Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ποσό που διαθέτουμε :300-350

Χρήση υπολογιστή : (Gaming) to game δεν ειναι βαρη δεν απαιτει καλη καρτα γραφικων (Counter-strike 1.6)

Ειδικά προγράμματα που θα χρησιμοποιήσουμε: Οχι

Αν στη σύνθεση χρειαζόμαστε οθόνη? : οχι

Αν στη σύνθεση χρειαζόμαστε και πληκτρολόγιο,ηχεία,ποντίκι? : οχι

Τοποθεσία στην οποία βρισκόμαστε ( για την επιλογή κατάλληλου καταστήματος): Θεσσαλονικη

δεν με πειραζει να ειναι διαφορετικα τα μαγαζια που θα τα παρω !

επιθυμω να συναρμολογηθει το συστημα στο καταστημα

Δεν επιθυμουμε λειτουργικο συστημα!

Δημοσ.

Κουτι Supercase LX08A ΤΙΜΗ 20.00 €

Τροφοδοτικο Corsair Power Supply 430W ATX 24 pin CX V2 CMPSU-430CXV2EU ΤΙΜΗ 44.91 €

Επεξεργαστης AMD A4-3300 2.5 GHz Dual Core Socket FM1 65W Box ΤΙΜΗ 51.03 €

Μητρικη Asrock Socket FM1 A75M-HVS GLan ΤΙΜΗ 58.78 €

Μνημη Kingston Hyper X Blu 4GB DDR3 Non ECC CL9 1600MHz 28,44

Σκληρος Seagate 500GB Barracuda 7200.12 ST500DM002 SATA III 7200rpm 16MB ΤΙΜΗ 73.65 €

Dvd recorder Samsung DVD±RW SH-222BB Dual Layer SATA ΤΙΜΗ 17.42 €

Ανεμιστηρακι κουτιου Case Cooler Xilence COO-XPF80 8 x 8 ΤΙΜΗ 2.46 € Χ 2 γιατι θα παρεις 2 = 4,92

Συνολο 299,15

Σκεψου την λυση του μεταχειρισμενου σε αυτα τα λεφτα.ποια ειναι η οθονη?

Δημοσ.

Καλα δεν καταλαβα και πολλα.τα μονα που καταλαβα ειναι οτι εχεις AM2 Μητρικη οποτε και ο επεξεργαστης σου θα ειναι κανενας διπυρηνος οποτε μια χαρα σε βολευει ακομα για το counterstrike.η καρτα γραφικων τωρα....δεν ξερω ποια ειναι.πως θα μπορουσα αλλωστε.

ισως τελικα να μην χρειαστει να αλλαξεις υπολογιστη.

Κατεβασε το cpuz και ποσταρε τις καρτελες του εδω με φωτο να δουμε τι ακριβως εχεις τωρα.

(εαν εισαι κοντα κεντρο στην Θεσσαλονικη,πες μου να βοηθησω).

Δημοσ.

Δεν χρειαζεσαι αναβαθμιση φιλε μου.και ο X2 5200 που εχεις και η 8600gt που εχεις ειναι κατι παραπανω απο ικανα για να τρεξουν το counterstrike.τι προβληματα αντιμετοπιζεις και θελεις να το αλλαξεις?

(με την προσθηκη μια 4850 μεταχειρισμενης εκει γυρω στο 50ρικο θα μπορουσες μεχρι και crysis να παιζεις).

Δημοσ.

Φιλε δεν ξερω το εχω 7 χρονια οταν το πηρα ηταν απο τα τοπ pc στν αγορα αλλα τωρα εχει πεση η επιδοση του...

Ειχα τα windows 7 και μου επιανε πολυ ram και προχθες αποφασισα να βαλω τα windows xp sp3 και το internet δεν παει τοσο γρηγορα αλλα στο game εχω 100fps και καπου καπου πεφτουν 50! και τα προγραμματα που εχω ειναι irc,steam,skype,chrome,και το anti-virus δεν ξερω τι παιζεται....! :/

Δημοσ.

Για τα 7αρια που ειπες,εχεις λιγη μνημη.με την προσθηκη αλλων 2 gb θα εισαι οκ και για 7αρια.

μην νομιζεις οτι αυτο που σου προτεινα με τα 300 euros ειναι πολυ καλυτερο απο αυτο που εχεις.

Καλη η επιλογη σου να βαλεις τα xp (φανταζομαι ενημερωμενο και full updated ετσι?) αλλα δεν μπορω να καταλαβω αυτο που λες οτι αργει το ιντερνετ.δεν εχεις και τρελα προγραμματα μεσα απο αποψη καταναλωσεων πορων.καπου αλλου ειναι το προβλημα σου.

κατεβασε λιγο το hdsentinel και πες μας λιγο την υγεια και το Perfomance του δισκου σου.

επισης,απο θερμοκρασιες πως παμε?αυτο θα το δεις με το hwmonitor που θα κατεβασεις και θα παιξεις το παιχνιδι που θελεις με το προγραμμα ανοιχτο απο πισω,κανενα 20λεπτο.

Δημοσ.

Επίσης το κουτί από το vero που έχεις είναι τούμπανο. Δεν δίνουν τέτοια κουτιά πια. Αν έχει και κάνα hec τροφοδοτικό είσαι τζάμι. Χειρότερο θα είναι όποιο και να πάρεις με 25 ευρώ.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...