Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Jimmy Carr εχω παρακολουθήσει αλλά δεν μου έβγαλε κάτι. Nice to watch και ως εκεί.

Παίδες τους άλλους που αναφέρατε δεν τους ήξερα οπότε ....καταλαβαινετε 😛 

Απο Αμερικανούς εχω γελάσει αρκετά με τον Kevin Hart και με τον Chappelle.

Offtopic:  Στο μεταξύ προτεινω ανεπιφύλακτα να δείτε και το After Life, σενάριο / σκηνοθεσία του Gervais. Είναι τόσο ακραία αντίθετο απο τον stand up comedian που ξέρουμε που εμένα μου άρεσε πολύ.

Δημοσ.
7 minutes ago, Apokios said:

...εχω γελάσει αρκετά με τον Kevin Hart...

ΧΑΧΑΧΑΧΑ, καταπληκτικό! Άλλα 4-5 τέτοια αστεία να μαζέψεις και κάνεις δικό σου stand up.

Δημοσ.
14 λεπτά πριν, tasoe είπε

ΧΑΧΑΧΑΧΑ, καταπληκτικό! Άλλα 4-5 τέτοια αστεία να μαζέψεις και κάνεις δικό σου stand up.

Είσαι λιγο κακούλης 😛

Δημοσ.

Κάποιες φορές χρειαζόμαστε ένα ισχυρό ταρακούνημα για να έρθουμε στον σωστό δρόμο.

Μιλάς για Gervais και Chappelle και μου πετάς και τον Kevin Hart στη μίξη, γιατί? 

Και επειδή έχεις δει και το after life θα θυμάσαι την αναφορά στον Hart με την υπόνοια ότι είναι ρηχός και για "εύκολο" κοινό. 

Λοιπόν, ο χρόνος σου είναι περιορισμένος, μην τον σπαταλάς σε μετριότητες. Συνέχισε να βλέπεις τους καλούς και μόνο όταν τους "πιάσεις" πραγματικά 100% θα απορρίψεις τη σαβούρα.

Κλείνω με μια υπόθεση για την αντίληψη της ποιότητας στην τέχνη (stand up, ταινίες, μουσικές, οτιδήποτε). Όταν δεις κάποιον που σου κάνει εντύπωση λες "γουάου, αυτός είναι φοβερός, απίστευτος". Μετά θα δεις έναν καλύτερο και θα πεις "ώπα, ΑΥΤΟΣ είναι ο καλύτερος, απίστευτος, δεν έχω ξαναγελάσει έτσι". Μόλις όμως δεις έναν πραγματικά top tier κωμικό ξέρεις τι θα πεις? Θα πεις "τι άσχετοι που ήταν οι άλλοι".

Πολλοί άνθρωποι ζουν ολόκληρη ζωή χωρίς να εκτεθούν στην απόλυτη ποιότητα και απλά θεοποιούν τον καλύτερο του χωριού.

• Confused 2
Δημοσ.

Χμ.. ξεχνάς κάτι πολύ σημαντικό.

Το χιούμορ και η αίσθηση αυτού είναι κάτι καθαρά υποκειμενικό. 'Οπως κάποιος, ο υποφαινόμενος π.χ, μπορεί να γελάσει με τις ακρότητες του Gervais ( π.χ νομίζω οτι μου κοπηκε η ανάσα στην ιδεά του για την επανένταξη των παιδόφιλων χρησιμοποιώτας νάνους ) μπορεί να γελάσει και με τις οικογενειακές ιστορίες του Hart.

Δεν υπάρχει χώρος για "διαφωνίες" εδώ.

• Thanks 1
Δημοσ.

Νταξει λογικα θα φαω κραξιμο γιατι εχει γινει πολυ μεινστριμ και το χιουμορ του ειναι στα ορια του ρατσισμου, αλλα εγω γελαω υπερβολικα με τον Matt Rife.

• Like 1
Δημοσ.

Εμένα μου άρεσε πολύ ο Gabriel Iglesias (aka Fluffy), έχει 2-3 show του στο Netflix καθώς και μια σειρά που είχε παίξει... 

• Like 1
  • Sad 1
  • 7 μήνες μετά...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...