Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα σε όλο το forum. Επειδή το laptop είχε κάποια κολλήματα, είπα να το κάνω format. Παρ' όλο που πριν προσπαθήσω το φορματ, μπορούσα να μπω σε αρχεία κ.τ.λ., κατά την εγκατάσταση (windows 7) δεν αναγνωρίζει κανέναν σκληρό! Το ίδιο μου κάνει και με linux, αλλά και hackintosh... Υπάρχει κάτι που μπορώ να κάνω;; Αν έπαιρνα ένα dock για τον σκληρό για να τον συνδέσω με άλλον υπολογιστή θα μπορέσω να τον κάνω format και μετά να μου το αναγνωρίσει κατά την εγκατάσταση ή δεν θα μ' αφήνει όπως όταν έκανα chkdsk?? (Μου έβγαζε δεν είναι δυνατή η πρόσβαση) Αν δεν μπορώ να κάνω κάτι άλλο, με έως 50€ υπάρχει κάποιος άλλος καινούριος δίσκος;; Ευχαριστώ.

*Αυτό το έκανε και άλλη φορά, πριν 3-4 περίπου μήνες, το πήγαμε σε τεχνικό και αυτός μπόρεσε και το έκανε...

**Είναι επείγον..!!

Δημοσ.

Βρες την σελίδα του laptop και βρες τα driver για το chipset ή αν έχει, τους ξεχωριστούς sata(storage/mass storage ή πως στο καλό μπορεί να τα λένε) driver, αν είναι για τα 7 απλά τα αποσυμπιέζεις σε ένα usb flash και την ώρα που ζητάει δίσκους πατάς το load drivers και τα φορτώνεις.

Για τα XP είναι ποιο δύσκολα, πρέπει να περάσεις τους driver σε ένα νέο iso με το nlite και μετά να το περάσεις σε usb(ή αν έχει cd απλά το καις).

Δημοσ.

Σε ευχαριστώ πάρα πολύ TheELF ! Βρήκα, το κατέβασα, το πέρασα σε ένα στικάκι και η εγκατάσταση έγινε κανονικά. Τώρα μόλις πέρασα τους drivers και σου γράφω από το ίδιο το laptop. Να ρωτήσω και κάτι άλλο μήπως ξέρεις, αυτό θα γίνεται και αν θέλω π.χ. να βάλω linux? Αφού δεν θα το αναγνωρίζει τον δίσκο, δεν θα γίνεται να βάλω linux/hackintosh κ.τ.λ.??? Και πάλι σε ευχαριστώ πολύ! :)

Δημοσ.

Εξαρτάτε,στα linux σχεδόν σίγουρα θα τον δούνε τον δίσκο κατευθείαν,για hackintosh ο θεός και η ψυχή του,δοκίμασε να δεις.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...