panos2171 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2012 Ξέρει κανείς πως λειτουργούν αυτά τα γραφεία?? Σου βρίσκουν δουλειά η όχι και πιο είναι το αντίτιμο??
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 24 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2012 Πως να σου βρουν δουλεια αν δεν υπαρχουν θεσεις εργασιας?
Marria Δημοσ. 24 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2012 Μια φιλη μου που ειχε ρωτησει, της ειχαν πει €50 για την εγγραφη και οτι θα της εβρισκαν σιγουρα δουλεια. Δεν πηγε ομως , αν και αμφιβαλλω αν θα της εβρισκαν κατι..
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 24 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2012 Μια φιλη μου που ειχε ρωτησει, της ειχαν πει €50 για την εγγραφη και οτι θα της εβρισκαν σιγουρα δουλεια. Δεν πηγε ομως , αν και αμφιβαλλω αν θα της εβρισκαν κατι.. Μακρια!
isay Δημοσ. 24 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2012 Μακριά απο τέτοιους απατεώνες. Θυμάμαι πριν απο πολλά χρόνια υπήρχαν αντίστοιχα γραφεία για να βρίσκουν σπίτια σε φοιτητές απο αλλες πόλεις. Έπαιρναν το 30άρι και σε έκαναν βόλτα σε κάποια συγκεκριμένα σπίτια τρύπες. Η αμοιβή πρέπει να δίδεται με το αποτέλεσμα. Μου βρήκες σπίτι; Πάρε την αμοιβή που συμφωνήσαμε. Μου βρήκες δουλειά; Πάρε το πενηντάρικο. Δε μου βρίσκεις σπίτι ή δουλειά; Πάρε τα 4-1 1
panos2171 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2012 Μέλος Δημοσ. 24 Μαρτίου 2012 Σωστα. Που ξέρω εγώ οτι δεν θα πάρει απλά τα λεφτά και δήθεν θα ασχοληθεί ότι θα μου βρει δουλειά. Το άκουσα από γνωστό ότι υπάρχουν αυτά τα γραφεία και μιας και δεν μπορώ να βρώ τίποτα είπα να μάθω τι παίζει και μ αυτά αλλά όπως βλέπω και δω τζίφος.
ZAKKWYLDE Δημοσ. 24 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2012 Επιτήδειοι που βγάζουν λεφτά πατώντας επι πτωμάτων. Οι πραγματικοί Headhunters αμοίβονται ΠΑΝΤΑ απο την εταιρεία που προσλαμβάνει με βάση το τί ζητάνε. 1
dragonver Δημοσ. 24 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2012 Στο εξωτερικό (όπου υπάρχουν θέσεις εργασίας) υπάρχουν πολλά γραφεία ευρέσεως εργασίας και από ότι ξέρω η αμοιβή τους είναι ένα μικρό ποσοστό από τον πρώτο μισθό στην δουλειά που θα σου βρούν!
oldermania Δημοσ. 24 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2012 πανε στην adecco εκει θα βρεις δουλεια ειχα δουλεψει 6 μηνες πληρωνομουνα κανονικα
ZAKKWYLDE Δημοσ. 24 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2012 Αν ενδιαφέρεσαι να παίρνεις τηλέφωνα να κυνηγάς κόσμο να πληρώσει δάνεια και κάρτες Adecco, Manpower και Randstad παίζει να έχουν. Αλλά όχι τίποτα άλλο...
spyroskonst Δημοσ. 24 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2012 μακριά απο τα "γραφεία" ευρέσεως! Πήγε γνωστή μου, πλήρωσε σε έναν μπάρμπα 20ευρώ & της πετάει μια κιτρινιασμένη εφημερίδα ξεχασμένη απ'τον Θεό & ένα τηλέφωνο. Δέκα αγγελίες πήρε στην τύχη και αυτό ήταν όλο. Πάει το 20αρικάκι.
Eleni S. Δημοσ. 6 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2019 (επεξεργασμένο) Στις 24/3/2012 στις 12:05 ΠΜ, panos2171 είπε Ξέρει κανείς πως λειτουργούν αυτά τα γραφεία?? Σου βρίσκουν δουλειά η όχι και πιο είναι το αντίτιμο?? Εγω εχω απευθυνθει σε τετοια γραφεια παιδια. Για Ελλαδα δεν ξερω. Αλλα αν θελετε για δουλεια στο εξωτερικο υπαρχει ενα που εμενα με εξυπηρετησε. Νομιμο και χωρις να θελει λεφτα μπροστα.Το alpha jobs ειναι. Πηγα σε ενα εστιατοριο στο εξωτερικο και εμεινα 1.5 χρονο. Ηταν ετσι οπως μου τα ειπαν Επεξ/σία 6 Μαρτίου 2019 από Eleni S. 1
logistoulis Δημοσ. 6 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2019 τώρα τελευταία έχει πάρει μπρος ο οαεδ, για πέρνα κι από κει σε γνωστή μου της βρήκε αξιοπρεπέστατη δουλίτσα στο αντικείμενό της 1
agrio.imeros Δημοσ. 6 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2019 Δυο μνημόνια πίσω το θέμα. Παίζει κάποιοι που είχαν ποστάρει εδώ να έχουν βγει και σε σύνταξη. 1
APPLEGEEK Δημοσ. 6 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2019 υπαρχουν τοσα SITE!!! εχω στειλει πολλα βιογραφικα και εαν ειχα πτυχεια θα ειχα στειλει και αλλα! skywalker indeed and more 8 ώρες πριν, Eleni S. είπε Εγω εχω απευθυνθει σε τετοια γραφεια παιδια. Για Ελλαδα δεν ξερω. Αλλα αν θελετε για δουλεια στο εξωτερικο υπαρχει ενα που εμενα με εξυπηρετησε. Νομιμο και χωρις να θελει λεφτα μπροστα.Το alpha jobs ειναι. Πηγα σε ενα εστιατοριο στο εξωτερικο και εμεινα 1.5 χρονο. Ηταν ετσι οπως μου τα ειπαν ποια χωρα? εαν επιτρέπεται γιατι γυρισες?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα