Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλή περίπτωση και με καλή κάρτα γραφικών.

Σε i3-i5 με class 2 κάρτα γραφικών πιστεύετε ότι υπάρχει κάτι χωρίς να ξεφύγουμε πολύ στην τιμή;

Δημοσ.

samsung που έχω δει από κοντά δε με εντυπωσίασε η ποιότητα κατασκευής (τι λέτε?)

class 3 θέλεις να πείς (το toshiba) :)

Ξεχασατε να ρωτησετε το σημαντικοτερο.ειναι καλη μαθητρια η ολη μερα θα ειναι στο facebook? :P

+1 στο lenovo.

Από ότι μου είπε η μητέρα της και ατόφιο 20 έβγαλε και όλη τη μέρα στο facebook είναι!!!

Από ότι φαίνεται , θέλει άλλα 50 ευρώ για class 2 (http://www.mrcheap.gr/index.php?dispatch=products.view&product_id=45785)

Τα lenovo σαν ποιότητα κατασκευής τι λένε;

Δημοσ.

Προσωπικα το εχω δει απο κοντα το samsung και συγκριτικα με toshiba στην ιδια τιμη, ειναι η μερα με την νυχτα ως προς την κατασκευη μιας και ειναι πολυ ποιοτικοτερο.

Μολις το προσεξα οτι η Gt525m πηγε class 3. Μεχρι πριν απο 1 εβδομαδα ηταν στην class 2.

Στην class 2 πλεον ειναι οι νεες καρτες που βγηκαν την περιοδο αυτην.

Παντως πιο δυνατη καρτα απο την Gt525m τι να την κανει; Για να παιζει angry birds στο facebook; :P

Δημοσ.

Προσωπικα το εχω δει απο κοντα το samsung και συγκριτικα με toshiba στην ιδια τιμη, ειναι η μερα με την νυχτα ως προς την κατασκευη μιας και ειναι πολυ ποιοτικοτερο.

Μολις το προσεξα οτι η Gt525m πηγε class 3. Μεχρι πριν απο 1 εβδομαδα ηταν στην class 2.

Στην class 2 πλεον ειναι οι νεες καρτες που βγηκαν την περιοδο αυτην.

Παντως πιο δυνατη καρτα απο την Gt525m τι να την κανει; Για να παιζει angry birds στο facebook; :P

Από τα 2 μηχανάκια που προτείνεις θεωρείς δηλαδή το samsung πιο ποιοτικό σαν κατασκευή αν κατάλαβα καλά;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...