Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
3 ώρες πριν, MARIAMARKOY είπε

Ευχαριστω  για την απαντηση πολυ  χρησιμη .Στα  windows 10  το command prompt ανοιγει μονο απο την εκτελεση  με cmd  η  cmd.exe.

Το ανοιξα και εγραψα ακριβως το εξης convert e:/fs:ntfs  μου εβγαλε  οτι  windows has scanned the file system and found no problems.

Detetermining disk space required for file system conversation

total disk space 15015609 kb,free space on volume 12374528 kb,space required for conversation  41220kb,converting file system.

Παρουσιαστηκε σφαλμα δεδομενων(κυκλικος ελεγχος πλεονασμου).

σημ.Το command prompt το ανοιξα με cmd.exe .

Το cmd or cmd.exe = Comand Prompt.

Το γράμμα του δίσκου σου ήταν να υποθέσω το e όπως έβαλες και στην εντολή ?

• Απαντ. 34
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Ο κυκλικός έλεγχος πλεονασμού συνήθως συμβαίνει από προβληματικά δεδομένα στο αποθηκευτικό μέσο τα οποία δεν μπορούν να ελεγχθούν για την ορθότητα τους.

Παλιά στα dvd εμφανιζόταν όταν το δισκάκι ήταν χτυπημένο ή γρατσουνισμένο. Σε στικάκι δεν το έχω αντιμετωπίσει προσωπικά και το ακούω πρώτη φορά από σένα. Μήπως το στικάκι είναι από τα Κινέζικα 256GB-512GB-1TB των 5-10€; Αν όχι τότε μπορεί να σημαίνει πρόβλημα στο στικάκι. Κάνε ένα check disk με επιδιόρθωση (δεξί κλικ στο usb στην εξερεύνηση0>ιδιότητες->καρτέλα Εργαλεία->Έλεγχος και τσεκ στην αυτόματη επιδιόρθωση). Αυτό κάντο για σιγουριά.

Δημοσ.
8 λεπτά πριν, micos000 είπε

κυκλικός έλεγχος πλεονασμού συνήθως συμβαίνει από προβληματικά δεδομένα στο αποθηκευτικό μέσο τα οποία δεν μπορούν να ελεγχθούν για την ορθότητα τους.

Παλιά στα dvd εμφανιζόταν όταν το δισκάκι ήταν χτυπημένο ή γρατσουνισμένο. Σε στικάκι δεν το έχω αντιμετωπίσει προσωπικά και το ακούω πρώτη φορά από σένα. Μήπως το στικάκι είναι από τα Κινέζικα 256GB-512GB-1TB των 5-10€; Αν όχι τότε μπορεί να σημαίνει πρόβλημα στο στικάκι. Κάνε ένα check disk με επιδιόρθωση (δεξί κλικ στο usb στην εξερεύνηση0>ιδιότητες->καρτέλα Εργαλεία->Έλεγχος και τσεκ στην αυτόματη επιδιόρθωση). Αυτό κάντο για σιγουριά.

Ηταν ultrasandisk otg 16gb απο το public, εκανα σαρωση και επιδιορθωση οπως μου ειπες και δεν βρεθηκαν σφαλματα.

Γενικα αποφευγω τα κινεζικα γιατι κατι turbox  που πηρα χαλασαν αμεσως.

Τα μονα αξιοσεβαστα stickakia κατα τη γνωμη μου ειναι τα kingstone.

Ευχαριστω πολυ για το ενδιαφερον  και συγχαρητηρια για την ιστοσελιδα σας.

Δημοσ.

Και τα sandisk είναι πολύ αξιόπιστα.

2 λεπτά πριν, MARIAMARKOY είπε

Ευχαριστω πολυ για το ενδιαφερον  και συγχαρητηρια για την ιστοσελιδα σας.

Δεν είναι δικιά μας η ιστοσελίδα. :) Κι εμείς μέλη είμαστε.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...