isay Δημοσ. 9 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2019 Στις 6/3/2019 στις 12:26 ΠΜ, Eleni S. είπε Εγω εχω απευθυνθει σε τετοια γραφεια παιδια. Για Ελλαδα δεν ξερω. Αλλα αν θελετε για δουλεια στο εξωτερικο υπαρχει ενα που εμενα με εξυπηρετησε. Νομιμο και χωρις να θελει λεφτα μπροστα.Το alpha jobs ειναι. Πηγα σε ενα εστιατοριο στο εξωτερικο και εμεινα 1.5 χρονο. Ηταν ετσι οπως μου τα ειπαν Στις 6/3/2019 στις 1:37 ΠΜ, agrio.imeros είπε Δυο μνημόνια πίσω το θέμα. Παίζει κάποιοι που είχαν ποστάρει εδώ να έχουν βγει και σε σύνταξη. Το Λενιώ μάλλον εργάζεται στην alpha jobs και βρήκε το (πεθαμένο εδώ και 7 χρόνια) θεμα στο google και ειπε να κάνει δωρεαν διαφημιση. Επισης μπορεί να μην λέγεται Ελένη αλλά Μήτσος, Μπαμπης, κλπ. Καλά η ιστορία ειναι ακομα πιο "θέλω να γινει πιστευτή" ΔΕΝ ξέρω την alpha jobs και πόσο κάλα δουλευει, αλλά τέτοιες προσπάθειες διαφήμισης και προώθησης είναι (οπως θα έλεγε μια φίλη μου) ... pathetic! 2 1
Vasivouzoukos Δημοσ. 10 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2019 10 ώρες πριν, isay είπε ΔΕΝ ξέρω την alpha jobs και πόσο κάλα δουλευει, αλλά τέτοιες προσπάθειες διαφήμισης και προώθησης είναι (οπως θα έλεγε μια φίλη μου) ... pathetic! Καλά δεν είναι και όλοι απατεώνες. Άλλωστε πολλά γραφεία ευρέσεως εργασίας είναι παράλληλα και εταιρίες ενοικίασης προσωπικού, δηλαδή σε αυτούς ανήκεις και αυτοί σε πληρώνουν ασχέτως αν δουλεύεις για μια βιομηχανία ή εστιατόριο ή το οτιδήποτε. Και εγώ Γερμανία μέσω Randstad είχα βρει δουλειά και ήταν ικανοποιητική εργασία. Μετά μου είχαν πει από την εταιρία να υπέγραφα συμβόλαιο με αυτούς αλλά για δικούς μου λόγους γύρισα.
APPLEGEEK Δημοσ. 10 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2019 24 λεπτά πριν, Vasivouzoukos είπε Καλά δεν είναι και όλοι απατεώνες. Άλλωστε πολλά γραφεία ευρέσεως εργασίας είναι παράλληλα και εταιρίες ενοικίασης προσωπικού, δηλαδή σε αυτούς ανήκεις και αυτοί σε πληρώνουν ασχέτως αν δουλεύεις για μια βιομηχανία ή εστιατόριο ή το οτιδήποτε. Και εγώ Γερμανία μέσω Randstad είχα βρει δουλειά και ήταν ικανοποιητική εργασία. Μετά μου είχαν πει από την εταιρία να υπέγραφα συμβόλαιο με αυτούς αλλά για δικούς μου λόγους γύρισα. ετσι καλα τα λες- και εγω ειμαι Mellon Technologies
eidikos33 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2019 1 ώρα πριν, APPLEGEEK είπε ετσι καλα τα λες- και εγω ειμαι Mellon Technologies Που δουλευεις ομως? Η Μελλον εχει και εργαζομενους στην εταιρεια της δεν ενοικιαζει μονο
APPLEGEEK Δημοσ. 10 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2019 3 λεπτά πριν, eidikos33 είπε Που δουλευεις ομως? Η Μελλον εχει και εργαζομενους στην εταιρεια της δεν ενοικιαζει μονο με νοικιαζουν καπου , με ενα ετος συμβολαιο.
eidikos33 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2019 1 ώρα πριν, APPLEGEEK είπε με νοικιαζουν καπου , με ενα ετος συμβολαιο. η e-value ενοικιαζει απο μελλον οπως επισης και καποιες τραπεζες☺️
APPLEGEEK Δημοσ. 10 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2019 3 λεπτά πριν, eidikos33 είπε η e-value ενοικιαζει απο μελλον οπως επισης και καποιες τραπεζες☺️ Και κοσμοτε και ΟΤΕ
Αρκτούρος Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2021 Στις 6/3/2019 στις 12:36 ΠΜ, logistoulis είπε τώρα τελευταία έχει πάρει μπρος ο οαεδ, για πέρνα κι από κει σε γνωστή μου της βρήκε αξιοπρεπέστατη δουλίτσα στο αντικείμενό της Ισχύει; Περνάς και λες θέλω δουλειά, και σου βρίσκουν; Ελλάδα, ή και εξωτερικό; Προϋποθέσεις; Για το ΚΕΠΕΑ της ΓΣΕΕ, έχει κανείς γνώμη; Αξίζει να εναποθέσεις εκεί κάποιες ελπίδες; Για τα ιδιωτικά, δεν ρωτάω καν.
archer100 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2021 Στις 6/3/2019 στις 12:36 ΠΜ, logistoulis είπε τώρα τελευταία έχει πάρει μπρος ο οαεδ, για πέρνα κι από κει σε γνωστή μου της βρήκε αξιοπρεπέστατη δουλίτσα στο αντικείμενό της Σε τι αντικείμενο;
logistoulis Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2021 Τώρα παιδιά μιλάμε για προ της τωρινής κρίσης Η περίπτωση που γνωρίζω εγώ αφορούσε λογιστήριο Το θέμα είναι να έχει απευθυνθεί ο εργοδότης στον ΟΑΕΔ να ζητήσει να του βρουν προσωπικό
Αρκτούρος Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2021 Το μήνυμα το έγραψες το 2019, αν δεν κάνω λάθος. Πάντως, εγώ έχω απευθυνθεί αυτές τις μέρες σε σύμβουλο EURES. Περιμένω να δω πώς θα εξελιχθεί η διαδικασία. Από Ελλάδα δεν περιμένω πλέον κάτι, σε επίπεδο επαγγελματικής προοπτικής (και όχι μόνο, φυσικά).
APPLEGEEK Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2021 22 λεπτά πριν, Αρκτούρος είπε Το μήνυμα το έγραψες το 2019, αν δεν κάνω λάθος. Πάντως, εγώ έχω απευθυνθεί αυτές τις μέρες σε σύμβουλο EURES. Περιμένω να δω πώς θα εξελιχθεί η διαδικασία. Από Ελλάδα δεν περιμένω πλέον κάτι, σε επίπεδο επαγγελματικής προοπτικής (και όχι μόνο, φυσικά). Τι ψάχνεις ? Κλάδο ?
Αρκτούρος Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2021 Δεν έχει σημασία. Αυτό που μετράει είναι το πού (και αν) μπορείς ν' απευθυνθείς, για να λάβεις έγκυρη και έγκαιρη βοήθεια. Προς το παρόν, από το EURES έχουν δείξει να ενδιαφέρονται. Βέβαια, μιλάμε για δουλειά στο εξωτερικό. Αν είσαι μέχρι 35, υπάρχουν οικονομικά προγράμματα στήριξης, για το πρώτο σου διάστημα στην χώρα υποδοχής, όπως και προγράμματα εκμάθησης γλώσσας. Η Ελβετία είναι η μόνη χώρα που δεν συμμετέχει σ' αυτά τα κοινωνικοοικονομικά προγράμματα, παρόλο που είναι μέλος του EURES.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα