Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ψαχνω να κανω ενα set up οπου σε μια κεντρικη μοναδα θα ειναι συνδεδεμενες 6 οθονες. Θα δουλευω μονο ενα προγραμμα, για trading συνναλαγματος και το μονο που με ενδιαφερει ειναι οι συνδεση πολλων οθονων για να εχω πολλα παραθυρα ανοιχτα.

Φανταζομαι οτι χρειαζονται 3 καρτες γραφικων οπου τις θελω και παλι οχι για την ισχυ αλλα για την συνδεσμολογια.

Και εδω ειναι η απορια μου. Για να συνδεσω τοσες πολλες οθονες ταυτοχρονα χρειαζονται καλος επεξεργαστης, καλη μητρικη και καλες καρτες γραφικων? Οι οθονες που θα συνδεθουν ειναι χαμηλου κοστους με αναλογια πλευρων 4:3

Ή απλος επεξεργαστης-μητρικη, καρτες γραφικων φτανουν και περισσευουν μιας και θα τρεχω ενα μονο προγραμμα?

Δημοσ.

Φιλε μου για τη δουλεια που το θελω χρειαζομαι 6 οθονες 4:3 οι λιγες και μεγαλες δε με βολευουν.

Αλλα η απορια μου ειναι, οπως ειπα, στα χαρακτηριστικα της μητρικης, του επεξεργαστη και των καρτων γραφικων

μπορεις να παρεις και μια καρτα γραφικων με 6 εξοδους display port...

Βασικα τωρα εχω notebook με 2 οθονες. Οκ παιρνω μια τετοια καρτα οπως λες. Με την μητρικη και τον επεξεργαστη τι γινεται?

Δημοσ.

Φιλε μου για τη δουλεια που το θελω χρειαζομαι 6 οθονες 4:3 οι λιγες και μεγαλες δε με βολευουν.

Αλλα η απορια μου ειναι, οπως ειπα, στα χαρακτηριστικα της μητρικης, του επεξεργαστη και των καρτων γραφικων

Βασικα τωρα εχω notebook με 2 οθονες. Οκ παιρνω μια τετοια καρτα οπως λες. Με την μητρικη και τον επεξεργαστη τι γινεται?

1

εισαι σε λαθος thread

2

θελεις καινουργιο συστημα με τουλαχιστον 8gb μνημη...

Δημοσ.

1

εισαι σε λαθος thread

2

θελεις καινουργιο συστημα με τουλαχιστον 8gb μνημη...

Γι αυτο μιλαω και εγω για καινουργιο συστημα απλα δεν ξερω τι δυναμη χρειαζονται 6 οθονες

Δημοσ.

Γι αυτο μιλαω και εγω για καινουργιο συστημα απλα δεν ξερω τι δυναμη χρειαζονται 6 οθονες

Αν παρουμε σαν παραδειγμα το φιασκο του χρηματιστηριου το 2000, ειχα δει σε πολλα "φυτρωμενα" επενδυτικα γραφεια, ενα υπολογιστη, με μια καρτα (agp τοτε), και ολες τις pci θυρες (τις ασπρες τις απλες), γεματες με καρτουλες του σωρου, για να βγαζουν οθονες να βλεπει το κοινο. Και σκεψου, αυτα το 2000, σκεψου για τι μηχανηματα μιλαμε.

Αρα δε νομιζω η αναγκη για επεξεργαστικη ισχυ και ισχυ καρτας γραφικων να ειναι μεγαλη.

Δημοσ.

μια προχειρη καρτουλα για αρχη

http://www.skroutz.gr/s/364413/Club-3D-Radeon-HD-6870-2GB.html

προτεινω

6*

http://www.skroutz.gr/s/360622/Dell-UltraSharp-U2412M.html

και θες σιγουρα 2600κ και πανω

hint

μην κανεις την μαλακια και επενδυσεις σε συστημα αυτον τον μηνα

μιας που ερχεται ο 37χχ...

να υπενθυμισω οτι εισαι σε λαθος thread

:mrgreen:

Δημοσ.

thanx viper για τις προτασεις. το ξερω οτι ειμαι σε αλλο thread αλλα τωρα τι γινεται? το μεταφερουν οι διαχειριστες στην καταλληλη κατηγορια ή το ανοιγω εγω κατευθειαν αλλου?

πολυ καλη η οθονη, φοβερη. αλλα οπως ειπα μου ειναι αχρηστες τετοιες οθονες.

Δημοσ.

thanx viper για τις προτασεις. το ξερω οτι ειμαι σε αλλο thread αλλα τωρα τι γινεται? το μεταφερουν οι διαχειριστες στην καταλληλη κατηγορια ή το ανοιγω εγω κατευθειαν αλλου?

πολυ καλη η οθονη, φοβερη. αλλα οπως ειπα μου ειναι αχρηστες τετοιες οθονες.

αν οι οθονες σου ειναι αρχαιες τοτε θα πρεπει να κοιταξεις για αλλη καρτα/ες γραφικων

επισης

τις οθονες τις εχεις...?

Δημοσ.

αν οι οθονες σου ειναι αρχαιες τοτε θα πρεπει να κοιταξεις για αλλη καρτα/ες γραφικων

επισης

τις οθονες τις εχεις...?

Oθονες εχω δυο καινουργιες. Απλα θα παρω αλλες 4. Παντως αυτη η καρτα με τις 6 εξοδους display port μου φαινεται καλη περιπτωση. Το συστημα θα ειναι καπως ετσι

post-194359-0-30620400-1332619776_thumb.jpg

Δημοσ.

Oθονες εχω δυο καινουργιες. Απλα θα παρω αλλες 4. Παντως αυτη η καρτα με τις 6 εξοδους display port μου φαινεται καλη περιπτωση. Το συστημα θα ειναι καπως ετσι

πο πο ρε φίλε σαν κάτι έργα που δείχνουν κάτι εγκαταστάσεις της NASA.

sorry για το offtopic.

συνεχίστε

Δημοσ.

Μπορεις να αγορασεις usb video card , ειναι αυτονομη και υποστηριζει μια οθονη , μπορεις να χρησιμοποιησεις μεχρι 5 οθονες (χρειαζεσαι 5 usb video cards) + τις οθονες που υποστηριζει η onboard / καρτα γραφικων και ολες θα ειναι ανεξαρτητες ...

Το θεμα ειναι οτι εχεις netbook (δεν ξερω τα χαρακτηριστικα του) και αν παιρνει αλλη ram , με ενα usb hub (για εχτρα usb θυρες) , εχεις την οθονη του netbook + vga οθονη + 4 usb cards = 6 ανεξαρτητες οθονες ... Οριακα παιζει να τις σηκωνει ...

Διαφορετικα σε ενα απλο pc , με μια φτηνη καρτα γραφικων (50 ευρω) δινεις σε 2 οθονες + την onboard + 3 usb video cards = 6 οθονες ...

Ενδεικτικα μια usb video card ...

http://www.geeks.com/details.asp?invtid=USB2DVIE2-DT&cat=VCD

Δημοσ.

Θεωριτικα με τον τροπο που σου ειπα μπορεις με αυτο το netbook να σηκωσεις 6 οθονες ... Πρακτικα πρεπει να ρωτησεις απο εκει που πηρες το netbook / service + απο εκει που θα παρεις τις usb video cards ...

Δες ποσες εξοδους usb 2 εχεις ...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...