR>pio anoteri apo tis Creative me tin EAX<BR>pou exei.<BR>Telos panton na mi se kourazo allo<BR>to programataki auto nomizo oti mporeis<BR>na to vreis sta files tis Insomnias GeniusDVD<BR>kapos etsi legontan an 8imame kala.<BR>Dokimase auta kai pes mou.<BR

Δημοσ.

To DVDgenie to exo entaxei me tis rithmiseis kai xtes pira tin Hollywoodplus (mpeg card) kai eno exei exodo psifiaki den paizei pali...Syndeo enisxiti apo dts2500 me exodo tis hollywood tipota...Pos prepei na syndeso ta kalodia?Kai an einai xalasmeno kapoio pos to katalabaino?Kamia idea re paidia

Δημοσ.

Kita ego exo ta TEAC2000 exoun koubi pano<BR>pou lei Input-->Coaxial to exeis patisi.<BR>Apo to programa tou RealMagic exeis vali<BR>tis sostes ri8mis;<BR>Sto control Panel-->Multimedia-->PlayControl<BR>ta exeis ola sosta.<BR>Ti Windows exeis; Makari na exeis<BR>ta Windows 98SE gia na sou trexi me tous drivers sosta.Gia pigene sto site tis<BR>RealMagic na pareis tous teleutaious drivers.<BR

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...