savra19 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2012 γεια σας παιδια...επειδη ειμαι νεος χρηστης στο bwin δεν εχω καταλαβει το συστημα(εκεινο που ειναι μετα το μονο και παρολι συστημα)π.χ αμα επιλεξω 5 ομαδες(με οχι υψηλες αποδοσεις) και βαλω το συστημα που λεει Τριάδες (3/5) (10 στοιχήματα)μου βγαζει στο πιθανο κερδος 191 ευρω....ενω με τις ιδιες ομαδες και αποδοσεις στο μονο και παρολι μου βγαζει πιθανο κερδος 39 και 43 αντοιστιχα.....οποιος ξερει ας απαντηση....
sl028 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2012 Στο μονό παίζεις κάθε αγώνα ξεχωριστά, ενώ σε 3άδες η απόδοση κάθε 3άδας είναι το γινόμενο των 3 επιμέρους αποδόσεων.
savra19 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2012 Μέλος Δημοσ. 24 Μαρτίου 2012 Στο μονό παίζεις κάθε αγώνα ξεχωριστά, ενώ σε 3άδες η απόδοση κάθε 3άδας είναι το γινόμενο των 3 επιμέρους αποδόσεων. ναι αλλα πως γινετε με τα ιδια λεφτα να παιρνεις περισσοτερα??και πρεπει να πιασεισ παλι ολους τους αγωνες??? ναι αλλα πως γινετε με τα ιδια λεφτα να παιρνεις περισσοτερα??και πρεπει να πιασεισ παλι ολους τους αγωνες??? και κατι ακομη...τι ειναι το Σύστημα - Canadian (26 στοιχήματα) και το Σύστημα - Lucky 31 (31 στοιχήματα)???που βλεπω εδω οτι με τις ιδιες 5 ομαδες που ειχα βαλει και παραπανω και πονταρισμα 2 ευρω(και οχι οπως ποιο πανω με 5) δινουν 202 και 218 ευρω αντιστοιχα???
Centurion Δημοσ. 24 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2012 ναι αλλα πως γινετε με τα ιδια λεφτα να παιρνεις περισσοτερα??και πρεπει να πιασεισ παλι ολους τους αγωνες??? Όταν παίζεις σύστημα, τα λεφτά που βάζεις πολλαπλασιάζονται. Π.χ. για να παίξεις το σύστημα 3/5 θα δώσεις παραπάνω χρήματα για το δελτίο (χ10 φορές το ποντάρισμα), αλλά αν τα πιάσεις όλα θα πληρωθείς και παραπάνω χρήματα. Δεν ισχύει ότι με τα ίδια λεφτά θα πάρεις παραπάνω λεφτά απ' ότι στο παρολί. Δες και τις εικόνες που παραθέτω.
savra19 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2012 Μέλος Δημοσ. 24 Μαρτίου 2012 Όταν παίζεις σύστημα, τα λεφτά που βάζεις πολλαπλασιάζονται. Π.χ. για να παίξεις το σύστημα 3/5 θα δώσεις παραπάνω χρήματα για το δελτίο (χ10 φορές το ποντάρισμα), αλλά αν τα πιάσεις όλα θα πληρωθείς και παραπάνω χρήματα. Δεν ισχύει ότι με τα ίδια λεφτά θα πάρεις παραπάνω λεφτά απ' ότι στο παρολί. Δες και τις εικόνες που παραθέτω. ναι αλλα και εσυ οπως μου το δειχνεις και στο παρολι και στο συστημα πονταρεις τα ιδια λεφτα και τα πιθανα κερδη ειναι διαφορετικα στο καθενα(στο συτημα πολλα παραπανω)....
sl028 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2012 ναι αλλα πως γινετε με τα ιδια λεφτα να παιρνεις περισσοτερα??και πρεπει να πιασεισ παλι ολους τους αγωνες??? γιατί θες να πιάσεις 3 αγώνες ταυτόχρονα. Αν χάσεις τον έναν, χάνεις τα χρήματά σου.
savra19 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2012 Μέλος Δημοσ. 24 Μαρτίου 2012 γιατί θες να πιάσεις 3 αγώνες ταυτόχρονα. Αν χάσεις τον έναν, χάνεις τα χρήματά σου. απο 5 αγωνες αμα πιασω τους 3 παλι δεν παιρνω καποια χρηματα??
sl028 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2012 Εξαρτάται από τις αποδόσεις των αγώνων. Το πόσα χρήματα θα σου αποφέρει η τριάδα εξαρτάται από τις αποδόσεις των αγώνων της τριάδας. Αν είναι 1.20 , 1.40 και 1.25 τότε μάλλον θα μπεις μέσα. Επίσης, όταν λέει "πιθανο κερδος 191 ευρω" εννοεί το κέρδος σου αν πιάσεις και τους 5 αγώνες (δηλ και τις 10 τριάδες)
savra19 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2012 Μέλος Δημοσ. 24 Μαρτίου 2012 Εξαρτάται από τις αποδόσεις των αγώνων. Το πόσα χρήματα θα σου αποφέρει η τριάδα εξαρτάται από τις αποδόσεις των αγώνων της τριάδας. Αν είναι 1.20 , 1.40 και 1.25 τότε μάλλον θα μπεις μέσα. Επίσης, όταν λέει "πιθανο κερδος 191 ευρω" εννοεί το κέρδος σου αν πιάσεις και τους 5 αγώνες (δηλ και τις 10 τριάδες) ενταξει ολα αυτα....στο πονταρισμα ακομη δεν καταλαβα...μπορεις με 1 ευρω να παρεις 191 που λεει??(πιανοντας βεβαια ολα τα παιχνιδια και τα 5)
newtech Δημοσ. 24 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2012 ενταξει ολα αυτα....στο πονταρισμα ακομη δεν καταλαβα...μπορεις με 1 ευρω να παρεις 191 που λεει??(πιανοντας βεβαια ολα τα παιχνιδια και τα 5) Αυτο που βαζεις θα πολλαπλαστιαστει με τις στυλες φιλε μου.. Αν επεζες οπαπ θα στο πω ετσι Οταν βαζεις πολλαπλαστιαστη 2 ειναι 60 λεπτα.. αν παιξεις συστυμα θα πολλαπλασιστει με τις στηλες.. δες εδω στα συστηματα http://www.123pame.net/Site.htm
Centurion Δημοσ. 24 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2012 ναι αλλα και εσυ οπως μου το δειχνεις και στο παρολι και στο συστημα πονταρεις τα ιδια λεφτα και τα πιθανα κερδη ειναι διαφορετικα στο καθενα(στο συτημα πολλα παραπανω).... Όχι. Το παρολί είναι ένα στοίχημα. Το σύστημα 3/5 είναι 10 στοιχήματα (το έχω υπογραμμίσει στη δεύτερη φωτό) και το 1 ευρώ που βλέπεις είναι για κάθε στοίχημα. Οπότε το τελικό κόστος του συστήματος θα είναι 10 ευρώ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα