realmadrid8 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2012 καλησπερα εχω ενα laptop acer με windows 7 και καρτα γραφικων nvidia 8600 GT και θελω να το συνδεσω με hdmi με μια tv sony bravia.ενω παλια συνεδεα το laptop με την tv μια χαρα και ειχα και εικονα και ηχο τωρα πριν κανενα μηνα το συνδεω αλλα στην τηλεοραση δεν μου βγαζει καθολου εικονα.τπτ οτι και αν κανω.ενω αναγνωριζει κανονικα την τηλεοραση μεσα απο την nvidia.δοκιμασα να αλλαξω καλωδιο hdmi αλλα παλι δεν με εβγαζε εικονα.εχει κανεις καμια ιδεα?
sdim Δημοσ. 24 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2012 Εννοείται ότι επιλέγεις στην TV την είσοδο/ρύθμιση PC, έτσι;
Lost1 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2012 nvidia control panel / display / change resolusion επελεξε την tv και δες σε διαφορετικη αναλυση αν εχεις εικονα στην tv , δοκιμασε σε αλλη hdmi input ...
realmadrid8 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2012 Μέλος Δημοσ. 24 Μαρτίου 2012 προς sdim οχι δεν επιλεγω την εισοδο pc ουτε παλια την επελεγα και μου εβγαζε εικονα ...εβαζα την επιλογη hdmi. nvidia control panel / display / change resolusion επελεξε την tv και δες σε διαφορετικη αναλυση αν εχεις εικονα στην tv , δοκιμασε σε αλλη hdmi input ... δοκιμασα να αλλαξω και resolution αλλα δεν με κανει τπτ δεν εμφανιζει ακομα εικονα...μονο ενα hdmi input εχω οποτε δεν μπορω να δοκιμασω αλλο.
Lost1 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2012 control panel / display / adjust resolution επελεξε την tv και δες εκει που λεει multiple displays πρεπει να εχει extend these displays ή dublicate these displays ... *Κανε update τους nvidia drivers / δοκιμασε αλλη tv ...
realmadrid8 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2012 Μέλος Δημοσ. 24 Μαρτίου 2012 control panel / display / adjust resolution επελεξε την tv και δες εκει που λεει multiple displays πρεπει να εχει extend these displays ή dublicate these displays ... *Κανε update τους nvidia drivers / δοκιμασε αλλη tv ... τα εκανα ολα αυτα αλλα παλι τιποτα..εβαλα και το vga καλωδιο και δουλεθε μια χαρα..ενω με το hdmi δεν δουλευει..επισης θυμαμαι οταν συνεδεα το hdmi με την τηλεοραση αναβοσβηνε η τηλεοραση τωρα ομως οταν το βαζω δεν κανει τιποτα.
NinaM Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2012 Καλησπέρα παιδιά! Έχω κι εγώ πρόβλημα με σύνδεση του λαπτοπ μου και της τηλεόρασης μέσω καλωδίου HDMI.... Η τηλεόραση είναι Samsung Led 52'' (smart TV) και ο υπολογιστής που διαθέτει θύρα HDMI είναι Dell με Windows 7. Προσπαθώ να τα συνδέσω με το καλώδιο και στον υπολογιστή μου εμφανίζεται ένα πινακάκι ότι έχει γίνει σύνδεση με 2η οθόνη, αλλά αρχίζει και αναβοσβήνει μετά από κάποια δεύτερα.. Γνωρίζει κανείς τί πρέπει να κοιτάξω ή να ρυθμίσω;; :/ Ευχαριστώ πολύ..
NinaM Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2012 Ευχαριστώ πολύ για τη βοήθεια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
NinaM Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2012 Από αύριο!! Τώρα θα ετοιμαστώ για έξοδο γυναικοπαρέαααα..... ciao amigossss!! Thanks, anyway!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα